Polkuopinnot ovat reitti tutkintoon

Haku syksyllä alkaviin polkuopintoihin on 18.7. - 1.8.2019.
Lue lisää
Sivu päivitetty 18.4.2019

Avoin AMK

Avoin AMK tarjoaa kaikille avointa opetusta. Voit opiskella yksittäisiä kursseja, tutkintoihin kuuluvia opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia. Tutustu tarjontaan ja lähde oppimaan uutta.

alt=" "

Minkä alan opinnot sinua kiinnostavat? Löydät kurssitarjonnastamme kaikkea teatteri-ilmaisusta ja toimintaterapiasta työn muotoiluun. Koulutusalojamme ovat tekniikka, liiketalous, kulttuuri sekä terveys ja sosiaaliala.

 

alt=" "

Haluatko opiskella ryhmässä vai sopiiko verkko-opintoina omaan tahtiin toteutettava kurssi sinulle paremmin? Valitse omaan elämäntilanteeseesi sopiva opiskelumuoto.

 

alt=" "

Yksi tai useampi kurssi vai laajempi kokonaisuus? Avoimen AMK:n opinnot tarjoavat mahdollisuuksia moneen. Mikäli myöhemmin haet tutkinto-opiskelijaksi, voit anoa hyväksilukua Avoimessa AMK:ssa suorittamillesi opinnoille.

 

4_symboli_avoinAMK-01-02.png

Opi, nauti, innostu. Saa uusia ajatuksia ja osaamista.
Avoin AMK on mahdollisuus opiskella!

Opiskelijaksi Avoimeen AMK:iin

Laajemmat opintokokonaisuudet

Kysy lisää

Haluatko tietää opinnoista lisää? Avoimen AMK:n henkilökunta auttaa sinua mielellään. Katso myös usein kysytyt kysymykset.

Ajankohtaista

1.3.2019 Polkuhaun hakukohteet ja aikataulut on julkaistu. Siirry hakukohteisiin .

1.1.2019 Kevään opintotarjonta on julkaistu! Kevät tuo tullessaan valtavan valikoiman opintomahdollisuuksia. Onko kiikarissasi tutkinto vai jatkuva oppiminen ja parempi työpaikka? Tutustu tarjontaamme tekniikan, terveys- ja sosiaalialan, liiketalouden ja kulttuurin aloilta. Avoimen iltaopinnoissa on mukana aiemmat hitit, kuten Digitaalinen markkinointi ja Graafisen suunnittelun perusteet, kielten verkkokursseja ja uusia tulokkaita, kuten ympäristönsuojelun ja kestävän liiketoiminnan opinnot.