Sivu päivitetty 3.4.2019

Master School

Master luo tulevaisuutta

Turun AMK:n Master School valmistaa asiantuntijoita oman alansa kehittäjiksi ja työelämän uudistajiksi. Master Schoolista opiskelija valmistuu Master- eli YAMK-tutkintoon. Master-tutkinto antaa opiskelijalle mahdollisuuden kehittyä johtajana ja syventää osaamista yhdessä työelämän kanssa. Master-tutkinnon opiskelet joustavasti myös työn ohessa.

Avaa ovet uudenlaiseen ammatilliseen urakehitykseen ja lähde luomaan tulevaisuutta!

Leadership Excellence

Leadership Excellence -polku tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä esimiehenä ja johtajana. 

Opintojen aikana pureudut oman alasi johtamistyön haasteisiin ja tulevaisuuden toimintaympäristöihin. 

Valmistuttuasi olet kehittänyt ja uudistanut työelämää, luonut uusia verkostoja sekä hankkinut valmiuksia vaativissa esimies- ja johtotehtävissä toimimiseen. 

Professional Excellence

Professional Excellence -polku tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää nykyistä osaamistasi vaativalle asiantuntijatasolle. 

Opintojen aikana syvennyt oman erityisalasi haasteisiin. 

Valmistuttuasi olet kehittänyt ja uudistanut työelämää, luonut uutta tietoa omalle alallesi ja hankkinut työkaluja omalla uralla etenemiseen. 

Opiskelijaksi

Master-koulutuksiin haetaan opiskelemaan yhteishaussa. Yhteishakuja on vuodessa kaksi: kevään yhteishaku ja syksyn yhteishaku. Kevään yhteishaussa mukana olevissa koulutuksissa opinnot alkavat syksyllä, ja syksyn yhteishaun koulutuksissa tammikuussa. Tutustu hakuohjeisiin tarkemmin täällä: Hakeminen ja yhteishaun aikataulut.

Haluatko lisätietoa Master-tutkinnoista ja niihin hakemisesta? Jätä alle sähköpostiosoitteesi.

Voit peruuttaa kirjeen koska tahansa. Lue lisää tietosuojasta .