Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.5.2018

UUTTA Turun ammattikorkeakoulussa: Digitekijä Fast Track – erikoistumiskoulutus myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille

Ymmärrystä digitaaliseen muutokseen liiketoiminnan näkökulmasta. Kokonaisvaltaista asiakasymmärrystä ja asiakaskokemuksen hallintaa digitaalisessa toimintaympäristössä.

Turun ammattikorkeakoulussa alkavassa erikoistumiskoulutuksessa tavoitteena on antaa valmiuksia liiketoiminnan kehittämiseksi digitaalisessa toimintaympäristössä myynnin ja markkinoinnin näkökulmaa painottamalla. Koulutuksen avulla luodaan ymmärrystä digitaalisesta muutoksesta ja sen vaikutuksista liiketoimintaan sekä vahvistetaan kokonaisvaltaisen asiakasymmärryksen luomista ja asiakaskokemuksen hallintaa digitaalisessa toimintaympäristössä sovelluksia hyödyntäen. Liiketoimintaa tarkastellaan niin strategisen johtamisen, taktisen suunnittelun kuin operaatioiden tasolla.

Koulutus on laajuudeltaan 30 opintopistettä. Opinnot rakentuvat kuudesta opintojaksosta, joiden aikana perehdytään strategiseen muutosjohtamiseen digiajassa, asiakaskokemuksen kehittämiseen, asiakashankintaan digitaalisissa kanavissa, mittaukseen ja seurantaan digitaalisissa markkinointikanavissa, markkinoinnin ja myynnin digitaalisiin prosesseihin ja työkaluihin sekä verkkokaupan menestyksen kulmakiviin.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti yrityksen markkinoinnin, myynnin ja liiketoiminnan kehityksen vastuullisissa tai asiantuntijatehtävissä toimiville. Hakijoilla tulee olla suoritettuna tradenomin tutkinto tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Koulutukseen voivat hakea myös henkilöt, joilla korkeakoulu muutoin toteaa olevan opintoja varten riittävät tiedot ja valmiudet.

Opinnot järjestetään ylemmän korkeakoulututkinnon tasoisena. Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina, joka mahdollistaa opintojen suorittamisen joustavasti työn ohella. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Turun, Tampereen, Hämeen ja Lapin ammattikorkeakoulujen kanssa. Koulutus alkaa 20.9.2018 ja päättyy 6.6.2019.

Katso lisätietoja ja hae koulutukseen 20.5. mennessä!