Sivu päivitetty 12.4.2019

Kansainvälisen viikon vieraita Turun ammattikorkeakoulussa

Turun ammattikorkeakoulussa 8.–12.4.2019 järjestetty Terveys ja hyvinvointi -sektorin sekä Tekniikka ja liiketoiminta -sektorin yhteinen kansainvälinen viikko kasasi lukuisia osallistujia useista eri maista.

Kansainvälisen viikon kattoteemana oli Smart Approaches Towards a Better Life ja tutkimus, kehitys, ja innovaatio -toiminta. Viikon ohjelma sisälsi seminaareja, workshopeja ja verkostoitumista. Vieraat pääsivät tutustumaan esimerkiksi Salon IoT Campukseen, Kunnonkotiin, Medisiina D:hen, BisnesAkatemiaan ja Koneteknologiakeskukseen.

Viikon tarkoituksena oli luoda kontakteja ja tutustua kollegoihin ympäri maailmaa. Tutkimus kehitys ja innovaatio -teema näkyi tapahtumassa seminaarien ja workshopien aiheissa.

Turun ammattikorkeakoulun tutkimusryhmät esittelivät projektejaan tiistaina 9.4. järjestetyssä RDI Fair Event -tilaisuudessa, jossa myös vierailla oli mahdollisuus kertoa tutkimushankkeistaan. Osana viikkoa järjestettiin myös seminaaripäivät, joissa vierailevat luennoitsijat pitivät mielenkiintoisia esityksiä Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoille.

Turun ammattikorkeakoulu tekee hankeyhteistyötä usean korkeakoulun kanssa useista eri maista. Monet kansainvälisen viikon vieraista ovat mukana yhteistyöprojekteissa, ja monet yhteistyöprojekteista ovat saaneet kipinän kansainvälisen viikon kaltaisista verkostoitumistapahtumista.