Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 27.2.2018

Turun AMK järjestää avoimen Tietoturvapäivän

Tietoturva on muuttunut nörttien huolesta kaikkia koskettavaksi asiaksi. Joka kuukausi voi kuulla uudesta tietomurrosta, bottiverkosta tai ransomware-hyökkäyksestä. Kysymykset kuten mitä nämä ovat, mitä ne aiheuttavat ja miten niiltä vältytään, pyörivät niin ammattilaisten, yritysten edustajien kuin tavallisten kansalaistenkin mielessä.

Tietoturvapäivän erityinen tehtävä ja tavoite on antaa näkökulmia ja vastauksia näihin kysymyksiin, lisätä tietoturvatietoisuutta ja toisaalta herättää keskustelua aiheesta joka tällä datan kulta-ajalla koskettaa kaikkia.

Tietoturvapäivä on Turun ammattikorkeakoulun ICT-yksikön järjestämä jokavuotinen kaikille avoin ilmainen tapahtuma, jonka tarkoituksena on levittää tietoturvaan liittyvää informaatiota Turun seudulla.

- Kymmenettä vuotta peräkkäin järjestettävä tietoturvapäivä on jo ovella ja tapahtuma on osa Turku ICT Week -tapahtumasarjaa, kertoo yliopettaja Jarkko Paavola Turun ammattikorkeakoulusta.
 
Tervetuloa Tietoturvapäivään
Turun ammattikorkeakouluun, Lemminkäisenkatu 30, auditorio Lemminkäinen
Tiistaina 6.3.2018, klo 09.00 - 13.30

Tänä vuonna tietoturvapäivässä ovat puhujina: MPK:n (Maanpuolustuskoulutusyhdistys) Raimo Hilden, F-Securen Anssi Korpilaakso, Fiaronen Tiia Summe, Wapice Ltd:n Teemu Niemi ja hakkeriyhteisö Disobeyn edustaja Benjamin Särkkä.

Tietoturvaekspertit tarjoavat omat näkemyksensä tietoturva-aiheeseen ja takaavat kävijöille laajan kuvan tietoturvauhista, niiden torjunnasta ja alaan liittyvistä mahdollisuuksista. Päivä aloitetaan aamukahvilla, jonka aikana voi vapaasti kierrellä ja tutustua esimerkiksi opiskelijoiden luomiin demoihin, joissa tietoturva viedään teoriasta käytäntöön. Esitysten jälkeen yleisöllä on mahdollisuus seurata asiantuntijapaneelia, jossa tapahtuman esiintyjät keskustelevat tieto- ja kyberturvallisuuden tulevaisuudenkuvasta.

Ilmoittautuminen Tietoturvapäivään sekä tarkempi aikataulu löytyvät osoitteesta:
https://tietoturvapaiva.turkuamk.fi/

Lisätiedot:
Jarkko Paavola, tutkimusvastaava, yliopettaja (Tietoliikenne ja tietoturva), Turku AMK, p. 040 355 0335, jarkko.paavola@turkuamk.fi
#excellenceinaction #turkuamk #tietoturvapaiva
 
________________________________________
Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction