Aloita opinnot syksyllä

Hae opiskelijaksi polkuopintojen kautta 21.7. - 4.8.
Lue lisää
Sivu päivitetty 10.7.2020

Avoin ammattikorkeakoulu

Avoin AMK tarjoaa kaikille avointa opetusta. Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia. Tutustu tarjontaan ja lähde oppimaan uutta. 

Avoin AMK toimii myös väylänä korkeakouluun. Avoimen väylähaun kautta voi hakea tutkinto-opiskelijaksi Turun AMK:n avoimessa AMK:ssa suoritettujen opintojen perusteella. Syksystä 2019 lähtien myös osa yhteishaussa hakeneista opiskelijoista valitaan aiemmin suoritettujen korkeakouluopintojen perusteella. Lue lisää Turun AMK:n tutkinto-opintojen opiskelijavalinnasta.

alt=" "

Minkä alan opinnot sinua kiinnostavat? Löydät kurssitarjonnastamme kaikkea teatteri-ilmaisusta ja toimintaterapiasta työn muotoiluun. Koulutusalojamme ovat tekniikka, liiketalous, kulttuuri sekä terveys ja sosiaaliala.

 

alt=" "

Haluatko opiskella ryhmässä vai sopiiko verkko-opintoina omaan tahtiin toteutettava kurssi sinulle paremmin? Valitse omaan elämäntilanteeseesi sopiva opiskelumuoto.

 

alt=" "

Yksi tai useampi kurssi vai laajempi kokonaisuus? Avoimen AMK:n opinnot tarjoavat mahdollisuuksia moneen. Mikäli myöhemmin haet tutkinto-opiskelijaksi, voit anoa hyväksilukua Avoimessa AMK:ssa suorittamillesi opinnoille. 

 

4_symboli_avoinAMK-01-02.png

Opi, nauti, innostu. Saa uusia ajatuksia ja osaamista.
Avoin AMK on mahdollisuus opiskella!

Opiskelijaksi Avoimeen AMK:iin

Laajemmat opintokokonaisuudet

Kysy lisää

Haluatko tietää opinnoista lisää? Avoimen AMK:n henkilökunta auttaa sinua mielellään. Katso myös usein kysytyt kysymykset.

Ajankohtaista

10.7. Polkuopintojen haku on käynnissä 21.7. - 4.8. Lue lisää

24.6. Avoimen AMK:n toimisto lomailee 7.-19.7.2020. Toivotamme kaikille hyvää kesää!

15.6. Urheilun sponsorointi ja varainhankinta korkeakouludiplomin opiskelijavalinnat on julkaistu. Muistathan ottaa paikan vastaan myös opintopolussa. Ohjeet opintojen aloitukseen löydät kohdasta: uusille opiskelijoille .

12.6. Avoimen väylän opiskelijavalinnan tulokset on julkaistu. Onnea uusille tutkinto-opiskelijoille! Ohjeet tutkinto-opiskelijaksi siirtymiseen löydät sivulta: Avoimen AMK:n erillishaussa hyväksytyt.

8.6. Terveydenhoitaja (AMK), avoimen ammattikorkeakoulun opintojen opiskelijavalinnat on julkaistu. Onnea uusille opiskelijoille! Ohjeet opintojen aloitukseen löydät sivulta: uusille opiskelijoille

18.5. Kirjasto- ja tietopalvelualan korkeakouludiplomin opiskelijavalinnat on tehty. Onnea uusille opiskelijoille! Muistathan ottaa opiskelupaikan vastaan myös opintopolussa. Ohjeet opintojen aloitukseen löydät kohdasta: uusille opiskelijoille .

4.5. Avoimen AMK:n opetus on maksutonta työttömille ja lomautetuille syyslukukaudella 2020: https://www.turkuamk.fi/fi/ajankohtaista/2419/turun-amkn-avoin-opetus-maksutonta-syyslukukaudella-2020/