Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 12.10.2023

ICT

Turun AMK tarjoaa monipuolisia ICT-alan palveluja yrityksille, yhteisöille ja  myös yksityisille. Palvelut kattavat muun muassa tietotekniikan neuvontapalveluja, verkkosivustojen toteuttamista, elektroniikan mittauspalveluja, kyberturvallisuuden testausta ja konsultaatiota sekä VR-teknologian hyödyntämistä eri sovelluskohteissa.

ICT-alan palvelut ja tutkimusympäristöt

5g 480x220.jpg

5G Test Network Turku

Laboratoriossa on kokemusta radioteknisistä sovelluksista ja laitteista, RF-elektroniikasta ja mittaustekniikasta yritysten kanssa jo 30 vuoden ajalta. Soveltavaan tutkimukseen liittyviä TKI-projekteja on tehty vuodesta 2005 lähtien.

avr-keskus 480x220.jpg

Futuristic Interactive Technologies

Tarjoamme sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoille laajan valikoiman lisätyn ja virtuaalitodellisuuden teknologian palveluita. Erityisosaamisemme liittyy interaktiivisten teknologioiden soveltavaan tutkimukseen eri toimialoilla.

 

Cyber test lab 480x220.jpg

Cyber Test Lab

Kyberturvallisuuden tason varmentamisessa hyödynnämme automatisoituja testaustyökaluja sekä manuaalista asiantuntijan suorittamaa räätälöityä testausta. Testaus suoritetaan hyödyntäen laitteen käyttöliittymää, liityntöjä, verkkoyhteyttä ja langatonta tiedonsiirtoa.

Alt=""

Terveysteknologia

Tuotamme tutkimus-, kehitys ja innovaatiopalveluja terveysteknologian tarpeisiin. Tuotekehittäjien aktiivisena asiantuntijakumppanina haluamme mahdollistaa laadukkaammat terveysteknologian tuotteet ja ratkaisut.

TheFIRMA_matala.jpg

TheFIRMA

TheFIRMA on Turun ammattikorkeakoulussa toimiva ICT-projektitoimisto, joka tarjoaa IT-alan palveluja yrityksille ja muille organisaatioille.

Palveluihin kuuluvat mm. verkkosivustojen ja applikaatioiden suunnittelu ja toteutus, vaatimusmäärittelyt, käyttäjätestaukset, koulutukset ja graafinen suunnittelu. Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan

Kansalaisen it-tuki_matala.jpg

Kansalaisen IT-tuki

Kansalaisen IT–tuki on Turun AMK:n ICT- projektitoimisto theFIRMAn palvelu, joka tarjoaa maksutonta apua, neuvontaa ja koulutusta tietokoneasioissa kaikille Turun ja sen lähiseudun asukkaille.

Palvelumme keskittyy ohjelmistojen korjauksiin ja henkilökohtaiseen neuvontaan. Apua saat niin tietokone-, älypuhelin- kuin tablettiongelmissa.

 

emc_mittauspalvelut_480x220.jpg

Tuotekehityslaboratorio EMC Lab

EMC Lab tarjoaa yrityksille palvelua tuotteiden EMC-ominaisuuksien kehittämisessä ja testaamisessa. Laboratoriossa on häiriösuojatun huoneen ja standardien mukaisten testauslaitteistojen lisäksi käytössä elektroniikan ja RF-tekniikan mittauslaitteita sekä EMC-suunnittelun toteutuksissa tarvittavia komponentteja ja suojausmateriaaleja. 

Akkulabra_5.jpg

Akkulaboratorio 

Turun AMK:n akkulaboratorio tarjoaa akkupakettien ja -kennojen testipalveluja yrityksille. Tavoitteena on parantaa yritysten ja muiden toimijoiden akkutietämystä kokonaistoimitusten hallinnassa, järjestelmien yhteensovittamisessa ja kannattavuuden arvioinnissa. 

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta Turun AMK:ssa

Bio- ja elintarviketekniikan tai Prosessi- ja materiaalitekniikan opinnäytetyön tekijä

TKI-palvelut

Turun ammattikorkeakoulun projektitoimistossa työskentelee monialainen joukko tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan (TKI) ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus kansallisista ja kansainvälisistä rahoitusmahdollisuuksista. Tavoitteenamme on auttaa organisaatioita menestymään sekä synnyttää uusia innovaatioita ja yrittäjyyttä.

tutkimusryhmä 480x220.jpg

Tutkimusryhmät

Turun ammattikorkeakoulun yli 20 erilaista tutkimusryhmää tekevät töitä alueen tavoitteiden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Työn tukena ammattikorkeakoululla on alueellisten verkostojen lisäksi vahvat kansalliset ja kansainväliset kumppaniverkostot. TKI-työn lähtökohtana ovat asiakkaiden ja yhteisöjen tarpeet.

Alt=""

Tutkimus- tai kehittämistyö opinnäytetyönä

Työelämälähtöinen tutkimusongelma tai kehittämistarve ovat lähtökohtia AMK-opinnäytetyölle. Toimeksiantajalle tehty opinnäytetyö tarjoaa uusinta tutkimustietoa organisaationsa käyttöön. Hyödynnä tulevaisuuden huippuosaajien osaamista ja toimi työelämän vastuullisena edelläkävijänä.

 

Ota yhteyttä: palvelut@turkuamk.fi

Taydennyskoulutus päivittää tiedot ja taidot.jpg


Täydennyskoulutus päivittää tietosi ja taitosi ajantasalle

 

Masterschool_320_220.png


Master School on askel eteenpäin osaamisessa ja uralla

 

Avoin amk_nauti jokaisen oikeudesta opiskella320x220.jpg


Avoin AMK – nauti joka ihmisen oikeudesta opiskella

 

Ajankohtaista

Keltainen huutomerkkisakara 320x220.png

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Keltainen huutomerkkisakara 320x220.png

Tutustu korkeakouludiplomeihin

Keltainen huutomerkkisakara 320x220.png

Oletko jo liittynyt Turun AMK:n alumniksi