Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Opiskele Master-tutkinto − luo tulevaisuutta

Turun AMK:n Master Schoolista valmistuu asiantuntijoita ja johtajia oman alansa kehittäjiksi ja työelämän uudistajiksi.
Sivu päivitetty 19.3.2024

Master School

Turun AMK:n Master Schoolista valmistuu asiantuntijoita ja johtajia oman alansa kehittäjiksi ja työelämän uudistajiksi. Master-tutkinto avaa ovia uudenlaiseen ammatilliseen urakehitykseen ja loistavaan uraan työelämän ammattilaisena. 

Jatkotutkinto työelämässä pätevöityneille: Master School on tarkoitettu työelämässä pätevöityneille asiantuntijoille sekä aktiivisille toimijoille, jotka haluavat kehittää työelämää ja asiantuntijuuttaan. Master Schoolista valmistut ylempään AMK-tutkintoon eli Master-tutkintoon.

Monialainen Master School: Turun AMK:n Master School tarjoaa korkeatasoista asiantuntija- ja johtajakoulutusta monialaisessa ja kansainvälisessä yhteisössä. Master School kokoaa yhteen tekniikan, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä kulttuurialan YAMK-opiskelijat. Yhteistyö mahdollistaa laaja-alaisen oppimisen ja verkostoitumisen.

Joustavasti työn ohessa: Master-tutkinnon opiskelet joustavasti myös työn ohessa, mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Lähitapaamisia on keskimäärin kahtena päivänä kuukaudessa ja osa koulutuksista toteutuu kokonaan verkko-opintoina. 

Avaa ovet uudenlaiseen ammatilliseen urakehitykseen ja lähde luomaan tulevaisuutta!

 

Valitse oma asiantuntijapolkusi

Asiantuntijuutta on monenlaista. Siksi Turun AMK:n Master Schoolissa saat kehittää asiantuntijuuttasi tavalla, joka palvelee parhaiten omaa urapolkuasi.

Master-tutkinnot jakautuvat kahden asiantuntijapolun alle: Leadership Excellence -polulla kehityt esihenkilö- ja johtamistyöhön asiantuntijaksi ja Professional Excellence -polulla syvennät asiantuntijaosaamistasi. 

Leadership Excellence

 • Leadership Excellence -polku tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä esihenkilönä ja johtajana.
 • Koulutukset soveltuvat niin esihenkilö- ja johtotehtäviä tavoitteleville asiantuntijoille kuin pitkään tehtävissä toiminneille. 
 • Opintojen aikana pääset keskittymään johtamiseen oman alasi näkökulmasta. 
 • Pureudut johtamistyön haasteisiin ja tulevaisuuden toimintaympäristöihin. 
 • Hankit valmiuksia toimia vaativissa esihenkilö- ja johtotehtävissä ja luot uusia työelämän verkostoja. 
 • Kehität ja uudistat työelämää koko opintojesi ajan.

Professional Excellence

 • Professional Excellence -polku tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää nykyistä osaamistasi vaativalle asiantuntijatasolle. 
 • Opintojen aikana opit hahmottamaan vahvuuksiasi asiantuntijana ja syvennyt oman erityisalasi haasteisiin. 
 • Hankit työkaluja uralla etenemiseen.
 • Sinulla on mahdollisuus verkostoitua myös muiden alojen asiantuntijoiden kanssa. 
 • Luot uutta tietoa omalle erityisalallesi ja kehität työelämää koko opintojesi ajan.

Koulutukset

Koulutustarjonta kevään 2024 yhteishaussa

Englanninkieliset koulutukset lisähaussa 11.3. klo 9.00 – 28.3. klo 15.00. Opinnot alkavat syksyllä 2024.

Suomenkieliset koulutukset kevään toisessa yhteishaussa 13. – 27.3.2024 klo 15. Opinnot alkavat syksyllä 2024.

Leadership Excellence-polun koulutukset

Ei alakohtaista pohjakoulutusvaatimusta

Alakohtainen pohjakoulutusvaatimus

Huom! Tradenomi (ylempi AMK)- ja MBA-tutkintoon johtavat Leadership Excellence -koulutukset on tarkoitettu niin liiketalouden, tekniikan, kulttuuri- ja sosiaali- ja terveysalan kuin muidenkin alojen ammattilaisille. Leadership Excellence -koulutuksissa kehityt esihenkilönä ja johtajana - alasta riippumatta.

Hae opiskelemaan

Hae tutkinto-opiskelijaksi yhteishaussa

Master-koulutuksiin haetaan opiskelemaan yhteishaussa. Hakeminen tapahtuu valtakunnallisessa Opintopolku-palvelussa. Opiskelijat valitaan koulutuksesta riippuen todistuksen, valintakokeen tai ennakkotehtävän ja valintahaastattelun perusteella.

Seuraava yhteishaku on

 • 13. – 27.3.2024 (suomenkieliset koulutukset)

Yhteishakuja on vuodessa kolme: kevään ensimmäinen yhteishaku (englanninkieliset koulutukset), kevään toinen yhteishaku (suomenkieliset koulutukset) ja syksyn yhteishaku (suomen- ja englanninkieliset koulutukset). Kevään yhteishaussa mukana olevissa koulutuksissa opinnot alkavat seuraavana syksynä, ja syksyn yhteishaussa seuraavan vuoden tammikuussa. 

Aloita opinnot avoimessa AMK:ssa

Voit aloittaa Master Schoolin opinnot myös avoimessa AMK:ssa. Polkuopinnoissa opiskelet Master-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnot samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Suoritettuasi riittävän määrän opintoja, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylähaulla. Opiskelu Avoimessa AMK:ssa on maksullista. 

Seuraava haku polkuopintoihin on 22.7. – 2.8.2024.

Polkuopintoja on tarjolla suurimpaan osaan edeltävässä yhteishaussa mukana olleista koulutuksista. Syksyn polkuopintohaussa haetaan tammikuussa 2024 alkaviin opintoihin.

Lue lisää