Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 26.1.2022
kuvataiteilija

Turun AMK:n Taideakatemia

Taideakatemia tarjoaa kulttuurialan korkeakoulutusta neljässä eri koulutuksessa:

  • Esittävän taiteen koulutus
  • Kuvataiteen koulutus
  • Media-alan koulutus
  • Musiikin koulutus

Monialaisuus tekee meistä innovatiivisen oppimisyhteisön, joka tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön opiskella, kehittyä ja myös inspiroida muita.

Taideakatemiassa on noin 600 opiskelijaa, jotka opiskelevat tutkintoon johtavassa koulutuksessa päivä- tai monimuoto-opetuksessa. Ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen mahdollisuuden tarjoaa kulttuurialan täydennyskoulutus .

Yhteisöjen ja yritysten kanssa toteutettava tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta on tärkeä osa ammattikorkeakoulun tehtäviä. Taideakatemian TKI-projekteissa opiskelijat tutustuvat sekä omaan tulevaan ammattikenttäänsä että toimivat monialaisessa yhteistyössä hankekumppanien kanssa. Tutustu Taideakatemian projekteihin projektihaussa .

Opiskelijoiden ja henkilökunnan innostus näkyy Taideakatemian palvelutuotteina , jotka tuovat asiakkaillemme elämyksiä, uusia näkökulmia ja luovia ratkaisuja.

Taideakatemia on näkyvä kulttuuritoimija alueellaan. Tiedot ajankohtaisista esityksistä, näyttelyistä ja muusta ohjelmatarjonnastamme löytyvät Turun AMK:n tapahtumakalenterista .

Kulttuurialan AMK- ja YAMK-koulutukset

Taideakatemiassa voit opiskella seuraaviin tutkintoihin:

Media-ala (Medianomi AMK)

Esittävä taide (Tanssinopettaja AMK, Teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK)

Kuvataide (Kuvataiteilija AMK)

Musiikki (Musiikkipedagogi AMK)

Kulttuurialan YAMK -koulutukset (Master School)