Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 14.6.2021

ICT

Turun AMK tarjoaa monipuolisia ICT-alan palveluja yrityksille, yhteisöille ja  myös yksityisille. Palvelut kattavat muun muassa tietotekniikan neuvontapalveluja, verkkosivustojen toteuttamista, elektroniikan mittauspalveluja, kyberturvallisuuden testausta ja konsultaatiota sekä VR-teknologian hyödyntämistä eri sovelluskohteissa.

ICT-alan palvelut

5g 480x220.jpg

5G Test Network Turku

Laboratoriossa on kokemusta radioteknisistä sovelluksista ja laitteista, RF-elektroniikasta ja mittaustekniikasta yritysten kanssa jo 30 vuoden ajalta. Soveltavaan tutkimukseen liittyviä TKI-projekteja on tehty vuodesta 2005 lähtien.

avr-keskus 480x220.jpg

Futuristic Interactive Technologies

Tarjoamme sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoille laajan valikoiman lisätyn ja virtuaalitodellisuuden teknologian palveluita. Erityisosaamisemme liittyy interaktiivisten teknologioiden soveltavaan tutkimukseen eri toimialoilla.

 

Cyber test lab 480x220.jpg

Cyber Test Lab

Kyberturvallisuuden tason varmentamisessa hyödynnämme automatisoituja testaustyökaluja sekä manuaalista asiantuntijan suorittamaa räätälöityä testausta. Testaus suoritetaan hyödyntäen laitteen käyttöliittymää, liityntöjä, verkkoyhteyttä ja langatonta tiedonsiirtoa.

TheFIRMA_matala.jpg

TheFIRMA

TheFIRMA on Turun ammattikorkeakoulussa toimiva ICT-projektitoimisto, joka tarjoaa IT-alan palveluja yrityksille ja muille organisaatioille.

Palveluihin kuuluvat mm. verkkosivustojen ja applikaatioiden suunnittelu ja toteutus, vaatimusmäärittelyt, käyttäjätestaukset, koulutukset ja graafinen suunnittelu. Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan

Kansalaisen it-tuki_matala.jpg

Kansalaisen IT-tuki

Kansalaisen IT–tuki on Turun AMK:n ICT- projektitoimisto theFIRMAn palvelu, joka tarjoaa maksutonta apua, neuvontaa ja koulutusta tietokoneasioissa kaikille Turun ja sen lähiseudun asukkaille.

Palvelumme keskittyy ohjelmistojen korjauksiin ja henkilökohtaiseen neuvontaan. Apua saat niin tietokone-, älypuhelin- kuin tablettiongelmissa.

 

Tutkimus- ja kehittämistyö opinnäytetyönä_kaikki alat 480x220.jpg

Tutkimus- tai kehittämistyö opinnäytetyönä

Työelämälähtöinen tutkimusongelma tai kehittämistarve ovat lähtökohtia AMK-opinnäytetyölle. Yritykselle tai organisaatiolle toimeksiantona tehty opinnäytetyö tarjoaa toimeksiantajalle uusinta tutkimustietoa organisaationsa käyttöön. Opinnäytetyö tehdään lähes aina tilaustyönä yritykselle tai muulle organisaatiolle. Lähtökohtana on työelämälähtöinen, käytännön tutkimusongelma tai kehittämistarve. Toimeksiantajalle opinnäytetyön teettäminen on mahdollisuus saada uusinta tutkimustietoa organisaationsa käyttöön.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta Turun AMK:ssa

Bio- ja elintarviketekniikan tai Prosessi- ja materiaalitekniikan opinnäytetyön tekijä

TKI-palvelut

Turun ammattikorkeakoulun tutkimus- kehitys- ja innovaatiotoiminnassa (TKI) kohtaavat opiskelijoiden tuoreet ja luovat ideat, opettajien oman alansa huippuasiantuntemus sekä projektiammattilaisten vuosien kokemus kansallisista ja kansainvälisistä rahoitusmahdollisuuksista.

tutkimusryhmä 480x220.jpg

Tutkimusryhmät

Turun ammattikorkeakoulun yli 20 erilaista tutkimusryhmää tekevät töitä alueen tavoitteiden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Työn tukena ammattikorkeakoululla on alueellisten verkostojen lisäksi vahvat kansalliset ja kansainväliset kumppaniverkostot. TKI-työn lähtökohtana ovat asiakkaiden ja yhteisöjen tarpeet.

Ota yhteyttä: palvelut@turkuamk.fi

Taydennyskoulutus päivittää tiedot ja taidot.jpg


Täydennyskoulutus päivittää tietosi ja taitosi ajantasalle

 

Masterschool_320_220.png


Master School on askel eteenpäin osaamisessa ja uralla

 

Avoin amk_nauti jokaisen oikeudesta opiskella320x220.jpg


Avoin AMK – nauti joka ihmisen oikeudesta opiskella

 

Ajankohtaista

Keltainen huutomerkkisakara 320x220.png

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Keltainen huutomerkkisakara 320x220.png

Tutustu korkeakouludiplomeihin

Keltainen huutomerkkisakara 320x220.png

Oletko jo liittynyt Turun AMK:n alumniksi