Opiskelua iltaisin?

Avoimen iltaopintoihin ilmoittautuminen on käynnissä. Tutustu tarjontaan!
Lue lisää
Sivu päivitetty 19.9.2018

Avoin AMK

Päivisin, iltaisin ja verkossa. Avoimessa AMK:ssa voit opiskella tutkintoihin kuuluvia opintojaksoja sekä laajempia kokonaisuuksia. Voit opiskella yksittäisiä opintojaksoja, hakea polkuopiskelijaksi tai suorittaa korkeakouludiplomin. Tutkintoa avoimen AMK:n kautta ei voi suorittaa, mutta voit hakea hyväksilukua avoimessa AMK:ssa suorittamillesi opinnoille, mikäli joskus haet tutkinto-opiskelijaksi

Opiskele yksittäisiä opintojaksoja päiväsaikaan tai avoimen opiskelijoille suunnattuja verkko- ja iltaopintoja. Hinta: 15€ / opintopiste tai 200€ lukukausi. 

Suorita AMK-tutkinnon ensimmäisen vuoden opinnot ja hae tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylähaulla.  Opiskelet koko vuoden samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. 

Opiskele itsellesi uutta osaamista tai syvennä jo olemassa olevaa tietoa tietyltä alalta. Opintojen kesto on koulutuksesta riippuen 1—2 vuotta. Tarjoamme Kirjasto- ja tietopalvelun ja LVI-tekniikan diplomikoulutusta.

Avoimen AMK:n ilta-ja verkko-opintotarjonta

Syksyn 2018 opintotarjonta on julkaistu ja ilmoittautuminen on käynnissä!

Ajankohtaista

19.9.2018 Polkuopintoja ja korkeakouludiplomia suorittaville on lähetetty sähköpostitse linkki, jonka kautta maksetaan syksyn lukukausimaksu. Mikäli haluat maksaa lukukausimaksun 2 erässä, ota yhteyttä: avoinamk[at]turkuamk.fi.

13.9.2018 Kulttuurisensitiivinen ja yhteisöllinen työ -opintojakso siirtyy keväälle. 

20.8.2018 Avoimen ilta-opintoihin ilmoittautuminen on käynnistynyt! Ilmoittautua voit klikkaamalla ylempää opintojakson nimeä tai siirtymällä Opintotarjonta-sivulle .

15.8.2018 Polkuhaun valintatulokset on lähetetty kaikille hakijoille. Mikäli et ole saanut valintatuloksia, otathan yhteyttä Avoimeen AMK:iin. Onnittelut opiskelupaikan saaneille! Keväällä alkavien polkupaikkojen hausta tiedotetaan sivuillamme syksyn aikana.

9.8.2018 Polkuopintojen haku on päättynyt. Valinnoista ilmoitetaan hakeneille viimeistään 14.8. Valituksi tulleen ei tarvitse ilmoittaa vastaanottavansa paikkaa. Mikäli et halua vastaanottaa paikkaa, on se peruttava peruutuslomakkeella . Maksuton peruutus on tehtävä 7 päivää ennen opintojen alkua.

30.7.2018. Keväällä 2018 aloittaneet polkuopiskelijat! Syyslukukauden polkuopinnot voi peruuttaa maksuttomasti 20.8.2018 asti avoimen AMK:n peruutuslomakkeella. Lomakkeen löydät täältä . Myöhemmät peruutukset ovat maksullisia:

Peruutus 21.8-28.8.2018 / 50 euroa (peruutusmaksu).
Peruutus 29.8 tai myöhemmin / 200 euroa (koko lukukausimaksu).