Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 23.4.2019

Kolme joukkuetta projektiosaajia Turun ammattikorkeakoulusta mukana Project Management Championship -finaalissa

Turun ammattikorkeakoulusta peräti kolme joukkuetta on mukana kansallisessa IPMA Young Crew:n järjestämässä projektinhallinnan Project Management Championship (PMC) 2019 -finaalissa.

PMC-kilpailu on opiskelijoille tarkoitettu projektinhallinnan mestaruuskilpailu. Karsinnasta jatkoon päässeet joukkueet kilpailevat 24.4. Helsingissä. Paras tiimi jatkaa matkaansa kansainväliseen finaaliin Saksaan. 

Turun ammattikorkeakoulusta mukana kansallisessa finaalissa on peräti kolme joukkuetta. Kaikki osallistujat ovat oppimisympäristö theFIRMAn opiskelijaprojektipäälliköitä, harjoittelijoita tai alumneja. Ensimmäisen joukkueen muodostavat tietojenkäsittelyn tradenomi Victoria, tieto- ja viestintätekniikan insinööri Jani Laiho ja tietojenkäsittelyn tradenomi Marianna Väisänen.

Toisen joukkueen muodostavat tieto- ja viestintätekniikan insinööri Tuomas Seppä, tietojenkäsittelyn tradenomi Riina Kyynäräinen ja tieto- ja viestintätekniikan insinööri Ville Tuominen.

Kolmannessa tiimissä ovat tieto- ja viestintätekniikan insinööri Janne Uoti, tietojenkäsittelyn tradenomi Lauri Keinänen sekä tietojenkäsittelyn tradenomi Niina Kallio.

Idea lähteä mukaan kilpailuun tuli viime vuoden nuorelta projektipäälliköltä Janne Uotilta. Joukkueet ovat alkaneet valmistautua kilpailuun hyvissä ajoin.

– Aloitettiin kunnolla valmistautumaan vuoden alussa. Olemme esimerkiksi pitäneet yhteisiä opiskelusessioita, jossa olemme jakaneet lähdemateriaalin pienempiin osioihin, joista jokainen teki esityksen ja opetti asiat toisille. Opettamalla muita oppi myös itse paremmin, kertoo Väisänen joukkueensa valmistautumismetodeista.