Sivu päivitetty 3.9.2019
Opiskelijan pop up -palvelut kampuksilla -kiertue

Opiskelijan pop up -palvelut kampuksilla -kiertue

20.09.2019 klo 11:00 - 14:00

Opiskelijan pop up -palvelut kampuksilla -kiertue − mukana Föli, TYS, CampusSport ja monet muut!

Opiskelijakaupunki Turku tuo syyskuussa pop up -palveluita Turun korkeakoulujen kampuksille. Kiertue saapuu Turun ammattikorkeakoulun ICT-Cityyn perjantaina 20. syyskuuta. Tule paikalle kysymään opintotuesta, opiskelijaeduista, asumisesta, liikuntamahdollisuuksista ja muista arjen palveluista sekä tutustumaan Föli-fillareihin.

Opiskelijan arjen pop up -palvelut kampuksilla -kiertue Turun AMK:ssa, ICT-City, Joukahaisenkatu 3, perjantaina 20.9. klo 11−14:

  • Kelan neuvonta (klo 11−13)
  • Turun ylioppilaskyläsäätiö TYS
  • CampusSport (klo 11−13)
  • Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala
  • Tsemppari − nuorten aikuisten kohtaamispaikka
  • Työterveystalon opiskelijaterveydenhuolto

Opiskelijan arjessa ovat mukana muun muassa Föli, föllärit, TYS, CampusSport ja Kela. Maaliskuussa aukesi föllärien uusi asema Yo-kylän kylkeen Kuuvuoren kentän laidalle lähelle Q-taloa. Föllärit ovat käytössä vuoden ympäri, ja talveksi niihin vaihdetaan nastarenkaat. Vielä syyskuun ajan pääsee Fölillä helposti Kuhankuonolle vaeltamaan.   

Syksy on uusien asuntojen aikaa, kun uudet opiskelijat tulevat kaupunkiin. Tule TYSsin pisteelle kuulemaan asumisen uutuudet, vinkit sisäiseen hakuun ja kysy samalla uusista asuntokohteista tai muita askarruttavia kysymyksiä.

CampusSport markkinoi kiertueella 2.9. käynnistyvää syyskauttaan. Syksyn ja kokovuoden liikuntamaksulla liikut koko akateemisen vuoden kuntosaleilla, kursseilla ja ohjatuilla tunneilla. Jos opintotuet, tulojen vaikutus tukiin ja opintolaina aiheuttavat kysymyksiä, Kela on paikalla vastaamassa kysymyksiin.

Katso Opiskelijan pop up -palvelut kampuksilla -kiertueen aikataulut ja paikat . Opiskelija voi käydä tutustumassa eri palveluihin millä tahansa kiertueen pop up -pisteellä. Kiertueen ohjelmaan saattaa tulla muutoksia ja lisäyksiä.

Pop up -kiertue on osa Turun kaupungin ja korkeakoulujen Opiskelijakaupunki Turku -yhteistyötä .

Tapahtumalistaukseen »