Sivu päivitetty 9.1.2019
Ruisrock 2016

Viestintäpalvelut medialle

Turun AMK:n viestintäpalvelut auttaa mediaa ja yhteistyökumppaneita kaikissa medianäkyvyyteen liittyvissä asioissa.Ota meihin yhteyttä!

Asiantuntijat

Etsitkö tietyn alan asiantuntijaa? Hae asiantuntijoitamme henkilöhausta. Etkö löytänyt oikeaa asiantuntijaa? Anna viestintäpalveluiden etsiä puolestasi.

Mediatiedotteet

Jaamme mediatiedotteet Meltwaterin palvelun avulla. Löydät tiedotteemme myös ajankohtaista-osiosta.

Valokuvat

Valokuvia on vapaasti käytettävissä Turun AMK:n kuvapankissa

Logo

Näytä lisää

Turun AMK:n logossa (tunnuksessa) on keltainen aurinko ja musta teksti. Logoa käytetään aina graafisen ohjeiston mukaisesti.

Logon käytössä huomioitavaa:

  • logosta käytetään ensisijaisesti versiota, joka on suomen- ja englanninkielinen
  • logoa käytetään ensisijaisesti värillisenä ja valkoisen taustan päällä
  • logoa käytetään ensisijaisesti valkoisella taustalla, mutta tarvittaessa logon saa sijoittuu myös esim. valokuvan päälle. Mikäli tausta on tumma, käytetään negatiiviversiota.
  • tekstin ja kuvan suhdetta ei saa muuttaa
  • logoon ei saa liittää muuta tekstiä
  • logon käyttöä yksivärisenä tulee välttää
  • logon minimileveys on painotuotteissa 30 mm ja digitaalisissa ympäristöissä 150 px

Lataa logo 

Jpg-tiedostomuoto soveltuu suurimpaan osaan sähköisiä materiaaleja. Png-tiedosto eroaa jpg:stä siten, että siinä ei ole valkoista taustaväriä. Vaativampaan graafiseen suunnitteluun tarvitaan useimmiten logo vektorigrafiikkana. Vektorigrafiikkalogot löydät alapuolelta kohdasta "Painokelpoiset logot".

Turun AMK:n omat mediat

Näytä lisää

Talk-verkkolehti

Talk-verkkolehti on vuorovaikutteinen foorumi, joka kokoaa Turun ammattikorkeakoulun ammattiyleisöille ja sidosryhmille suunnatut artikkelit samaan paikkaan. Talk koostuu alakohtaisista teemalehdistä, joihin voit tutustua osoitteessa talk.turkuamk.fi. Osallistu keskusteluun!

Talk-lehden päätoimittaja on
Satu Haapala

Jokaisella teemalehdellä on oma päätoimittajansa, jonka löydät verkkolehden Ota yhteyttä -sivulta.

Talk Magazine

Kerran vuodessa ilmestyvä painettu Talk Magazine on lehti sinulle, joka olet kiinnostunut hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittämisestä, niin omassa työyhteisössäsi kuin Varsinais-Suomen ja koko maan tasolla. 

Haluamme tällä lehdellä inspiroida sinua, tutustuttaa asaintuntijoihimme sekä tarjota ratkaisuja omaan ja yhteisösi kehittämiseen – ja myös yllättää! Lehti löytyy painettuna toimipisteittemme telineistä ja sähköisenä versiona issuu-palvelusta. 

Lehden teemoja löytyy myös Talk-verkkolehdestä, jossa voit jatkaa keskustelua aiheista, samoin kuin some-kanavissa aihetunnisteella #talkmagazine. 

Tutkapro

Tutka on Turun ammattikorkeakoulun journalismin opiskelijoiden uutismedia, joka tarkastelee ympäristöä nuorten aikuisten ja korkeakouluopiskelijoiden näkökulmasta. Julkaisu päivittyy aina perjantaisin uudella sisällöllä.

Tutkan päätoimittaja on
Johanna Ailio

 

Tutustu myös:

Tutkimusaineistokyselyt

Näytä lisää

Turun ammattikorkeakoulun henkilöstölle ja opiskelijoille tulee silloin tällöin pyyntöjä osallistua erilaisiin tutkimuksiin ja kyselyihin.

Ennen kuin kyselyitä AMK:n intranetin kautta toteutetaan on niihin saatava lupa, joten kyselyt kannattaa ohjata suoraan päättävälle tasolle:

  • Kun tutkimusaineiston keruun kohteena ovat yksittäisen sektorin opiskelijat, henkilöstö tai muut sektorin ylläpitämät rekisterit, luvan voi myöntää ko. sektorin koulutusjohtaja oman harkintansa perusteella.
  • Kun kyseessä ovat yksittäistä sektoria laajemmat tutkimuksen kohteet ammattikorkeakoulun organisaatiossa tai ylläpitämissä aineistoissa ja rekistereissä, luvan voi myöntää rehtori, vararehtori tai palvelujohtaja.

Tutkimuslupien myöntämisen yhteydessä päättävä henkilö on vastuullinen tarkistamaan mahdolliset julkisuus- tai tietosuojalainsäädännöstä tulevat esteet aineiston luovuttamiselle tutkimuskäyttöön sekä sopimaan luvan hakijan kanssa muut yksityiskohdat aineiston keruusta ja hyödyntämisestä.

Luvan saamisen jälkeen viestintäpalvelut huolehtii kyselyn julkaisemisesta intranetissä.

Tutkimuslupiin liittyvissä asioissa, ota yhteyttä: viestinta@turkuamk.fi