Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Nauti joka ihmisen oikeudesta opiskella

Avoimessa AMK:ssa voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia. Tervetuloa oppimaan uutta.
Tutustu kevään kursseihin
Sivu päivitetty 21.12.2020

Avoin ammattikorkeakoulu

Avoin AMK tarjoaa kaikille avointa opetusta. Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia. Tutustu tarjontaan ja lähde oppimaan uutta. 

Avoin AMK toimii myös väylänä korkeakouluun. Avoimen väylähaun kautta voi hakea tutkinto-opiskelijaksi Turun AMK:n avoimessa AMK:ssa suoritettujen opintojen perusteella.

alt=" "

Minkä alan opinnot sinua kiinnostavat? Löydät kurssitarjonnastamme kaikkea teatteri-ilmaisusta ja toimintaterapiasta työn muotoiluun. Koulutusalojamme ovat tekniikka, liiketalous, kulttuuri sekä terveys ja sosiaaliala.

 

alt=" "

Haluatko opiskella ryhmässä vai sopiiko verkko-opintoina omaan tahtiin toteutettava kurssi sinulle paremmin? Valitse omaan elämäntilanteeseesi sopiva opiskelumuoto.

 

alt=" "

Yksi tai useampi kurssi vai laajempi kokonaisuus? Avoimen AMK:n opinnot tarjoavat mahdollisuuksia moneen. Mikäli myöhemmin haet tutkinto-opiskelijaksi, voit anoa hyväksilukua Avoimessa AMK:ssa suorittamillesi opinnoille. 

 

4_symboli_avoinAMK-01-02.png

Opi, nauti, innostu. Saa uusia ajatuksia ja osaamista.
Avoin AMK on mahdollisuus opiskella!

Opiskelijaksi Avoimeen AMK:iin

Laajemmat opintokokonaisuudet

Kysy lisää

Haluatko tietää opinnoista lisää? Avoimen AMK:n henkilökunta auttaa sinua mielellään. Katso myös usein kysytyt kysymykset.

Ajankohtaista

21.12. Avoimen AMK:n toimisto on suljettuna 24.-29.12. Vastaamme sähköposteihin joulutauon jälkeen.

1.12. Avoimen AMK:n kevään 2021 opintotarjonta on julkaistu ja ilmoittautuminen auki. Muistathan, että avoimen AMK:n kautta voi suorittaa ainoastaan verkkosivujen opintotarjonnassa olevia opintojaksoja.

24.11. Haku polkuopintoihin on alkanut ja jatkuu 4.12. klo 15 asti! Hakulomake täytetään Opintopolussa . Tutustuthan ennen hakulomakkeen täyttämistä ohjeisiin polkuopinnoista

30.9. Avoimen AMK:n väylähaun hakukohteet on julkaistu Opintopolussa. Hakuaika on 2.-13.11.2020.