Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 24.5.2018

Voiko myynnin opinnot muuttaa elämäsi? Mikä valvottaa myyntiammattilaisia? Uusin Journal of Excellence in Sales -julkaisu luettavissa

Journal of Excellence in Sales on Turun AMK:n myyntiosaamista käsittelevä, kahdesti vuodessa ilmestyvä julkaisu. Tuoreimmassa kevään 2018 numerossa on jälleen monipuolisesti artikkeleita myyntiammatilaisten kohtaamista haasteista, myynnin koulutuksesta sekä yritysyhteistyöstä ja myynnin kehittämishankkeista.

Johtava yliopettaja Liisa Kairisto-Mertanen rinnastaa myyntiä ja johtamista: molemmissa on kysymys ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta ja  vaikuttamisesta tavoitteena saavuttaa organisaation asettamat tavoitteet. Molemmissa tuloksekas toiminta edellyttää myös luottamusta.

Prof. Deva Rangarajan Ball State yliopistosta, USA:sta, analysoi kyselytutkimuksen tuloksia myyntijohtajia kuormittavista tekijöistä. Entistä vaativammat ja asiantuntevammat asiakkaat, myynnin muuttuminen valmiiden tuotteiden ja palveluiden myynnistä kokonaisvaltaisempien ratkaisujen hakemiseen ja tiukka kilpailu haastavat myyntiammattilaiset.

Journal of Excellence in Sales -julkaisussa on myös asiaa myyntikilpailusta, joka on osa myynnin opiskelijoiden koulutusta. Toukokuun lopussa myynnin taitajat eri puolilta Eurooppaa kokoontuvat Pariisiin mittelemään taitojaan B2B-myynnissä. Turussa myyntikilpailuihin valmentaudutaan osittain aikaisemmin kilpailuihin osallistuneiden "mentor"-opiskelijoiden valmennuksessa. Näistä kokemuksista myös kerrotaan julkaisussa. 

Julkaisu on luettavissa kokonaisuudessaan oheisesta linkistä
https://issuu.com/turunamk/docs/journal_of_excellence_in_sales_1_20_dab0654f76d63e