Hae polkuopiskelijaksi!

Haku syksyn polkuopintoihin on 31.7. - 2.8.2018. Polkuopiskelijana voit hakea avoimen väylähaussa tutkinto-opiskelijaksi!
Lue lisää
Sivu päivitetty 4.6.2018

Avoin AMK

Päivisin, iltaisin ja verkossa. Avoimessa AMK:ssa voit opiskella tutkintoihin kuuluvia opintojaksoja sekä laajempia kokonaisuuksia. Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja, hakea polkuopiskelijaksi tai suorittaa korkeakouludiplomin. Tutkintoa avoimen AMK:n kautta ei voi suorittaa, mutta voit hakea hyväksilukua avoimessa AMK:ssa suorittamillesi opinnoille, mikäli joskus haet tutkinto-opiskelijaksi.

 

Opiskele yksittäisiä opintojaksoja yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa päiväsaikaan tai avoimen opiskelijoille suunnattuja verkko- ja iltaopintoja. Tarjontamme sisältää niin alemman kuin ylemmän korkeakoulututkinnon opintoja. 

Suorita AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnot ja hae tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylähaulla.  Opiskelet koko vuoden samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. 

Opiskele itsellesi uutta osaamista tai syvennä jo olemassa olevaa tietoa tietyltä alalta. Opintojen kesto on koulutuksesta riippuen 1—2 vuotta. Tarjoamme Kirjasto- ja tietopalvelun ja LVI-tekniikan diplomikoulutusta.