Verkostoitumiseen tarvitaan oikeaa asennetta ja aikaa.

Tulevaisuuden interaktiiviset teknologiat -tutkimusryhmän vetäjä Mika Luimula kertoo yhteistyön merkityksestä.
Lue artikkeli Talkista
Sivu päivitetty 8.4.2019

Täsmäapua työelämään

Alakohtaiset osaamisvaatimukset kasvavat. Media-alan yrittäjä tarvitsee taloushallinnon osaamista, terveyden ja hyvinvointialan ammattilainen projektinhallintataitoja. Teknologia- ja vuorovaikutusosaamista vaaditaan meiltä kaikilta. Turun AMK:n työelämäpalvelut tarjoavat monialaisia ratkaisuja ja palveluja. Voit kehittää tiimisi, yrityksesi tai itsesi osaamista apunasi pätevät kouluttajat ja kokeneet yritysvalmentajat.

 

Etsi itsellesi sopiva koulutus koulutushausta tai ota meihin yhteyttä. Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat siitä, että oppiminen on tehokasta ja innovatiivista.

Tarjoamme kattavia palveluita yritystoiminnan kehittämiseen. Tulemme myös mielellämme paikan päälle kertomaan koulutus- ja palveluratkaisuistamme.

Etsitkö harjoittelijaa tai opinnäytetyöntekijää? Haluatko välittää tiedon työpaikasta opiskelijoillemme? Tutustu Turun AMK:n rekrytointipalveluihin.

Luo ja kehitä hyvinvointia!

Tutustu terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille suunnattuihin syksyn 2019 täydennyskoulutuksiin. Tarjolla on mm. erikoistumiskoulutuksia, pitkäkestoisia ja lyhyitä koulutuksia sekä paljon muuta. 

Alumni Afterworkit jatkuvat

 Järjestämme kuukausittain Alumni Afterworkin Turun AMK:sta valmistuneille Panimoravintola Koulussa. Illanvietoissa tavataan tuttuja ja kuullaan asiantuntijaluentoja eri teemoista.