Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 17.4.2019

Oppimisen ilo

Psykoterapeutti Lasse Jalonen käyttää työssään apuna valokuvaterapiaa. Kuvaamisen lisäksi häntä on aina myös kiinnostanut graafinen suunnittelu. Hän löysi jo vuosia sitten avoimen ammattikorkeakoulun iltakurssit ja on tyytyväinen laadukkaisiin ja edullisiin koulutuksiin.

Lasse Jalonen osallistuu parhaillaan graafisen suunnittelun jatkokoulutukseen.

– Hyvällä ohjauksella alkaa jo oma graafinen ilme löytyä ja silmä kehittyä. Opiskelutahti on työssäkäyvälle sopiva, ja samalla voin omassa työssäni hyödyntää oppimaani.

Jalonen kiittelee opettajan pedagogisia kykyjä. Helposti lähestyttävästä ja paljon tietävästä opettajasta on paljon apua ja etäopinnot ovat sujuneet hyvin.

– Uskon kyllä, että jatkan osallistumista näihin Avoimen koulutuksiin myöhemminkin. Tälläkin hetkellä olen aikataulussa tehtävieni kanssa ja olen oppinut paljon uutta.

– Jos saisin toivoa uusia koulutuksia, olisi mielenkiintoista saada myös valokuvauskursseja avoimeen ammattikorkeakouluun. Valokuvakoulutukset (esimerkiksi Voimaannuttava valokuva) saattaisivat kiinnostaa alan harrastajia ja ammattikuvaajiakin, ajattelee Jalonen.

Lasse Jalonen on elinikäisen oppimisen vankka kannattaja. Ainahan viikossa pari, kolme tuntia löytyy uuden opetteluun, hän kannustaa muitakin.


Teksti ja kuva: Anne Kuusisto

Nauti joka ihmisen oikeudesta opiskella

Avoin AMK tarjoaa opetusta kaikille, jotka haluavat oppia uutta. Voit opiskella yksittäisiä kursseja, tutkintoihin kuuluvia opintojaksoja tai laajempia kokonaisuuksia.