Sivu päivitetty 2.7.2019
amk_master_school_678x300_2019_2.jpg

Master on uuden tekijä

Oletko kehittäjäsieluinen työelämän tekijä, joka haluaa uutta näkökulmaa työhönsä? Haluatko olla mukana vaikuttamassa työelämän tulevaisuuteen? Hienoa! Turun AMK:n Master School on paikka sinulle.

Turun AMK:n Master School on tarkoitettu työelämässä pätevöityneille oman alansa asiantuntijoille. Master Schoolissa kehität osaamistasi johtajuudessa ja esimiestaidoissa sekä asiantuntijuuttasi omalla alallasi. Turun AMK:n Master Schoolista valmistuttuasi sinulla on ylempi korkeakoulututkinto eli YAMK-tutkinto. Master-opintoihin voit hakea kolmen vuoden työkokemuksen jälkeen. 

Sellaiset opinnot kuin sinä haluat 

Turun AMK:n Master School antaa välineet asiantuntijuuden sekä oman osaamisen kehittämiseen, sinä päätät kuinka käytät niitä. Opiskelet joustavasti työsi ohessa, missä päin Suomea tahansa.

Verkostoituminen eri alojen asiantuntijoiden kanssa on Master-opinnoissa isossa roolissa. Opintojen aikana verkostoidut oman alasi ja muiden alojen asiantuntijoiden kanssa ja saat käyttöösi Turun AMK:n Master-tasoisen kansainvälisen verkoston.

Pääset myös kehittämään oppimistehtävien ja opinnäytetyön avulla työelämää joko omassa organisaatiossasi tai Turun AMK:n tutkimus- ja kehityshankkeissa. 

Master Schoolin koulutukset on jaettu kahteen polkuun: Leadership Excellence -polun koulutuksissa kehityt esimiehenä tai johtajana ja Professional Excellence -polun koulutuksissa kehität osaamistasi vaativalle asiantuntijatasolle. 

Opiskelijoiden kokemuksia

Leadership Excellence ja Professional Excellence -polut

Leadership Excellence -polku tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä esimiehenä ja johtajana. Opintojen aikana pureudut oman alasi johtamistyön haasteisiin ja tulevaisuuden toimintaympäristöihin. Valmistuttuasi olet kehittänyt ja uudistanut työelämää, luonut uusia verkostoja sekä hankkinut valmiuksia vaativissa esimies- ja johtotehtävissä toimimiseen. 

Leadership Excellence -polun koulutustarjonnasta voit valita oman alasi johtajuusopintoihin keskittyvän koulutuksen tai laajemman eri alojen asiantuntijoille tarkoitetun johtajakoulutuksen.

Professional Excellence -polku tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää nykyistä osaamistasi vaativalle asiantuntijatasolle. Opintojen aikana syvennyt oman erityisalasi haasteisiin. Valmistuttuasi olet kehittänyt ja uudistanut työelämää, luonut uutta tietoa omalle alallesi ja hankkinut työkaluja omalla uralla etenemiseen. 

Professional Excellence -polun tarjonta koostuu kulttuurin, liiketalouden, tekniikan sekä terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille suunnatuista koulutuksista.

 

Master-tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto

Turun AMK:n Master Schoolista valmistut Master- eli ylempään ammattikorkeakoulututkintoon. Ylempi AMK-tutkinto vastaa tasoltaan (EQF 7) yliopistossa suoritettua ylempää korkeakoulututkintoa, ja antaa siten saman pätevyyden esimerkiksi julkiseen virkaan. 

MasterSchool_hakijalle_duaalimalli.jpg
Klikkaa kuva suuremmaksi.

 

1 000 Master-opiskelijaa - 10 000 osaajan yhteisö

Turun AMK:n Master Schoolissa opiskelee 1 000 asiantuntijaa neljällä eri alalla: kulttuurin, liiketalouden ja tekniikan aloilla sekä sosiaali- ja terveysalalla. Kokonaisuudessaan Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö. 

MasterSchool_lukuja_nettisivuille.jpg
Master School lukuina. Lähde: Turun AMK:n opiskelijatilastot ja AVOP-kysely Turun AMK:sta 2017 valmistuneille.