Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 20.3.2019

Kevään yhteishaku käynnissä, Turun AMK:lla haussa yli 2 000 aloituspaikkaa

Turun ammattikorkeakoulussa on kevään yhteishaussa tarjolla 58 hakukohdetta. Syksyllä 2019 alkavista koulutuksista 47 on AMK-tutkintoon ja 11 Master- eli ylempään AMK-tutkintoon johtavaa.

Koulutuksiin haetaan yhteishaussa, joka alkaa 20.3.2019 ja päättyy 3.4.2019 klo 15.00. Hakeminen tapahtuu netissä, Opintopolku-palvelussa. Valintakokeet järjestetään touko-kesäkuussa ja valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille viimeistään 28.6.2019. Opiskelu alkaa syksyllä 2019. 

Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta neljällä eri alalla: kulttuurialalla, sosiaali- ja terveysalalla, tekniikan alalla sekä yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon alalla. Hakukohteista neljä sijoittuu Saloon ja loput Turkuun. AMK-tutkinnon voi suorittaa joko päivätoteutuksena, jolloin opiskelu tapahtuu päivisin, monimuotototeutuksena työn ohessa tai verkko-opintoina.

Verkko-opintoina suoritettavia tutkintokoulutuksia on kolme: Sosionomi (AMK) ja Tradenomi (AMK), mediatuotanto sekä ensimmäistä kertaa haussa mukana oleva Sairaanhoitaja(AMK). Kaikkiin Turun AMK:n koulutuksiin sisältyy verkko-opiskelua lähiopetuksen ohella, mutta nämä koulutukset eroavat muista siten, että tutkinnon voi todella opiskella kokonaan verkko-opintoina. Verkko-opintoja on mahdollista suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta. Ainoastaan koulutukseen sisältyvät mahdolliset intensiivijaksot sekä harjoittelut toteutuvat lähiopetuksena tai harjoittelupaikassa.

Turun AMK:n Master School valmistaa asiantuntijoita oman alansa kehittäjiksi ja työelämän uudistajiksi. Master Schoolista opiskelija valmistuu Master- eli YAMK-tutkintoon. Master-tutkinto antaa opiskelijalle mahdollisuuden kehittyä johtajana ja syventää osaamista yhdessä työelämän kanssa. Master-tutkinnon voi opiskella joustavasti työn ohessa. Nyt alkavassa yhteishaussa Master-koulutuksia on haussa kaikilla neljällä Turun AMK:n koulutusalalla.

Tutustu Turun AMK:n tutkintokoulutustarjontaan.