Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 22.11.2023

Strategia: Vaikuttava työelämän korkeakoulu

 

Sydämemme sykkii Varsinais-Suomelle. Lisäämme alueen hyvinvointia ja kilpailukykyä vastuullisesti. Olemme (työ)elämän mittainen kumppani osaamisen lisäämisessä. Koulutuksiimme hakeudutaan sekä Suomesta että maailmalta. Meiltä valmistuu hyvinvoivia osaajia varsinaissuomalaiseen työelämään. Kehitämme kumppaneidemme kanssa ratkaisuja, joiden vaikutus heijastuu laajalti myös alueemme ulkopuolelle.

 

Strategiset teemat

Ryhmä opiskelijoita tutkii iloisena sähköbussien latauspistettä bussivarikolla.

Vihreä talous

Tuemme Varsinais-Suomen vihreää siirtymää. Kestävää tuottavuutta lisäävät ratkaisut ovat olemassa, ja löydämme ne yhdessä kumppaneidemme kanssa. Työstämme syntyy vahvempi kädenjälki, pienempi hiilijalanjälki.

Kuvan vasemmassa reunassa pianisti säestää esiintymislavan keskellä soittavaa viulustia ja oboistia.

Hyvä elämä  

Teemme töitä, jotta elämä muuttuvassa maailmassa olisi mahdollisimman hyvää. Tuemme kumppaneitamme ihmisläheisten ratkaisuiden ja palvelurakenteiden kehittämisessä. Luomme sujuvaa elämyksellistä arkea. Tuloksemme näkyvät kaikkialla aina hyvinvoinnista ja turvallisista kodeista merkitykselliseen taiteeseen ja kulttuuriin.

Our Baltic Sea kuvituskuva.jpg

Meidän Itämeremme

Vaikutamme Itämeren alueella kaikella osaamisellamme. Teemme yhteistyötä alueen työelämän, korkeakoulujen ja kaupunkien kanssa. Pidämme Itämerestä hyvää huolta säilyttääksemme sen terveenä ja monimuotoisena jälkipolville. 

Vanhempi rouva vaaleanpunaisessa sairaalapyjamassa tutkii sairaalasängyllä vr-laseja käsissään.

Kotona hybridimaailmassa

Muutos on meille mahdollisuus parempaan (työ)elämään. Tutkimme ja kehitämme tuotteita ja palveluita, jotta ihmiset ja yritykset voivat toimia hybridimaailmassa kuin kotonaan, sujuvasti ja turvallisesti. Fyysinen ja virtuaalinen maailma limittyvät toisiinsa saumattomasti ihmisten arjessa niin työelämässä kuin vapaa-ajalla.  

Toimintaohjelmat

Vaalimme yhteisömme hyvinvointia

Yhteisön hyvinvointi on meille itseisarvo ja kilpailuvaltti. Hyvinvoivat asiantuntijat luovat uutta ja tukevat toinen toistaan. Hyvinvoiva opiskelija saa hyvät eväät merkitykselliseen työelämään. Yhteisömme jäseneksi halutaan. Kampuksilla hymyillään. Me välitämme.

Olemme hyvä kumppani

Kumppanuus on meille tekemisen tapa, joka tuo lisäarvoa oppimiseemme, tutkimukseemme ja kehittämiseemme. Olemme Varsinais-Suomen työelämän tukena yhdessä alueen muiden oppilaitosten kanssa. Kumppanimme Suomessa ja maailmalla tuntevat meidät tuloksellisesta asiantuntemuksestamme. Olemme luottamuksen arvoisia.

Opimme muuttuvassa maailmassa

Laadukas osaaminen on meille olemassaolomme perusta. Monipuoliset pedagogiset ratkaisumme vastaavat ennakoivasti muuttuvan maailman tarpeisiin. Tarjoamme hyvän henkilökohtaisen opiskelukokemuksen joko tutkintoon johtavissa opinnoissa tai pienemmissä kokonaisuuksissa. Kohtaamme aidosti kampuksilla ja verkossa. Muutos jää, osaaminen pysyy.

Tärkein arvomme on osaamisen lisääminen.

Luomme yhteistä arvopohjaa keskustelemalla eettisistä toimintatavoista arjessa. Osaamisen lisääminen on yhteisesti jakamamme arvo, joka näkyy kaikessa toiminnassamme.

Lisäksi