Sivu päivitetty 15.12.2016
opiskelijayhteistyötä

 

Yli 10 000 tuoretta ideaa!

Yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää opiskelijoidemme tuoreita ideoita ja tietoja. 

Opiskelijayhteistyötä voi tehdä muun muassa projektitoimeksiannon, harjoittelun tai opinnäytetyön merkeissä. 

Turun AMK:ssa opiskelee vuosittain noin 8 850 korkeakouluopiskelijaa. Koulutamme monialaisia käytännön huippuosaajia. #Innopeda on kehittämämme oppimismenetelmä, joka välittyy opetukseen, tutkimus- ja kehitystyöhön ja työelämäkumppaneillemme.

Ongelmalähtöinen projektioppiminen avaa uusia malleja.
Lue lisää kiertotaloudesta ja projektioppimisesta.

 

Projektitoimeksiannot

Näytä lisää

Yritys voi ehdottaa opiskelijatiimille tai yksittäiselle opiskelijalle projektia,
tai projektia voidaan suunnitella yhdessä yrityksen kanssa.

Projektitoimeksiannot tuovat molemminpuolista hyötyä: opiskelijat saavat aitoja oppimistilanteita ja yritykset tuoreita kehittämisideoita. Projektin tavoitteena voi olla tuotteen tai konseptin kehittäminen, markkinointitutkimuksen laatiminen tai vaikkapa sovelluskehitys.

Opiskelijat innovoivat projekteissa:

 


  

 

Harjoittelu ja opinnäytetyö

Näytä lisää

Harjoittelun avulla yritys saa osaavan, uransa alussa olevan opiskelijan työyhteisönsä avuksi. Jakson tavoite on, että opiskelija pääsee ohjatusti perehtymään alansa työtehtäviin ja soveltamaan oppimiaan tietoja ja taitoja työelämässä.

Opinnäytetyön lähtökohta on työelämälähtöinen, käytännön tutkimusongelma tai kehittämistarve. Toimeksiantajalle opinnäytetyön teettäminen on keino saada uusinta tutkimustietoa organisaation käyttöön. 

 

 

 

Rekrytointipalvelut

Näytä lisää

Meille voi lähettää kesätyöpaikkaa, työpaikkaa, harjoittelua, opinnäytetyötä tai projektiluontoista työtä koskevia työpaikkailmoituksia. Julkaisemme ilmoituksen asiakkaan valinnan mukaan sisäisessä intrassamme ja/tai sosiaalisessa mediassa.

Hoidamme tarvittaessa koko rekrytointiprosessin puolestasi tai voit valita prosessista vain tarvitsemasi osa-alueet.

Rekrytointipalveluidemme kautta tavoittaa myös kansainväliset korkeakouluopiskelijat. Turun AMK:ssa opiskelee vuosittain yli 600 kansainvälistä opiskelijaa, 30 eri maasta.

Some-kanavillamme tavoittaa yli 5 000 nuorta - päivittäin!