Nauti joka ihmisen oikeudesta opiskella

Avoimessa AMK:ssa voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia. Tervetuloa oppimaan uutta!
Tutustu syksyn tarjontaan
Sivu päivitetty 4.11.2019

Avoin AMK

Avoin AMK tarjoaa kaikille avointa opetusta. Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia. Tutustu tarjontaan ja lähde oppimaan uutta. 

Avoin AMK toimii myös väylänä korkeakouluun. Avoimen väylähaun kautta voi hakea tutkinto-opiskelijaksi Turun AMK:n avoimessa AMK:ssa suoritettujen opintojen perusteella. Syksystä 2019 lähtien myös osa yhteishaussa hakeneista opiskelijoista valitaan aiemmin suoritettujen korkeakouluopintojen perusteella. Lue lisää Turun AMK:n tutkinto-opintojen opiskelijavalinnasta.

alt=" "

Minkä alan opinnot sinua kiinnostavat? Löydät kurssitarjonnastamme kaikkea teatteri-ilmaisusta ja toimintaterapiasta työn muotoiluun. Koulutusalojamme ovat tekniikka, liiketalous, kulttuuri sekä terveys ja sosiaaliala.

 

alt=" "

Haluatko opiskella ryhmässä vai sopiiko verkko-opintoina omaan tahtiin toteutettava kurssi sinulle paremmin? Valitse omaan elämäntilanteeseesi sopiva opiskelumuoto.

 

alt=" "

Yksi tai useampi kurssi vai laajempi kokonaisuus? Avoimen AMK:n opinnot tarjoavat mahdollisuuksia moneen. Mikäli myöhemmin haet tutkinto-opiskelijaksi, voit anoa hyväksilukua Avoimessa AMK:ssa suorittamillesi opinnoille. 

 

4_symboli_avoinAMK-01-02.png

Opi, nauti, innostu. Saa uusia ajatuksia ja osaamista.
Avoin AMK on mahdollisuus opiskella!

Opiskelijaksi Avoimeen AMK:iin

Laajemmat opintokokonaisuudet

Kysy lisää

Haluatko tietää opinnoista lisää? Avoimen AMK:n henkilökunta auttaa sinua mielellään. Katso myös usein kysytyt kysymykset.

Ajankohtaista

4.11. Avoimen AMK:n puhelinpalvelunumero ei ole käytössä 4.11.-13.11. Tänä aikana voit ottaa yhteyttä numeroon +358 40 355 0202 tai +358 50 598 5818. Puheluihin vastataan pääsääntöisesti tiistaisin klo 9-11 ja perjantaisin klo 9-11.

1.11. Avoimen väylän haku on alkanut! Hakulomake täytetään Opintopolussa (www.opintopolku.fi) hakuaikana 1.11.-15.11.

12.9. Avoin AMK on ottanut käyttöön puhelinpalveluajan puhelinnumerossa 040 355 0109 . Puhelinpalveluaika tiistaisin klo 9-11 ja perjantaisin klo 9-11.

11.9. Turun AMK on ottanut yhteishaussa käyttöön ainutlaatuisen
joustavan valintatavan, jossa opiskelijaksi voi hakea myös
aiemmin suoritettujen korkeakouluopintojen perusteella. 
Nämä opinnot voivat olla myös Avoimen AMK:n opintoja. 
Lue lisää