Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Koulutamme median ja taiteen ammattilaisia

Etsitkö koulutusta tai palvelua itsellesi tai yrityksellesi? Tutustu palveluihimme ja tule mukaan kehittymään kanssamme!
Sivu päivitetty 30.6.2021

Media ja kulttuuri

Taideakatemian palvelut

Taideakatemia tarjoaa kulttuurialan korkeakoulutusta neljässä eri koulutuksessa:esittävä taide, kuvataide, media-ala sekä musiikki. Monialaisuus tekee meistä innovatiivisen oppimisyhteisön, joka tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön opiskella, kehittyä ja myös inspiroida muita. 

Henkilökunnan ja opiskelijoiden innostus näkyy myös Taideakatemian tarjoamina palveluina, jotka tuovat asiakkaillemme elämyksiä, uusia näkökulmia ja luovia ratkaisuja.

Taide tekee hyvää

musiikkipedagogi

Musiikkipedagogiikan harjoitusoppilas

Harjoitusoppilas opiskelee opetusharjoitteluaan suorittavan musiikkipedagogiikkaopiskelijan oppilaana soitto- tai laulutunneilla. Opiskelijoiden opetusta ohjaavat eri instrumenttien pedagogiikasta vastaavat Turun AMK:n opettajat. Harjoitusoppilastoiminta on suunnattu niin aikuisille kuin lapsillekin.

 

taideakatemian_sirkuskoulu_480x220.png

Sirkuskoulu

Kesäkuun alussa järjestetään kaksi sirkusleiriä lapsille ja iltakurssi aikuisille. Sirkusleireillä tutustutaan eri lajien sirkustekniikoihin, välineisiin ja ilmaisuun. Tervetuloa opettelemaan akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, jongleerausta ja tasapainoilua eri välineillä!

 

sirkuskoulu21_480x220.png

Sirkusleirit

Kesäkuun alussa järjestetään kaksi sirkusleiriä lapsille ja iltakurssi aikuisille. Sirkusleireillä tutustutaan eri lajien sirkustekniikoihin, välineisiin ja ilmaisuun. Tervetuloa opettelemaan akrobatiaa, ilma-akrobatiaa, jongleerausta ja tasapainoilua eri välineillä!

 

2011_koulunkuvaus 157_480x220.png

Tapahtumat

Taideakatemia on näkyvä kulttuuritoimija alueellaan. Tiedot ajankohtaisista esityksistä, näyttelyistä ja muusta ohjelmatarjonnastamme löytyvät Taideakatemian tapahtumakalenterista.
 

 

Luovat ratkaisut

medianomi_mainonnansuunnittelu1_2013_480x220.png

Mainostoimisto Guru

Mainostoimisto Guru on täyden palvelun mainostoimisto, jota pyörittävät koulun opiskelijat. Teemme laadukasta ja viimeisteltyä työtä, joka vastaa nykypäivän vaatimuksia. Ideamme ovat uusia, tuoreita ja täynnä innovaatiota!
 

 

moniaistinen_sirkusesitys_2013_kuva-ville-saarikoski_480x220.png

Kulttuuriosuuskunta Karisma

Kulttuuriosuuskunta Karisma on monitaiteellinen opiskelijaosuuskunta. Oletko mainostaja, elokuvatuottaja tai oletko järjestämässä isoja juhlia? Kaikissa näissä tapauksissa saatat tarvita taiteilijaa - joko esiintyjää tai vaikkapa piirtäjää, kuvaajaa, käsikirjoittajaa.

 

Taiteen tilat

koysiteatteri_teatterisali2.jpg__480x220.png

Taideakatemia vuokraa Linnankadun taidekampuksella monipuolisia tiloja erilaisiin tapahtumiin kuten näyttelyihin, konferenssi-, kokous-, tai juhlatilaisuuksiin. Meiltä voit vuokrata myös valo-, ääni- ja kuvatekniikkaan liittyvää laitteistoa ja tiloja sekä tarvittaessa myös tekniikka- ja asiantuntija-apua. 

Tutustu tiloihin:  Linnankadun taidekampus, vuokrattavat tilat

Asiantuntijat apunasi

kuvataitelija2_2013_480x220.png

Kaipaatko työyhteisön kehittäjää tai asiantuntijaa järjestämääsi tilaisuuteen tai koulutukseen? Taideakatemialta löydät asiantuntijan esimerkiksi kulttuurihyvinvoinnin, käsikirjoittamisen tai taidelähtöisten menetelmien osaamisalueelta. 

Ota reippaasti yhteyttä elise.vanhanen@turkuamk.fi , keskustellaan lisää tarpeestanne ja mietitään yhdessä siihen sopiva ratkaisu!

Tutkimus- ja kehittämisyhteistyö

Tutkimus-, kehitys- ja innovointiyhteistyö

Turun AMK:n tutkimus- kehitys- ja innovaatiotoiminnassa kohtaavat opiskelijoiden tuoreet ja luovat ideat, opettajien asiantuntemus sekä projektiammattilaisten kokemus kansallisista ja kansainvälisistä rahoitusmahdollisuuksista.

Tutustu Taideakatemian tutkimusryhmiin.

Tutkimus- ja kehittämistyö opinnäytetyönä

Työelämälähtöinen tutkimusongelma tai kehittämistarve ovat lähtökohtia AMK-opinnäytetyölle. Yritykselle tai organisaatiolle toimeksiantona tehty opinnäytetyö tarjoaa toimeksiantajalle uusinta tutkimustietoa organisaationsa käyttöön. Toimeksiantajalle opinnäytetyön teettäminen on mahdollisuus saada uusinta tutkimustietoa organisaationsa käyttöön.

Tutustu opinnäytetyön tilaamiseen tarkemmin. 

Projektit


Projektit voivat olla ajallisesti lyhyitä yhden organisaation kehittämistarpeeseen suunniteltuja, monivuotisia kansainvälisiä verkostohankkeita ja kaikkea siltä väliltä. Onnistunut projekti hyödyttää kaikkia siihen osallistuvia toimijoita, ja sen tulokset jatkavat elämäänsä myös varsinaisen projektin päättymisen jälkeen esim. erilaisina tuotteina, toimintatapoina, palveluina ja koulutuksina.

Tutustu Taideakatemian käynnissä oleviin projekteihin.

Ota yhteyttä: palvelut@turkuamk.fi

Taydennyskoulutus päivittää tiedot ja taidot.jpg


Täydennyskoulutus päivittää tietosi ja taitosi ajantasalle

 

Masterschool_320_220.png


Master School on askel eteenpäin osaamisessa ja uralla

 

Avoin amk_nauti jokaisen oikeudesta opiskella320x220.jpg


Avoin AMK – nauti joka ihmisen oikeudesta opiskella