Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Työelämäkumppaniksi Suomen kiinnostavimmalle kampusalueelle

Hyödynnä huipputason kehitys- ja tutkimusympäristöjämme, moderneja tiloja sekä monialaisia asiantuntijapalvelujamme
Sivu päivitetty 13.11.2023

Kumppanit

Turun AMK:n kumppanit

Turun ammattikorkeakoulun työelämäkumppanuus tarjoaa yrityksille ja organisaatiolle monenlaisia hyötyjä. Kumppanuus takaa etualapaikan opiskelijoiden rekrytointiin ja alan uusimpiin virtauksiin.

Strategiset kumppanimme kehittävät kanssamme koulutusta ja vahvistavat alueellista vetovoimaa. Olemme rohkeita edelläkävijöitä ja teemme yhdessä vaikuttavia tekoja paremman tulevaisuuden puolesta.

Palvelut kumppaneille

Kumppanimme voivat hyödyntää huipputason kehitys- ja tutkimusympäristöjämme, moderneja tiloja sekä monialaisia asiantuntijapalvelujamme.

Jokainen kumppanimme saa yhteyshenkilön, joka mahdollistaa ja edistää laaja-alaista yhteistyötä. Lisäksi teemme kumppanin tarpeisiin perustuvan vuosisuunnitelman.

Palvelut määritellään jokaisen kumppanin kanssa erikseen kumppanuussopimusta tehtäessä. 

Kumppanimme saavat

  • opiskelijayhteistyöllä selvityksiä, raportteja ja opinnäytetöitä
  • harjoittelijoita ja etualapaikan opiskelijarekrytointeihin
  • mahdollisuuden räätälöityihin henkilöstökoulutuksiin
  • laaja-alaista tutkimus-, kehitys- ja innovaatioyhteistyötä
  • kummiluokan 

Kysy lisää kumppanuuksista

Mikko Siitonen
Kumppanuuspäällikkö
+358 50 598 5437
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi

Kumppanuusnäkyvyys

Kampuksillamme, tapahtumissamme ja viestintäkanavissamme tavoitat tuhansia.

Yhteistyöhön tarjoamme myös oman vahvan ja monikanavaisen viestintä- ja markkinointiosaamisemme. Kumppanuusnäkyvyyden tavoitteena on molemminpuolinen brändiarvon kasvattaminen. Siksi näkyvyys räätälöidään kumppanikohtaisesti.

Kumppanuuden aluksi luodaan viestintäsuunnitelma, jota tarkastellaan vuosittain.

Kumppanuuden mahdollisuuksia:

  • Monikanavainen viestintä kumppanuusyhteistyöstä
  • Yhteinen sisällöntuotanto ja maksetun näkyvyyden hyödyntäminen
  • Näkyvyys AMK:n tiloissa, tapahtumissa ja viestintäkanavissa
  • Viestinnällinen opiskelijayhteistyö
  • Yhteiset tapahtumat ja tilaisuudet

Kysy lisää näkyvyydestä

Mari Hartemo
Brand Manager
+358 50 512 2658
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi
viestinta@turkuamk.fi

Tule Turun AMK:n työelämäkumppaniksi

Panosta yrityksen työnantajakuvaan ja pysy kehityksen kärjessä

Uusien osaajien rekrytointi muuttuu yhä haastavammaksi. Tulevaisuuden osaajien tavoittelemiseen tarvitaan kestävää ja houkuttelevaa työnantajakuvaa.

Korkeakoulun kumppanina yrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa työnantajakuvaansa jo aloittavien opiskelijoiden parissa.

Turun AMK:n strategisia kumppanuuksia

Turun ammattikorkeakoulu on koko maakunnan merkittävä kehityskumppani. Olemme tärkeässä roolissa kehittämässä Turkua kiinnostavana ja rohkeasti uudistuvana korkeakoulu- ja kulttuurikaupunkina, jossa on hyvä elää ja onnistua yhdessä.

Bayer ja Turun AMK kehittävät koulutusohjelmia

Bayerin Turussa sijaitseva tutkimuksen ja tuotekehityksen osasto on Bayer-konsernin ainoa tutkimus- ja tuotekehitysyksikkö, joka on keskittynyt polymeeripohjaiseen lääkeannosteluteknologiaan. Turun tuotantolaitoksella on pitkä kokemus lääkkeiden kehittämisestä ja valmistamisesta.

Kumppanuudella Turun AMK:n kanssa Bayer haluaa varmistaa ammattitaitoisten työntekijöiden saannin myös jatkossa ja tarjota opiskelijoillemme väylän työelämään. 

Eerikkilä ja Turun AMK ratkaisevat liikkumattomuuden haasteita

Eerikkilä on monipuolinen liikunta- ja luontomatkailukeskus Suomen suurimpien kaupunkien keskiössä. 

Yhteistyö Turun AMK:n kanssa tukee Eerikkilän visiota rakentaa uusia yhteistyömuotoja luonnossa liikkumisen edistämiseksi sekä vahvistaa siihen liittyvää koulutusta.

Elomaticin ja Turun AMK:n systemaattisempi yhteistyö mahdollistaa uusia avauksia

Elomatic on suomalainen suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka keskittyy ihmisten ja ympäristön hyvinvointia parantaviin ratkaisuihin.

Kumppanuustoiminnan sisältö jakaantuu kolmeen kokonaisuuteen: opiskelijoihin liittyvä yhteistyö, Elomaticin henkilöstön kehittäminen sekä tutkimus- ja kehittämisprojektit.

Keskon ja Turun AMK:n yhteistyö tähtää vaikuttavaan opiskelijayhteistyöhön

Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä, joka toimii päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

Keskon kanssa solmittu yhteistyö on Turun AMK:lle ensimmäinen merkittävä sopimus liiketalouden alalta.Sopimuksen myötä Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoille avautuu uudenlaisia koulutuskokonaisuus-, harjoittelupaikka- ja opinnäytetyömahdollisuuksia, jotka liittyvät Keskoon ja sen toimintaan.

Meyer Turku ja Turun AMK laivanrakennuksen kehityksen kärjessä

Meyer Turku Oy on Meyerin saksalaisen laivanrakennusperheen omistaman Meyer Werftin omistuksessa oleva suomalainen telakkayhtiö.

Kumppanuussopimuksen avulla Meyerin ja Turun AMK:n yhteistyö määritellään täsmällisemmin ja koordinoidummin.
Meyer on alueellisesti tärkeä toimija, ja Turun AMK haluaa olla tukemassa Meyerin toiminnan edellytyksiä parhailla mahdollisilla tavoilla.

Salon kaupunki ja Turun AMK tekevät kokonaisvaltaista yhteistyötä

Salo on noin 51 300 asukkaan kaupunki Lounais-Suomessa. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissa on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa.

Kumppanuuden tavoitteena on kehittää yhdessä Salon kaupungin ja Turun ammattikorkeakoulun toimintaa, edistää toimivia yhteistyömalleja, lisätä Turun AMK:n näkyvyyttä Salossa sekä tukea Salon elinkeinoelämän kasvua ja kehitystä.

Valmet Automotiven ja Turun AMK:n yhteistyö tukee suomalaisen teknologiateollisuuden kilpailukykyä

Valmet Automotive Oy on autoteollisuuden palveluja tarjoava teknologia-alan konserni. Yritys omistaa Suomen ainoan henkilöautoja valmistavan tehtaan Uudessakaupungissa sekä akkutehtaat Salossa ja Uudessakaupungissa. 

Turun AMK:n kanssa tehdyssä kumppanuussopimuksessa ovat Valmet Automotiven puolelta mukana sekä autonvalmistuksen että akkuvalmistuksen liiketoimintalinjat.

Alueellinen yhteistyö vahvistui Loimaan ja Uudenkaupungin kanssa

Kumppanuussopimuksiin liittyvissä toimintasuunnitelmissa hyödynnetään Turun AMK:n maakuntakampus -yhteistyömallia.

Monipuolinen yhteistyö kattaa harjoittelu- ja työpaikkojen tarjoamista tutkinto-ja kansainvälisille opiskelijoille, alueellisten rekrytointitapahtumien järjestämistä, jatkuvan oppimisen ja koulutuspalvelujen saatavuuden edistämistä, TKI-toiminnan lisäämistä sekä näihin liittyvien tukipalvelujen tarjoamista seutukaupunkeihin.

Turun AMK ja Liedon kaupunki solmivat kumppanuussopimuksen

Turun AMK:n ja Liedon kaupungin kumppanuustoiminnan tavoitteena on syventää keskinäistä yhteistyötä ja tehdä siitä suunnitelmallista.

Tuoreet kumppanit laativat yhdessä toimintasuunnitelman koskien yhteistyötä monipuolisesti opiskelijoiden ja henkilöstöjen osaamisen lisäämisessä, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa sekä yhteistyöstä lietolaisten yritysten ja muiden organisaatioiden kanssa.

Kumppanuutemme verkostokampuksissa

Verkostokampukset tarjoavat yrityksille ainutlaatuisia mahdollisuuksia

Verkostokampusten yhteisenä tavoitteena on luoda Turkuun vahvoja ja laaja-alaisia osaamiskeskittymiä, jotka edistävät Lounais-Suomen kilpailukykyä sekä alueen yritysten kehittymistä pitkällä aikavälillä.