Hae polkuopiskelijaksi!

Haku syksyn polkuopintoihin on 31.7. - 2.8.2018. Polkuopiskelijana voit hakea avoimen väylähaussa tutkinto-opiskelijaksi!
Lue lisää
Sivu päivitetty 17.5.2018

Avoin AMK - Turun AMK

Päivisin, iltaisin ja verkossa. Avoimessa AMK:ssa voit opiskella tutkintoihin kuuluvia opintojaksoja sekä laajempia kokonaisuuksia. Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja, hakea polkuopiskelijaksi tai suorittaa korkeakouludiplomin. Tutkintoa avoimen AMK:n kautta ei voi suorittaa, mutta voit hakea hyväksilukua avoimessa AMK:ssa suorittamillesi opinnoille, mikäli joskus haet tutkinto-opiskelijaksi. 

Opiskele yksittäisiä opintojaksoja yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Opetus tapahtuu pääsääntöisesti päiväsaikaan. Tarjontamme sisältää niin alemman kuin ylemmän korkeakoulututkinnon opintoja. 

Suorita AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnot ja hae tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylähaulla.  Opiskelet koko vuoden samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. 

Opiskele itsellesi uutta osaamista tai syvennä jo olemassa olevaa tietoa tietyltä alalta. Opintojen kesto on koulutuksesta riippuen 1—2 vuotta. 

Lue lisää opiskelusta avoimessa AMK:ssa

Ota meihin yhteyttä!

Näytä lisää

Ilmoittautumiseen ja opintojaksoihin liittyvät tiedustelut: avoinamk@turkuamk.fi +358 50 598 5818

Opintojen suunnittelu ja ohjaus:

Avoimen AMK:n väylähakuun liittyvät tiedustelut: hakijapalvelut@turkuamk.fi

Opintotarjonta

Näytä lisää

KEVÄÄN 2018 JA SYKSYN 2018 ILTA- JA VERKKO-OPINTOTARJONTA AVOIMEN AMK:N OMILLA OPINTOJAKSOILLA

OPINTOJAKSO OP AIKATAULU
SYKSY 2018    
Sosionomin osaaminen erityiskasvatuksessa 5 Julkaistaan myöhemmin
Kulttuurisensitiivinen ja yhteisöllinen työ 5 Julkaistaan myöhemmin

Syksyn 2018 opintotarjontaa päivitetään kesän ja syyslukukauden alun aikana. Muutokset mahdollisia.

Avoimen ammattikorkeakoulun koko opintotarjonnan löydät Opintojaksot -sivulta. Lista päivittyy jatkuvasti, tarjontamme on suurimmillaan syys- ja kevätlukukausien alussa!

Ilmoittautuminen

Näytä lisää

Avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin ilmoittaudutaan opintojakson yhteydessä ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen yksittäisiin opintojaksoihin tapahtuu sähköisellä lomakkeella . Lomake avautuu uuteen selainikkunaan. Rekisteriselosteeseen voit tutustua täällä.

Ennen opintojakson alkua lähetetään osallistujille sähköpostitse infokirje, jossa on tarkemmat tiedot opintojakson käytännön järjestelyistä. Opintojakso peruuntuu, mikäli sille ei ole ilmoittautunut riittävää määrää opiskelijoita. Peruuntumisesta tiedotetaan ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen polkuopintoihin ja korkeakouludiplomeihin:

Polkuopinnot

Korkeakouludiplomit

Opintomaksut ja peruutusehdot

Näytä lisää

Yksittäiset opintojaksot:

Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa on maksullista. Yksittäisiä opintojaksoja suorittaessaan opiskelija voi valita kahdesta eri maksuvaihtoehdosta:

  1. 15€/ opintopiste, eli esimerkiksi 5 op:n laajuinen opintojakso maksaa 75€. Opinnoista laskutetaan ilmoittautumisten perusteella, ei siis suoritettujen opintopisteiden perusteella.
  2. lukukausimaksu 200€, jolla voi suorittaa rajoittamattoman määrän opintoja yhden lukukauden aikana (esim. syyslukukausi tai kevätlukukausi).

    Opintomaksun lisäksi opiskelijalle saattaa aiheutua kustannuksia opintojaksolla käytettävästä opintomateriaalista. Joillakin opintojaksoilla peritään ns. materiaalimaksua tai virallista tutkintokorttimaksua. Näistä erityistapauksista ilmoitetaan aina erikseen.

Polkuopinnot ja korkeakouludiplomit:

Opintokokonaisuuksissa on käytössä lukukausimaksu, joka on 200€ lukukaudessa. Maksun suuruus riippuu koulutukseen käytetyistä lukukausista. Esimerkiksi vuoden kestävät opinnot maksavat 400€ jne. Katso tarkemmat tiedot sekä opintokokonaisuuskohtaiset peruutustiedot polkuopintojen ja korkeakouludiplomien sivuilta.

Peruutusehdot ja peruutusilmoitus:

Mahdollinen peruutus on tehtävä viimeistään viikkoa ennen opintojakson alkua alla olevalla lomakkeella. Sen jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme järjestelykuluina 50€/opintojakso. Jos peruutus tehdään koulutuksen alkamisen jälkeen, veloitamme koko opintomaksun.Opintojakson opettajalle tehtyä ilmoitusta ei hyväksytä, vaan peruutus on tehtävä oheisella lomakkeella. TE-toimiston kielteinen päätös ei oikeuta maksun peruutukseen. Mikäli olet TE-toimiston asiakas, varmistathan osallistumismahdollisuutesi TE-toimistosta ennen opintoihin osallistumista.

Voit peruuttaa osallistumisesi mille tahansa avoimen AMK:n toteuttamalle opintojaksolle tai polkuopinnolle oheisen lomakkeen kautta. Peruuta osallistumisesi tästä.

Tutkinto-opiskelijat

Näytä lisää

Turun ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijat voivat ilmoittautua opiskelijaksi Turun AMK:n avoimeen ammattikorkeakouluun vain avoimen AMK:n omille iltaisin tai verkossa järjestettäville toteutuksille. Tutkinto-opiskelijat hyväksytään kurssille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, mikäli tilaa riittää. Jos sinulle on epäselvää voitko osallistua, ota yhteyttä avoimen AMK:n toimistoon.

Muihin opintoihin kuten tutkinto-opiskelijoiden ryhmien mukana suoritettaviin opintoihin tai polkuopintoihin Turun AMK:n tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua avoimen AMK:n kautta.