Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Tutkimus, kehitys ja innovaatiot (TKI)

Toteutamme vuosittain lähes 200 TKI-projektia yhdessä työelämän ja kansainvälisten kumppaniverkostojen kanssa.
Lue lisää
Sivu päivitetty 11.11.2022

Kehitetään yhdessä

Turun AMK:n tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa (TKI) kohtaavat opiskelijoiden tuoreet ja luovat ideat, opettajien oman alansa huippuasiantuntemus sekä projektiammattilaisten vuosien kokemus kansallisista ja kansainvälisistä rahoitusmahdollisuuksista. Yhteistyökumppaneitamme ovat yritykset, julkisen sektorin toimijat ja muut yhteisöt.

Kehitämme tuotteita, palveluja ja toimintatapoja eri alojen tarpeisiin. Tutustu toteuttamiimme projekteihin ja kerro meille kehittämistarpeistasi! 

 

Tutkimusympäristöt

Toimintamme ytimessä on osaamisen jakaminen: tarjoamme uusimmat tilat ja laitteet sekä eri alojen nykyiset ja tulevat asiantuntijat organisaatioiden käyttöön. Yritykset ja yhteisöt voivat hyödyntää Turun AMK:n laboratorioympäristöjä tuotekehityksessä ja testauksessa.

Projektit

TKI-toiminnan lähtökohtana ovat asiakkaiden ja yhteisöjen tarpeet - hyvä projekti vastaa todelliseen tarpeeseen. Katso, millaisiin hankkeisiin olemme saaneet ulkoista rahoitusta.

Tutkimusryhmät

Turun AMK:ssa toimii yli 20 tutkimusryhmää, jotka kokoavat eri alojen tutkimus- ja kehittämisosaamisen.

Julkaisut

Julkaisusarjoistamme löydät tutkimus- ja kehitystyön tulokset, käytännönläheiset oppaat sekä oppimateriaalit.

Tilaa uutiskirje

Tilaa kooste kiinnostavimmista tutkimus- ja kehitysuutisista sähköpostiisi: 

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietojesi tallentamisen Turun AMK:n asiakastietojärjestelmään. Lisätietoja tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä.