Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 17.9.2020

Meille Sun hyvä elämä on tärkeä

Turun ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ja opettajat auttavat sinua huolehtimaan hyvinvoinnistasi.
Laadukkaat palvelut toteutetaan asiantuntijapalveluna tai opiskelijatyönä, jota valvoo ja ohjaa aina kokenut opettaja tai alan ammattilainen.

Sun hyvä elämä -palvelukonseptiin kuuluu Sun hyvä elämä-klinikka, opiskelijoidemme uusi moniammatillinen harjoitteluympäristö. 
Klinikassa opiskelijamme oppivat monipuolisissa aidoissa asiakasympäristöissä.
Klinikan osoite on Joukahaisenkatu 3, ICT-City, 1 krs.

Sun hyvä elämä -palvelut ovat juuri sinun käytössäsi sekä yritysten ja yhteisöjen apuna.
Huolehdi hyvinvoinnistasi, annat samalla opiskelijoillemme mahdollisuuden tärkeään harjoitteluun.
 

Seuraamme koronatilannetta ja toimimme sen mukaisesti.


Otamme mielellämme vastaan erilaisia yhteistyöpyyntöjä osoitteessa terhy@turkuamk.fi.

 

 

Miten sinä voit?

fysioterapia_matala.jpg

Fysio- ja toimintaterapiapalvelut

Pidä huolta toimintakyvystäsi! Turun AMK:n fysio- ja toimintaterapiapalvelut sopivat kaikenikäisille. Yksilölliset palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja toteutetaan fysio- ja toimintaterapeuttiopiskelijoiden toimesta, asiantuntevan henkilökunnan ohjaamana.

laboratorio_matala.jpg

Näytteenotto- ja laboratoriopalvelut

Huolehdi itsestäsi – säännölliset laboratoriotutkimukset viitoittavat tietä terveellisiin elämäntapoihin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Bioanalyytikko-opiskelijoiden tarjoamat laboratoriopalvelut, näytteenotto ja analysointi, toteutetaan opettajan ohjauksessa.

 

kunnonkoti_matala.jpg

Esteetöntä ja turvallista asumista

Turun AMK:n Kunnonkodin kodinomaisessa näyttelytilassa voit tutustua esteettömän ja turvallisen asumisen ratkaisuihin. Lisäksi pääset kokeilemaan arjen selviytymistä tukevia apuvälineitä opiskelijoiden ja ammattilaisten opastuksella.

 

kuntotestaus_matala.jpg

Kuntotestaus sekä liikkuminen ja toimintakyky

Testaa, tiedä ja toimi! Turun AMK:n opiskelijat tekevät kokonaisvaltaista liikkumisen ja toimintakyvyn arviointia, mm. Firstbeat-hyvinvointianalyyseja ja hoitosuunnitelmia kaikenikäisille – aina opettajan ohjauksessa.

 

suun terveydenhuollon palvelut

Suun terveydenhuollon palvelut 

Pidä huoli suun terveydestä! - Turun AMK:n suuhygienistiopiskelijat toteuttavat ennaltaehkäiseviä sekä esteettisiä hoitoja asiantuntijoiden ohjauksessa.

Rakennetaan yhdessä varsinaissuomalaisten hyvinvointia

Tukea ja palveluita työyhteisöjen hyvinvointiin

Toteutamme yrityksille ja yhteisöille opiskelijavoimin hyvinvointipäiviä ja -tapahtumia. Kiinnostaisiko esimerkiksi luento stressinhallinnasta? Tai hyvinvoinnin tietoisku työpaikalla tai urheiluhallissa?

 

yhteistyo_matala.jpg


Apua terveyteen ja hyvinvointiin kaiken ikäisille

Yhdistämme sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden tuoreet ja luovat ideat  ja työelämästä tulevat toimeksiannot. Yhteistyötaho voi olla esimerkiksi päiväkoti, sosiaalialan organisaatio tai palvelutalo. Palveluitamme ovat esimerkiksi ensiapukoulutus, opiskelijan tekemä selvitys tai omaishoitajien virkistyspäivä.

 

oppimisymparistot_matala.jpg

Tutkimusta, kehitystä ja innovointia yhteistyössä

Turun AMK:n tutkimus- kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kohtaavat opiskelijoiden tuoreet ja luovat ideat, opettajien asiantuntemus sekä projektiammattilaisten kokemus kansallisista ja kansainvälisistä rahoitusmahdollisuuksista.

 

 

Oppimisympäristöt ja asiantuntijaosaaminen ovat myös yritysten ja yhteisöjen käytössä

Turun AMK:n tarjoaa yritysten ja yhteisöjen käyttöön moderneja oppimis-, laboratorio- ja simulaatioympäristöjä sekä asiantuntijapalveluja laajalla skaalalla terveysalan simulaatioista hammastekniikkaan.

 

Ota yhteyttä: terhy@turkuamk.fi

koulutushaku.jpg


Täydennyskoulutus päivittää tiedot ja taidot

 

masterschool320_220.jpg


Master School on askel eteenpäin osaamisessa ja uralla

 

avoin_nosto.jpg


Avoin AMK – nauti joka ihmisen oikeudesta opiskella