Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 7.11.2023

Hankeasiantuntijamme käytössäsi

TKI-palvelut tarjoaa tukea ja ohjausta koko projektin elinkaaren ajalle. Hankeasiantuntijoidemme vuosien kokemus ja vahva osaaminen eri rahoitusohjelmista on tuottanut tulosta: Vuonna 2017 keräsimme eniten EU-rahoitusta TKI-toimintaan Varsinais-Suomessa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun yrityksesi tai organisaatiosi tarpeisiin sopiva kehittämisprojekti! pmo@turkuamk.fi

Tutkimusaineistokyselyt

Turun ammattikorkeakoulun henkilöstölle ja opiskelijoille tulee silloin tällöin pyyntöjä osallistua erilaisiin tutkimuksiin ja kyselyihin. Ennen kuin kyselyitä AMK:n intranetin kautta toteutetaan on niihin saatava lupa.

Seuraavanlaiset tutkimukset vaativat tutkimusluvan: 

  • Tutkimuksen kohteena ovat Turun AMK, siellä järjestettävä opetus ja/tai palvelut tai AMK:n opiskelijat tai henkilökunta.
  • Tutkimukseen käytetään Turun AMK:n henkilökunnan työaikaa (esimerkiksi Turun ammattikorkeakoulussa erityisesti tutkimusta varten koottavat materiaalit), intranetin tiedotepalvelua tai muita resursseja. Kyseessä on siis sellainen projekti, josta on Turun ammattikorkeakoululle suoria tai välillisiä kuluja.
  • Tutkimus edellyttää Turun ammattikorkeakoululta henkilötietojen luovuttamista.

Tutkimuslupa lähetetään lupahakemuksen valmistelijalle sähköpostiosoitteeseen tutkimusluvat@turkuamk.fi.