Syksyn polkuhaku on päättynyt!

Valintatulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 14.8, kiitos kaikille hakeneille!
Lue lisää
Sivu päivitetty 10.8.2018

Avoin AMK

Päivisin, iltaisin ja verkossa. Avoimessa AMK:ssa voit opiskella tutkintoihin kuuluvia opintojaksoja sekä laajempia kokonaisuuksia. Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja, hakea polkuopiskelijaksi tai suorittaa korkeakouludiplomin. Tutkintoa avoimen AMK:n kautta ei voi suorittaa, mutta voit hakea hyväksilukua avoimessa AMK:ssa suorittamillesi opinnoille, mikäli joskus haet tutkinto-opiskelijaksi.

 

Opiskele yksittäisiä opintojaksoja yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa päiväsaikaan tai avoimen opiskelijoille suunnattuja verkko- ja iltaopintoja. Tarjontamme sisältää niin alemman kuin ylemmän korkeakoulututkinnon opintoja. 

Suorita AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnot ja hae tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylähaulla.  Opiskelet koko vuoden samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. 

Opiskele itsellesi uutta osaamista tai syvennä jo olemassa olevaa tietoa tietyltä alalta. Opintojen kesto on koulutuksesta riippuen 1—2 vuotta. Tarjoamme Kirjasto- ja tietopalvelun ja LVI-tekniikan diplomikoulutusta.

Avoimen AMK:n ilta-ja verkko-opintotarjonta

Avoimen iltaopinnot ovat syyslukukaudella:

Ajankohtaista

9.8.2018 Polkuopintojen haku on päättynyt. Valinnoista ilmoitetaan hakeneille viimeistään 14.8. Valituksi tulleen ei tarvitse ilmoittaa vastaanottavansa paikkaa. Mikäli et halua vastaanottaa paikkaa, on se peruttava peruutuslomakkeella . Maksuton peruutus on tehtävä 7 päivää ennen opintojen alkua.

30.7.2018. Keväällä 2018 aloittaneet polkuopiskelijat! Syyslukukauden polkuopinnot voi peruuttaa maksuttomasti 20.8.2018 asti avoimen AMK:n peruutuslomakkeella. Lomakkeen löydät täältä . Myöhemmät peruutukset ovat maksullisia:

Peruutus 21.8-28.8.2018 / 50 euroa (peruutusmaksu).
Peruutus 29.8 tai myöhemmin / 200 euroa (koko lukukausimaksu).