Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.9.2023
kuvataiteilija

Turun AMK:n Taideakatemia

Taideakatemia on näkyvä kulttuuritoimija alueellaan. Tiedot ajankohtaisista esityksistä, näyttelyistä ja muusta ohjelmatarjonnastamme löytyvät Turun AMK:n tapahtumakalenterista .

Taideakatemia tarjoaa kulttuurialan korkeakoulutusta neljässä eri koulutuksessa ja monialaisuus tekee meistä innovatiivisen oppimisyhteisön, joka tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön opiskella, kehittyä ja myös inspiroida muita. Lue lisää tutkinnoistamme koulutustarjonta-sivuilta .

Taideakatemiassa on noin 800 opiskelijaa, jotka opiskelevat tutkintoon johtavassa koulutuksessa päivä- tai monimuoto-opetuksessa sekä YAMK-koulutuksissa. Ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen mahdollisuuden tarjoaa kulttuurialan täydennyskoulutus .

Yhteisöjen ja yritysten kanssa toteutettava tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta on tärkeä osa ammattikorkeakoulun tehtäviä. Taideakatemian TKI-projekteissa opiskelijat tutustuvat sekä omaan tulevaan ammattikenttäänsä että toimivat monialaisessa yhteistyössä hankekumppanien kanssa. Tutustu Taideakatemian projekteihin projektihaussa .

Opiskelijoiden ja henkilökunnan innostus näkyy Taideakatemian palvelutuotteina , jotka tuovat asiakkaillemme elämyksiä, uusia näkökulmia ja luovia ratkaisuja.