Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 8.11.2021

Master School

Master luo tulevaisuutta

Turun AMK:n Master School valmistaa asiantuntijoita oman alansa kehittäjiksi ja työelämän uudistajiksi. Master Schoolista opiskelija valmistuu Master- eli YAMK-tutkintoon. Master-tutkinto antaa opiskelijalle mahdollisuuden kehittyä johtajana ja syventää osaamista yhdessä työelämän kanssa. Master-tutkinnon opiskelet joustavasti myös työn ohessa.

Avaa ovet uudenlaiseen ammatilliseen urakehitykseen ja lähde luomaan tulevaisuutta!

Valitse oma asiantuntijapolkusi

Asiantuntijuutta on monenlaista. Siksi Turun AMK:n Master Schoolissa saat kehittää asiantuntijuuttasi tavalla, joka palvelee parhaiten omaa urapolkuasi.

Master-tutkinnot jakautuvat kahden asiantuntijapolun alle: Leadership Excellence -polulla kehityt esihenkilö- ja johtamistyöhön asiantuntijaksi ja Professional Excellence -polulla syvennät asiantuntijaosaamistasi. Molemmille poluille pohjakoulutusvaatimuksena on aikaisempi korkeakoulututkinto.

Leadership Excellence

 • Leadership Excellence -polku tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä esihenkilönä ja johtajana.
 • Koulutukset soveltuvat niin esihenkilö- ja johtotehtäviä tavoitteleville asiantuntijoille kuin pitkään tehtävissä toiminneille. 
 • Opintojen aikana pääset keskittymään johtamiseen oman alasi näkökulmasta. 
 • Pureudut johtamistyön haasteisiin ja tulevaisuuden toimintaympäristöihin. 
 • Hankit valmiuksia toimia vaativissa esihenkilö- ja johtotehtävissä ja luot uusia työelämän verkostoja. 
 • Kehität ja uudistat työelämää koko opintojesi ajan.

Huom! Tradenomi (ylempi AMK)- ja MBA-tutkintoon johtavat Leadership Excellence -koulutukset ovat tarkoitettu niin liiketalouden, tekniikan, kulttuuri- ja sosiaali- ja terveysalan kuin muidenkin alojen ammattilaisille. Leadership Excellence -koulutuksissa kehityt esihenkilönä ja johtajana - alasta riippumatta.

Professional Excellence

 • Professional Excellence -polku tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää nykyistä osaamistasi vaativalle asiantuntijatasolle. 
 • Opintojen aikana opit hahmottamaan vahvuuksiasi asiantuntijana ja syvennyt oman erityisalasi haasteisiin. 
 • Hankit työkaluja uralla etenemiseen.
 • Sinulla on mahdollisuus verkostoitua myös muiden alojen asiantuntijoiden kanssa. 
 • Luot uutta tietoa omalle erityisalallesi ja kehität työelämää koko opintojesi ajan.

Opiskelijaksi

Master-koulutuksiin haetaan opiskelemaan yhteishaussa. Yhteishakuja on vuodessa kolme: kevään ensimmäinen yhteishaku (englanninkieliset koulutukset), kevään toinen yhteishaku (suomenkieliset koulutukset) ja syksyn yhteishaku (suomen- ja englanninkieliset koulutukset). Kevään yhteishaussa mukana olevissa koulutuksissa opinnot alkavat seuraavana syksynä, ja syksyn yhteishaussa seuraavan vuoden tammikuussa.  Tutustu hakuohjeisiin.  

Lisähaku 8. - 19.11.2021

Lisähaussa täytetään syksyn 2021 yhteishaussa vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja. Opinnot alkavat tammikuussa 2022.

Professional Excellence -polun koulutukset

 

Haku avoimen AMK:n polkuopintoihin 25.11 - 7.12.2021

Voit aloittaa Master School -opinnot myös Avoimessa AMK:ssa. Polkuopinnoissa opiskelet Master-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnot samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Suoritettuasi riittävän määrän opintoja, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylähaulla. Opiskelu Avoimessa AMK:ssa on maksullista. 

Polkuopintoja on tarjolla suurimpaan osaan edeltävässä yhteishaussa mukana olleista koulutuksista. Syksyn polkuopintohaussa haetaan tammikuussa 2022 alkaviin opintoihin. 

 

Kevään yhteishaut 2022

Kevään yhteishauissa haetaan syksyllä 2022 alkaviin koulutuksiin. Ensimmäisessä yhteishaussa 5. - 19.1.2022 on tarjolla englanninkielisiä koulutuksia ja toisessa yhteishaussa 16.-30.3.2022 suomenkielisiä koulutuksia. 

Haluatko lisätietoa Master-tutkinnoista ja niihin hakemisesta? Jätä alle sähköpostiosoitteesi.

Voit peruuttaa kirjeen koska tahansa. Lue lisää tietosuojasta .