Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty

Muutakin kuin korkeakoulutusta

Meiltä löydät huipputason asiantuntijat sekä tutkimus- ja kehitysympäristöjä, joissa hyödynnetään uusinta osaamista ja tekniikkaa. Yritykset ja yhteisöt voivat hyödyntää Turun AMK:n laboratorioympäristöjä tuotekehityksessä ja testauksessa. Meistä saat myös innovatiivisen kumppanin erilaisiin tutkimusprojekteihin.

Toimintamme ytimessä on osaamisen jakaminen: tarjoamme uusimmat tilat ja laitteet sekä eri alojen nykyiset ja tulevat asiantuntijat organisaatioiden käyttöön. Teemme käytännönläheistä tutkimusta, jonka tuloksia voi hyödyntää heti tuotteina, palveluina ja toimintatapoina. 

HUOM! Verottaja tarjoaa verovuosina 2021-2025 yrityksille ja yhteisöille 50 prosentin lisävähennyksen tutkimusorganisaation, kuten Turun ammattikorkeakoulun kanssa tehdystä tutkimus- ja kehittämisyhteistyöstä. Lue lisää:  Tutkimus- ja kehittämisyhteistyöstä lisäverovähennys yrityksille ja yhteisöille!

Tutustu osaamiseemme ja laboratorioympäristöihimme!

Monipuolista osaamista yrityksille, yhteisölle ja yksityishenkilöille

Tutustu myös

10 000 opiskelijan ja asiantuntijan osaaminen käytössänne!

Asiakkaita ja kumppaneita meillä on jo satoja: laajat verkostomme Suomessa ja maailmalla tuntevat meidät asiantuntemuksestamme.

Muuttuvan työelämän myötä on tärkeää pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja osaamisesta, niin organisaatiotasolla kuin henkilökohtaisesti. Tarjoamme monipuolisia tuotteita ja palveluita kulttuurin ja median, tekniikan ja liiketoiminnan sekä terveyden ja hyvinvoinnin aloilta, niin yksittäisille kaupunkilaisille kuin suurille ja pienille organisaatioille.

Ratkaisut ovat olemassa, me löydämme ne, olipa kyse uudesta hoiva-alan teknologiasta, vesiensuojelusta, uudesta energiasta tai kulttuurihyvinvoinnista.

Asiakastarinoita