Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 14.12.2017

Poreileva vuosi takana – kiitos yhteistyöstä!

Varsinais-Suomessa vuotta 2017 on leimannut voimakas positiivinen rakennemuutos sekä vahva yhteistyö muutoksen haasteisiin vastaamiseksi. On ollut ilo tehdä kanssanne tulevaisuuteen suuntautuvaa työtä koko maakunnan ja satavuotiaan maamme hyvinvoinnin vahvistamiseksi.

Olemme tänä vuonna aktiivisesti rakentaneet tulevaisuuden teknillistä innovaatiokorkeakoulua. Meriklusteri autonomisine laivoineen, globaalit myyntiverkostot entisestään kiristyvän kilpailun maailmassa, kiertotalouden merkityksen kasvu luonnonvarojen huvetessa ja kaiken läpi kulkeva digitalisaatio synnyttävät jatkuvaa tarvetta osaamisen kehittämiselle.

Sosiaali- ja terveysalalla olemme tiiviissä yhteistyössä muiden Terveyskampus Turun toimijoiden kanssa luomassa uudenlaisia oppimis- ja TKI-projekteja tulevan sote-järjestelmän virtaviivaistamiseksi. Syventynyt opetusyhteistyömme esimerkiksi lääkärikoulutuksen kanssa on luonut kansallisestikin esimerkillisiä moniammatillisia oppimiskokonaisuuksia. Samalla olemme jo valmistautuneet ensi vuoden suureen muuttoon Ruiskadun perinteikkäästä toimipisteestä Kupittaalle huippumoderneihin oppimis- ja kehitysympäristöihin.

Kulttuurialalla olemme tuoneet entistäkin enemmän opiskelijoidemme ja henkilöstömme osaamista näkyviin varsinaissuomalaisten innostavien kokemusten lisäämiseksi. On ollut ilo huomata, miten monet alueemme asukkaat ovat löytäneet tiensä tutustumaan tulevaisuuden kulttuuriosaajien näkemyksiin alan kehittymissuunnista.

Salon toimipisteemme siirtyminen vuodenvaihteessa Salo IoT Campukselle tuo uusia mahdollisuuksia opiskelijoiden ja yritysten väliseen yhteistyöhön. Tiivis työelämäyhteys on keskeinen edellytys toteuttamamme innovaatiopedagogiikan onnistumiselle, joten otamme jokaisen uuden ja vanhan yhteistyökumppanin ilolla vastaan.

Turun ammattikorkeakoulu on olemassa Varsinais-Suomen työelämän, hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Sitä työtä tulemme jatkamaan kanssanne ensi vuonna hyvin ansaitun jouluhengähdyksen jälkeen.

Toivotan kaikille yhteistyötahoillemme oikein rauhallista joulua ja sen jälkeen menestyksellistä yhteistyövuotta 2018!

Rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila

P.S.

Tänä vuonna ohjasimme joulutervehdyksiin varatut rahat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirille lasten ja nuorten mediakasvatukseen sekä kiusaamisen vastaiseen työhön.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri on alueellinen kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Piiri tuottaa palveluita lapsiperheille, kunnille ja ammattilaisille, vaikuttaa lapsia ja perheitä koskevaan päätöksentekoon sekä tarjoaa mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena lasten, nuorten ja perheiden hyväksi.

Katso lahjoituskohteemme joulutervehdys