Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 5.3.2024
Ruisrock 2016

Viestintäpalvelut medialle

Turun AMK:n viestintäpalvelut auttaa mediaa ja yhteistyökumppaneita kaikissa medianäkyvyyteen liittyvissä asioissa. 

Löydä asiantuntija

Etsi asiantuntijoitamme henkilöhausta. Voit myös ottaa yhteyttä viestintäpalveluihin, niin etsimme sinulle oikean henkilön.

Mediatiedotteet

Jaamme mediatiedotteet ePressi- palvelun avulla. Löydät kaikki tiedotteemme ajankohtaista-osiosta.

Graafinen ohjeisto ja logo

Kuvaukset AMK:n tiloissa

AMKn tiloissa järjestettävät kuvaukset ovat maksullisia silloin, kun kyse on kaupalliseen tarkoitukseen tulevasta materiaalista. Journalistiset kuvaukset saa tehdä ilmaiseksi.

Kuvauksista ei saa aiheutua häiriötä talon toimintaan tai muodostua liikkumisen esteitä. Sivullisia saa kuvata vain kirjallisesti pyydetyllä luvalla. Kuvauksista tulee sopia etukäteen AMKn viestinnän kanssa (viestinta@turkuamk.fi) ja kertoa, missä, milloin ja miten halutaan kuvata.

Kuvausten hinnoittelu

  • Puoli päivää (4h) 250 € + alv
  • Koko päivä (8h) 500 € + alv

Kuvaukset edellyttävät etukäteen sovittavia sijainteja, max 3 kpl. Mikäli tarvitaan erillisiä tilavarauksia, laskutetaan niistä normaalin tilavuokraushinnoittelun mukaisesti, ks. Tilavuokraukset – Turun ammattikorkeakoulu (turkuamk.fi). 

Talk-verkkolehti ja muut Turun AMK:n omat mediat

talk_logo.png

Talk-verkkolehti on vuorovaikutteinen foorumi, joka kokoaa Turun ammattikorkeakoulun ammattiyleisöille ja sidosryhmille suunnatut artikkelit. Talk koostuu alakohtaisista teemalehdistä, joita ovat muun muassa digitalisaatio, kiertotalous, myynti ja yrittäjyys. Osallistu keskusteluun!

Talk Magazine on verkkolehden sisarjulkaisu, joka ilmestyy kerran vuodessa painettuna ja sähköisenä versiona. 

 

Tutka.pro

Tutka.pro on Turun ammattikorkeakoulun journalismin opiskelijoiden uutismedia, joka tarkastelee ympäristöä nuorten aikuisten ja korkeakouluopiskelijoiden näkökulmasta. Radio Tutka on ammattimaisella otteella tuotettu opiskelijaradio, joka on äänessä lokakuusta huhtikuuhun. 

Tutustu myös