Sivu päivitetty 4.9.2018
Rekrytointipalvelut

Rekrytointipalvelut

Uuden henkilön valinta on aina merkittävä investointi, jossa onnistumiseen kannattaa panostaa. Tarjoamme kattavat mahdollisuudet opiskelijoiden rekrytointiin, jotta korkeakouluopiskelijoiden osaaminen tulisi sinun hyödyksesi, ja opiskelija saisi samalla arvokasta kokemusta. Tarvittaessa hoidamme koko rekrytointiprosessin puolestasi, tai voit hoitaa itse haluamasi osat ja jättää meille hankalimmat.

Ilmoituksen jättäminen

Näytä lisää

Lähetä meille työpaikkailmoitus koskien kesätyöpaikkaa, työpaikkaa, harjoittelua, opinnäytetyötä tai projektiluontoista työtä. Julkaisemme ilmoituksen valintasi mukaan sisäisessä intrassamme ja/tai sosiaalisessa mediassa. Autamme sinua tavoittamaan korkeakouluopiskelijat tehokkaasti.

Työpaikkailmoitukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: rekry@turkuamk.fi

Valmiin ilmoituksen julkaiseminen on maksutonta, mutta pientä korvausta vastaan autamme myös ilmoituksen laatimisessa. Voimme myös toimittaa ilmoituksen Turun Yliopiston ja Åbo Akademin rekrytointipalveluihin.

Tutustu myös ilmoitusohjeeseen!

Apua rekrytointiin

Näytä lisää

Yrityksen oman ajan ollessa kortilla autamme myös hakemusten vastaanottamisessa ja jatkokäsittelyssä. Vastaanotamme hakemukset AMK:n järjestelmään ja järjestämme ne antamienne hakukriteerien mukaiseen järjestykseen. Toimitamme sekä alkuperäiset hakemukset että järjestetyn hakijaluettelon teille sähköisesti hakuajan päätyttyä.

Haastattelut

Näytä lisää

Halutessanne haastattelemme valitsemanne hakijat käyttäen Thomas Internationalin HPA-analyysiä. Analyysi auttaa valitsemaan henkilön, jonka toimintatapa ja taidot sopivat tehtävään parhaiten. Saat vastauksen esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: 

  • Mitkä ovat henkilön vahvuudet ja rajoitteet?
  • Mikä on hänen tapansa kommunikoida?
  • Mikä häntä motivoi?

Kansainvälinen osaaminen

Näytä lisää

Kansainväliset opiskelijat tarjoavat yrityksille merkittävän resurssin esimerkiksi viennin, myynnin ja markkinoinnin saralla. Turun ammattikorkeakoulussa on tutkinto-opiskelijoita noin 30 maasta. Autamme mielellämme valitsemaan sinun yritykseesi sopivan henkilön.

Tehdään yhdessä rekrytointi helpoksi!