Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 17.9.2021

Meille Sun hyvä elämä on tärkeä

Turun ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ja opettajat auttavat sinua huolehtimaan hyvinvoinnistasi.
Laadukkaat palvelut toteutetaan asiantuntijapalveluna tai opiskelijatyönä, jota valvoo ja ohjaa aina kokenut opettaja tai alan ammattilainen. 
Tarjoamme fysio- ja toimintaterapiapalveluja, laboratoriotutkimuksia, kuntotestauksia sekä liikuntaa ja toimintakykyä ylläpitävää ohjausta.

Sun hyvä elämä -palvelukonseptiin kuuluu Sun hyvä elämä -klinikka, opiskelijoidemme uusi moniammatillinen harjoitteluympäristö. 
Klinikassa opiskelijamme oppivat monipuolisissa aidoissa asiakasympäristöissä.
Klinikan osoite on Joukahaisenkatu 3 (ICT-City, 1 krs), osa palveluista tuotetaan osoitteessa Kiinamyllynkatu 10.

Sun hyvä elämä -palvelut ovat juuri sinun käytössäsi sekä yritysten ja yhteisöjen apuna.
Huolehdi hyvinvoinnistasi, annat samalla opiskelijoillemme mahdollisuuden tärkeään harjoitteluun.

Seuraamme koronatilannetta ja toimimme sen mukaisesti.


Otamme mielellämme vastaan erilaisia yhteistyöpyyntöjä: terhy@turkuamk.fi

 

 

 

 

Miten sinä voit?

fysioterapia_vihrea uusi.png

Fysio- ja toimintaterapiapalvelut

Pidä huolta toimintakyvystäsi! Turun AMK:n fysio- ja toimintaterapiapalvelut sopivat kaikenikäisille. Yksilölliset palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja toteutetaan fysio- ja toimintaterapeuttiopiskelijoiden toimesta, asiantuntevan henkilökunnan ohjaamana.

labra_vihrea uusi.png

Näytteenotto- ja laboratoriopalvelut

Huolehdi itsestäsi – säännölliset laboratoriotutkimukset viitoittavat tietä terveellisiin elämäntapoihin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Bioanalyytikko-opiskelijoiden tarjoamat laboratoriopalvelut, näytteenotto ja analysointi, toteutetaan opettajan ohjauksessa.

 

esteetön_vihrea uusi.png

Esteetöntä ja turvallista asumista

Turun AMK:n Kunnonkodin kodinomaisessa näyttelytilassa voit tutustua esteettömän ja turvallisen asumisen ratkaisuihin. Lisäksi pääset kokeilemaan arjen selviytymistä tukevia apuvälineitä opiskelijoiden ja ammattilaisten opastuksella.

 

kuntotestaus_vihrea uusi.png

Kuntotestaus sekä liikkuminen ja toimintakyky

Testaa, tiedä ja toimi! Turun AMK:n opiskelijat tekevät kokonaisvaltaista liikkumisen ja toimintakyvyn arviointia, mm. Firstbeat-hyvinvointianalyyseja ja hoitosuunnitelmia kaikenikäisille – aina opettajan ohjauksessa.

 

suun terveydenhuollon palvelut

Suun terveydenhuollon palvelut 

Pidä huoli suun terveydestä! – Turun AMK:n suuhygienistiopiskelijat toteuttavat ennaltaehkäiseviä sekä esteettisiä hoitoja asiantuntijoiden ohjauksessa.

Rakennetaan yhdessä varsinaissuomalaisten hyvinvointia

Työhyvinvointipalvelut

Tukea ja palveluita työyhteisöjen hyvinvointiin

Toteutamme yrityksille ja yhteisöille opiskelijavoimin hyvinvointipäiviä ja -tapahtumia. Kiinnostaisiko esimerkiksi luento stressinhallinnasta? Tai hyvinvoinnin tietoisku työpaikalla tai urheiluhallissa?

 

yhteistyö_vihrea uusi.png


Apua terveyteen ja hyvinvointiin kaikenikäisille

Yhdistämme sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden tuoreet ja luovat ideat  ja työelämästä tulevat toimeksiannot. Yhteistyötaho voi olla esimerkiksi päiväkoti, sosiaalialan organisaatio tai palvelutalo. Palveluitamme ovat esimerkiksi ensiapukoulutus, opiskelijan tekemä selvitys tai omaishoitajien virkistyspäivä.

 

oppimisympäristöt_vihrea uusi.png

Tutkimusta, kehitystä ja innovointia yhteistyössä

Turun AMK:n tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kohtaavat opiskelijoiden tuoreet ja luovat ideat, opettajien asiantuntemus sekä projektiammattilaisten kokemus kansallisista ja kansainvälisistä rahoitusmahdollisuuksista.

 

 

Kehitetään yhdessä

Oppimisympäristöt ja asiantuntijaosaaminen ovat myös yritysten ja yhteisöjen käytössä

Turun AMK tarjoaa yritysten ja yhteisöjen käyttöön moderneja oppimis-, laboratorio- ja simulaatioympäristöjä sekä asiantuntijapalveluja laajalla skaalalla terveysalan simulaatioista hammastekniikkaan.

 

Ota yhteyttä: terhy@turkuamk.fi

koulutushaku.jpg


Täydennyskoulutus päivittää tiedot ja taidot

 

Masterschool_320_220.png


Master School on askel eteenpäin osaamisessa ja uralla

 

avoin_nosto.jpg


Avoin AMK – nauti joka ihmisen oikeudesta opiskella

 

Julkaisuja – opiskelusta ja asiantuntijatyöstä

 

sunopix.jpg

 

Sun OpiX on blogisivusto, jonka tekstit liittyvät opiskeluun ja opettamiseen. Sille ovat tervetulleita kirjoittamaan niin opiskelijat, opettajat kuin yhteistyökumppanimmekin. Tarjoa tekstiä blogiin: Aleksi Rajamäki, aleksi.rajamaki@turkuamk.fi

 

Hyve.jpg

 

Hyve-verkkojulkaisu tarjoaa asiantuntijoiden oivalluksia arjen toiminnasta ja tutkimuksesta terveyden ja hyvinvoinnin sekä näiden digitalisoinnin alalta. Tutustu ja tule kirjoittajaksi, yhteydenotot: Päivi Myllymäki, paivi.myllymaki@turkuamk.fi