Kevään opintotarjonta on julkaistu

Kiikarissa tutkinto tai eteneminen urallasi? Oppimisen opiskelu avoimessa on täynnä mahdollisuuksia. Ilmoittaudu nyt!
Lue lisää
Sivu päivitetty 21.3.2019

Avoin AMK

Päivisin, iltaisin ja verkossa. Avoimessa AMK:ssa voit opiskella tutkintoihin kuuluvia opintojaksoja sekä laajempia kokonaisuuksia. Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja, hakea polkuopiskelijaksi tai suorittaa korkeakouludiplomin. Tutkintoa avoimen AMK:n kautta ei voi suorittaa, mutta voit hakea hyväksilukua avoimessa AMK:ssa suorittamillesi opinnoille, mikäli joskus haet tutkinto-opiskelijaksi.

Opiskele yksittäisiä AMK- tai Master School -opintojaksoja päiväsaikaan tai avoimen opiskelijoille suunnattuja verkko- ja iltaopintoja. Hinta: 15€ / opintopiste tai 200€ lukukausi. Opiskelu on avointa kaikille!

Suorita AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnot ja hae tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylähaulla.  Opiskelet koko vuoden samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Haku järjestetään syys- ja kevätlukukausille.

Opiskele itsellesi uutta osaamista tai syvennä jo olemassa olevaa tietoa tietyltä alalta. Opintojen kesto on koulutuksesta riippuen 1—2 vuotta. Tarjoamme Kirjasto- ja tietopalvelun ja LVI-tekniikan diplomikoulutusta.

Ajankohtaista

1.3.2019 Polkuhaun hakukohteet ja aikataulut on julkaistu. Siirry hakukohteisiin .

1.1.2019 Kevään opintotarjonta on julkaistu! Kevät tuo tullessaan valtavan valikoiman opintomahdollisuuksia. Onko kiikarissasi tutkinto vai jatkuva oppiminen ja parempi työpaikka? Tutustu tarjontaamme tekniikan, terveys- ja sosiaalialan, liiketalouden ja kulttuurin aloilta. Avoimen iltaopinnoissa on mukana aiemmat hitit, kuten Digitaalinen markkinointi ja Graafisen suunnittelun perusteet, kielten verkkokursseja ja uusia tulokkaita, kuten ympäristönsuojelun ja kestävän liiketoiminnan opinnot.