Syötävän hyvää KasPro

Projektin kesto
Rahoituslähde
ELY-keskus: Satakunnan ELY-keskus Leader-ryhmä: Maaseudun kehittämisyhdistys Ravakka ry
Hanke on Euroopan Unionin osarahoittama
Kokonaisrahoitus
67 915,47 €
Vakka-Suomen alueella on vajaasti hyödynnettyjä kasvi- ja eläinproteiinilähteitä, joiden potentiaalin täysimittaiseen hyödyntämiseen ”Syötävän hyvää KasPro” -hanke tähtää.
Keräämme tietoa alueen proteiinivarannoista, tunnistamme niiden käyttömahdollisuudet, kehitämme uusia elintarvikkeita ja edistämme kestäviä tuotantomenetelmiä koko toimitusketjussa.
Luomme yhteistyössä paikallisten tuottajien ja elintarviketeollisuuden kanssa uusia reseptejä ja tuoteideoita, jotka lisäävät raaka-aineiden arvoa ja edistävät alueen taloudellista kestävyyttä.
- Opiskelijamme ja tutkijamme keskittyvät tuotteiden laadun parantamiseen, pakkausmateriaalien optimointiin ja kestävien säilytysratkaisujen kehittämiseen.
- Arvioimme tuotteiden menestymismahdollisuuksia ja kuluttajien suhtautumista markkinatutkimuksen avulla.
- Lisäksi tuemme maahanmuuttajataustaisten henkilöiden kotoutumista ja työllistymistä elintarvikealalla tarjoamalla heille mahdollisuuksia kehittää omia reseptejään ja verkostoitua paikallisten toimijoiden kanssa.



Ota yhteyttä
Kumppanit
- Ukipolis Oy
Tutustu tutkimusryhmään
-
Tutkimusryhmät
Uudet materiaalit ja prosessit
Katso kaikki projektimme
Toteutamme vuosittain lähes 200 TKI-projektia yhdessä työelämän ja kansainvälisten kumppaniverkostojen kanssa.