Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 16.12.2020

Meille Sun hyvä elämä on tärkeä

Turun ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ja opettajat auttavat sinua huolehtimaan hyvinvoinnistasi.
Laadukkaat palvelut toteutetaan asiantuntijapalveluna tai opiskelijatyönä, jota valvoo ja ohjaa aina kokenut opettaja tai alan ammattilainen. Tarjoamme fysio- ja toimintaterapiapalveluja, laboratoriotutkimuksia, kuntotestauksia sekä liikuntaa ja toimintakykyä ylläpitävää ohjausta.

Sun hyvä elämä -palvelukonseptiin kuuluu Sun hyvä elämä -klinikka, opiskelijoidemme uusi moniammatillinen harjoitteluympäristö. 
Klinikassa opiskelijamme oppivat monipuolisissa aidoissa asiakasympäristöissä.
Klinikan osoite on Joukahaisenkatu 3, ICT-City, 1 krs.

Sun hyvä elämä -palvelut ovat juuri sinun käytössäsi sekä yritysten ja yhteisöjen apuna.
Huolehdi hyvinvoinnistasi, annat samalla opiskelijoillemme mahdollisuuden tärkeään harjoitteluun.

Sun hyvä elämä -palveluiden tapahtumia ja tunnelmia voit seurata uudella Sun OpiX -sivustolla . Tervetuloa tutustumaan!

Seuraamme koronatilannetta ja toimimme sen mukaisesti.


Otamme mielellämme vastaan erilaisia yhteistyöpyyntöjä osoitteessa terhy@turkuamk.fi.

 

 

Miten sinä voit?

fysioterapia_vihrea uusi.png

Fysio- ja toimintaterapiapalvelut

Pidä huolta toimintakyvystäsi! Turun AMK:n fysio- ja toimintaterapiapalvelut sopivat kaikenikäisille. Yksilölliset palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja toteutetaan fysio- ja toimintaterapeuttiopiskelijoiden toimesta, asiantuntevan henkilökunnan ohjaamana.

labra_vihrea uusi.png

Näytteenotto- ja laboratoriopalvelut

Huolehdi itsestäsi – säännölliset laboratoriotutkimukset viitoittavat tietä terveellisiin elämäntapoihin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Bioanalyytikko-opiskelijoiden tarjoamat laboratoriopalvelut, näytteenotto ja analysointi, toteutetaan opettajan ohjauksessa.

 

esteetön_vihrea uusi.png

Esteetöntä ja turvallista asumista

Turun AMK:n Kunnonkodin kodinomaisessa näyttelytilassa voit tutustua esteettömän ja turvallisen asumisen ratkaisuihin. Lisäksi pääset kokeilemaan arjen selviytymistä tukevia apuvälineitä opiskelijoiden ja ammattilaisten opastuksella.

 

kuntotestaus_vihrea uusi.png

Kuntotestaus sekä liikkuminen ja toimintakyky

Testaa, tiedä ja toimi! Turun AMK:n opiskelijat tekevät kokonaisvaltaista liikkumisen ja toimintakyvyn arviointia, mm. Firstbeat-hyvinvointianalyyseja ja hoitosuunnitelmia kaikenikäisille – aina opettajan ohjauksessa.

 

suun terveydenhuollon palvelut

Suun terveydenhuollon palvelut 

Pidä huoli suun terveydestä! - Turun AMK:n suuhygienistiopiskelijat toteuttavat ennaltaehkäiseviä sekä esteettisiä hoitoja asiantuntijoiden ohjauksessa.

Rakennetaan yhdessä varsinaissuomalaisten hyvinvointia

Työhyvinvointipalvelut

Tukea ja palveluita työyhteisöjen hyvinvointiin

Toteutamme yrityksille ja yhteisöille opiskelijavoimin hyvinvointipäiviä ja -tapahtumia. Kiinnostaisiko esimerkiksi luento stressinhallinnasta? Tai hyvinvoinnin tietoisku työpaikalla tai urheiluhallissa?

 

yhteistyö_vihrea uusi.png


Apua terveyteen ja hyvinvointiin kaiken ikäisille

Yhdistämme sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden tuoreet ja luovat ideat  ja työelämästä tulevat toimeksiannot. Yhteistyötaho voi olla esimerkiksi päiväkoti, sosiaalialan organisaatio tai palvelutalo. Palveluitamme ovat esimerkiksi ensiapukoulutus, opiskelijan tekemä selvitys tai omaishoitajien virkistyspäivä.

 

oppimisympäristöt_vihrea uusi.png

Tutkimusta, kehitystä ja innovointia yhteistyössä

Turun AMK:n tutkimus- kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kohtaavat opiskelijoiden tuoreet ja luovat ideat, opettajien asiantuntemus sekä projektiammattilaisten kokemus kansallisista ja kansainvälisistä rahoitusmahdollisuuksista.

 

 

Kehitetään yhdessä

Oppimisympäristöt ja asiantuntijaosaaminen ovat myös yritysten ja yhteisöjen käytössä

Turun AMK:n tarjoaa yritysten ja yhteisöjen käyttöön moderneja oppimis-, laboratorio- ja simulaatioympäristöjä sekä asiantuntijapalveluja laajalla skaalalla terveysalan simulaatioista hammastekniikkaan.

 

Ota yhteyttä: terhy@turkuamk.fi

koulutushaku.jpg


Täydennyskoulutus päivittää tiedot ja taidot

 

Masterschool_320_220.png


Master School on askel eteenpäin osaamisessa ja uralla

 

avoin_nosto.jpg


Avoin AMK – nauti joka ihmisen oikeudesta opiskella