Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 27.9.2023

Meille Sun hyvä elämä on tärkeä

Turun ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ja opettajat auttavat sinua huolehtimaan hyvinvoinnistasi. Laadukkaat palvelut toteutetaan asiantuntijapalveluna tai opiskelijatyönä, jota valvoo ja ohjaa aina kokenut opettaja tai alan ammattilainen. Huolehdi hyvinvoinnistasi ja annat samalla opiskelijoillemme mahdollisuuden tärkeään harjoitteluun.

Sun hyvä elämä -palvelut ovat juuri sinun käytössäsi sekä yritysten ja yhteisöjen apuna. Tutustu palveluvalikoimaamme alla.

Palvelukonseptiin kuuluu Sun hyvä elämä -klinikka, opiskelijoidemme moniammatillinen harjoitteluympäristö. Klinikassa opiskelijamme oppivat aidoissa asiakasympäristöissä. Klinikan osoite on Joukahaisenkatu 3 (ICT-City, 1. krs), osa palveluista tuotetaan osoitteessa Medisiina D:ssä, Kiinamyllynkatu 10.

Otamme mielellämme vastaan erilaisia yhteistyöpyyntöjä: terhy@turkuamk.fi

Huomioimme asiakkaidemme turvallisuuden kaikessa toiminnassamme.
Noudatamme viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita koronavirusepidemian aikana.

Miten sinä voit?

fysioterapia_vihrea uusi.png

Toimintaterapiapalvelut

Pidä huolta toimintakyvystäsi! Turun AMK:n toimintaterapiapalvelut tarjoavat tukea arjessa toimimiseen kaikenikäisille. Yksilölliset palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja toteutetaan toimintaterapeuttiopiskelijoiden toimesta, asiantuntevan henkilökunnan ohjaamana.

labra_vihrea uusi.png

Näytteenotto- ja laboratoriopalvelut

Huolehdi itsestäsi – säännölliset laboratoriotutkimukset viitoittavat tietä terveellisiin elämäntapoihin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Bioanalyytikko-opiskelijoiden tarjoamat laboratoriopalvelut, näytteenotto ja analysointi, toteutetaan opettajan ohjauksessa.

 

esteetön_vihrea uusi.png

Esteettömän ja turvallisen asumisen neuvontaa

Kunnonkodin kodinomaisessa näyttelytilassa tutustut esteettömän ja turvallisen asumisen ratkaisuihin. Voit myös kokeilla arjen selviytymistä tukevia apuvälineitä opiskelijoiden ja ammattilaisten opastuksella.

 

kuntotestaus_vihrea uusi.png

Fysioterapia ja kuntotestaus

Testaa, tiedä ja toimi! Turun AMK:n Liikuntalaboratorio tarjoaa fysioterapiapalveluja sekä kokonaisvaltaista liikkumisen ja toimintakyvyn arviointia, mm. Firstbeat-hyvinvointianalyyseja ja hoitosuunnitelmia kaikenikäisille – aina asiantuntijan ohjauksessa.

 

suun terveydenhuollon palvelut

Suun terveydenhuollon palvelut 

Pidä huoli suun terveydestä! – Turun AMK:n suuhygienistiopiskelijat toteuttavat ennaltaehkäiseviä sekä esteettisiä hoitoja asiantuntijoiden ohjauksessa.

Rakennetaan yhdessä varsinaissuomalaisten hyvinvointia

Työhyvinvointipalvelut

Tukea ja palveluita työyhteisöjen hyvinvointiin

Toteutamme yrityksille ja yhteisöille opiskelijavoimin hyvinvointipäiviä ja -tapahtumia. Kiinnostaisiko esimerkiksi luento stressinhallinnasta? Tai hyvinvoinnin tietoisku työpaikalla tai urheiluhallissa?

 

yhteistyö_vihrea uusi.png


Apua terveyteen ja hyvinvointiin kaikenikäisille

Yhdistämme sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden tuoreet ja luovat ideat  ja työelämästä tulevat toimeksiannot. Yhteistyötaho voi olla esimerkiksi päiväkoti, sosiaalialan organisaatio tai palvelutalo. Palveluitamme ovat esimerkiksi ensiapukoulutus, opiskelijan tekemä selvitys tai omaishoitajien virkistyspäivä.

 

oppimisympäristöt_vihrea uusi.png

Tutkimusta, kehitystä ja innovointia yhteistyössä

Turun AMK:n tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kohtaavat opiskelijoiden tuoreet ja luovat ideat, opettajien asiantuntemus sekä projektiammattilaisten kokemus kansallisista ja kansainvälisistä rahoitusmahdollisuuksista.

 

 

Kehitetään yhdessä

Oppimisympäristöt ja asiantuntijaosaaminen ovat myös yritysten ja yhteisöjen käytössä

Turun AMK tarjoaa yritysten ja yhteisöjen käyttöön moderneja oppimis-, laboratorio- ja simulaatioympäristöjä sekä asiantuntijapalveluja laajalla skaalalla terveysalan simulaatioista hammastekniikkaan.

 

Ota yhteyttä: terhy@turkuamk.fi

koulutushaku.jpg


Täydennyskoulutus päivittää tiedot ja taidot

 

Masterschool_320_220.png


Master School on askel eteenpäin osaamisessa ja uralla

 

avoin_nosto.jpg


Avoin AMK – nauti joka ihmisen oikeudesta opiskella

 

Julkaisuja – opiskelusta ja asiantuntijatyöstä

 

sunopix.jpg

 

Sun OpiX on blogisivusto, jonka tekstit liittyvät opiskeluun ja opettamiseen. Sille ovat tervetulleita kirjoittamaan niin opiskelijat, opettajat kuin yhteistyökumppanimmekin. Tarjoa tekstiä blogiin: Aleksi Rajamäki, aleksi.rajamaki@turkuamk.fi

 

Hyve.jpg

 

Hyve-verkkojulkaisu tarjoaa asiantuntijoiden oivalluksia arjen toiminnasta ja tutkimuksesta terveyden ja hyvinvoinnin sekä näiden digitalisoinnin alalta. Tutustu ja tule kirjoittajaksi, yhteydenotot: Päivi Myllymäki, paivi.myllymaki@turkuamk.fi