Sivu päivitetty 31.8.2018
amk_master_school_678x300_opiskelijalle.jpg

Master on uuden tekijä

Oletko kehittäjäsieluinen työelämän tekijä, joka haluaa uutta näkökulmaa työhönsä? Haluatko olla mukana vaikuttamassa työelämän tulevaisuuteen? Hienoa! Turun AMK:n Master School on paikka sinulle.

Turun AMK:n Master School on tarkoitettu työelämässä pätevöityneille oman alansa asiantuntijoille. Master Schoolissa kehität osaamistasi johtajuudessa ja esimiestaidoissa sekä asiantuntijuuttasi omalla alallasi. Turun AMK:n Master Schoolista valmistuttuasi sinulla on ylempi korkeakoulututkinto eli YAMK-tutkinto. Master-opintoihin voit hakea kolmen vuoden työkokemuksen jälkeen. 

Sellaiset opinnot kuin sinä haluat 

Turun AMK:n Master School antaa välineet asiantuntijuuden sekä oman osaamisen kehittämiseen, sinä päätät kuinka käytät niitä. Opiskelet joustavasti työsi ohessa, missä päin Suomea tahansa. Verkostoituminen eri alojen asiantuntijoiden kanssa on Master-opinnoissa isossa roolissa. Opintojen aikana verkostoidut oman alasi ja muiden alojen asiantuntijoiden kanssa ja saat käyttöösi Turun AMK:n Master-tasoisen kansainvälisen verkoston. Pääset myös kehittämään oppimistehtävien ja opinnäytetyön avulla työelämää joko omassa organisaatiossasi tai Turun AMK:n tutkimus- ja kehityshankkeissa. 

Opiskele Masteriksi neljällä eri koulutusalalla 

Master-tutkinnon voi opiskella kulttuurin, liiketalouden, tekniikan tai sosiaali- ja terveysalalla. Opiskelemaan haetaan pääsääntöisesti yhteishaussa, joita on vuodessa kaksi: kevään yhteishaku, jossa opinnot alkavat syksyllä sekä syksyn yhteishaku, jossa opinnot alkavat tammikuussa. Osaan Master-koulutuksia voit hakeutua myös ympäri vuoden joko jatkuvan haun tai avoimen AMK:n opintojen kautta.