Sivu päivitetty 8.3.2019
kuvataiteilija

Turun AMK:n Taideakatemia

Erikoistumiskoulutukset:

Taideakatemia tarjoaa kulttuurialan korkeakoulutusta neljässä eri koulutuksessa:

  • Esittävän taiteen koulutus
  • Kuvataiteen koulutus
  • Media-alan koulutus
  • Musiikin koulutus

Monialaisuus tekee meistä innovatiivisen oppimisyhteisön, joka tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön opiskella, kehittyä ja myös inspiroida muita.

Taideakatemiassa on noin 600 opiskelijaa, jotka opiskelevat joko nuorten tai aikuisten tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen mahdollisuuden tarjoaa kulttuurialan täydennyskoulutus .

Yhteisöjen ja yritysten kanssa toteutettava tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta on tärkeä osa ammattikorkeakoulun tehtäviä. Taideakatemian TKI-projekteissa opiskelijat tutustuvat sekä omaan tulevaan ammattikenttäänsä että toimivat monialaisessa yhteistyössä hankekumppanien kanssa. Tutustu Taideakatemian projekteihin projektihaussa .

Opiskelijoiden ja henkilökunnan innostus näkyy Taideakatemian palvelutuotteina , jotka tuovat asiakkaillemme elämyksiä, uusia näkökulmia ja luovia ratkaisuja.

Taideakatemia on näkyvä kulttuuritoimija alueellaan. Tiedot ajankohtaisista esityksistä, näyttelyistä ja muusta ohjelmatarjonnastamme löytyvät Taideakatemian tapahtumakalenterista .

Kulttuurialan AMK -koulutukset

Taideakatemiassa voit opiskella seuraaviin tutkintoihin:

Media-ala (Medianomi AMK)

Esittävä taide (Tanssinopettaja AMK, Teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK)

Kuvataide (Kuvataiteilija AMK)

Musiikki (Musiikkipedagogi AMK)

Kulttuurialan YAMK -koulutukset