Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.12.2020
Tradenomi (AMK), liiketalous (Turku)

Tradenomi (AMK), liiketalous (Turku)

Monimuotokoulutus

Liiketalouden monimuotokoulutuksen tavoitteena on valmentaa monipuolisia liiketoimintaosaajia ja työelämän kehittäjiä. Liiketalouden tradenomit sijoittuvat erilaisiin liiketalouden asiantuntija-, kehittämis-, johto- ja esimiestehtäviin sekä yrittäjiksi.

Tutkinnon ydinosaamisen muodostavat yritysten ja organisaatioiden toiminta ja sen kehittäminen. Koulutuksessa korostuvat seuraavat osaamisalueet: asiakas-, talous-, työyhteisö- ja kansainvälisyysosaaminen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta.

Koulutus on suunnattu useamman vuoden työkokemuksen omaaville, jotka haluavat kehittyä työssään tai etsivät uusia uramahdollisuuksia. 

Opiskelu on monimuoto-opiskelua, mikä sisältää lähijaksoja sekä etäopiskelua. Lähipäiviä on keskimäärin kaksi kuukaudessa (kaksi peräkkäistä arkipäivää, opetus päiväaikaan) ja suurin osa opinnoista tehdään etäopiskeluna. Opiskelu tapahtuu sekä yksilö- että pienryhmätasolla, mikä edellyttävät tiimityöskentelytaitoja. Opettajat toimivat oppimisen ohjaajina, jotka tukevat opiskelijan oppimisprosessia koko opintojen ajan. 

Osaamispolkuina liiketoiminnan kehittäminen, myynti ja markkinointi sekä taloushallinto

Opintojen alkuvaiheessa opiskelija perehtyy liiketoiminnan perusteisiin ja alalla tarvittaviin viestintä- ja kielitaitoihin sekä verkostomaisen toiminnan edellyttämiin valmiuksiin. Opintojen edetessä syvennytään liiketalouden keskeisiin osaamisalueisiin, joita ovat asiakasosaaminen, talousosaaminen, työyhteisöosaaminen, kansainvälisyysosaaminen ja tutkimus-, kehitys- ja innovaatio-osaaminen sekä opiskellaan oman osaamispolun syventäviä opintoja. Osaamispolku valitaan ensimmäisen opiskeluvuoden lopussa, ja opinnot suoritetaan toisen opiskeluvuoden aikana.

Syventävinä osaamispolkuina vuoden 2021 haussa ovat Liiketoiminnan kehittäminen, Myynti ja markkinointi sekä Taloushallinto. 

Tutkintoon sisältyy lisäksi harjoittelua sekä vapaasti valittavia opintoja, joiden tavoitteena on tukea ja täydentää opiskelijan omaa henkilökohtaista opiskelusuunnitelmaa ja ammatillista suuntautumista. Myös opinnäytetyö syventää opiskelijan ammatillista suuntautumista ja osaamispolkua.

Tutustu alumnitarinoihin:

 

Taitteessa -sarjassa seurataan opiskelijoiden arkea

Turun AMK:n Taitteessa-sarjassa pääset tutustumaan opiskelijaelämään. Sarjan uusimmalla kaudella tutustutaan aikuisopiskelija Tomin opiskelija-arkeen. Seuraa Tomin ja muiden opiskelijoidemme arkea YouTube-kanavallamme: