Kääritään hihat ja kehitetään osaamista! Meiltä yritykset saavat kattavia palveluita toimintansa kehittämiseen.

Koulutukset, tila- ja laitepalvelut sekä mahdollisuus hyödyntää opiskelijoidemme tuoreita ideoita.
Sivu päivitetty 5.6.2020

Täsmäapua työelämään

Tiedoksi kumppaneille ja asiakkaille

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi, työelämälle sekä yksityisille asiakkaille suunnatut koulutuksemme ja palvelumme siirretään eteenpäin tai järjestetään etänä. Myös projektien ja toimeksiantojen parissa jatkamme työskentelyä etänä soveltuvin osin. Toiminnoista vastaava henkilöstömme tiedottaa tilanteesta yhteistyötahojamme. Lisätietoja Turun ammattikorkeakoulun varautumisesta koronavirustilanteeseen voit lukea täältä.

Tiedusteluja työelämäpalveluihimme liittyen voi lähettää ota yhteyttä -lomakkeella tai sähköpostitse palvelut@turkuamk.fi.

***

Tutustu ELY-keskuksen rahoitukseen yrityksille koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa . Lisätietoa löydät myös ELY-keskuksen nettisivuilta .

Lue Työ- ja elinkeinoministeriön toimintaohjeista yrityksille koronavirustilanteessa .

***         

Alakohtaiset osaamisvaatimukset kasvavat. Media-alan yrittäjä tarvitsee taloushallinnon osaamista, terveyden ja hyvinvointialan ammattilainen projektinhallintataitoja. Teknologia- ja vuorovaikutusosaamista vaaditaan meiltä kaikilta. 

Turun AMK:n työelämäpalvelut tarjoavat monialaisia ratkaisuja ja palveluja. Voit kehittää tiimisi, yrityksesi tai itsesi osaamista apunasi pätevät kouluttajat ja kokeneet yritysvalmentajat.

Verkostot

Turun AMK toimii tiiviissä yhteistyössä muiden työelämäpalvelutoimijoiden kanssa

Ollaan yhteydessä!