Siirry pääsisältöön Siirry hakuun

Oppiminen. Onneksi se on jatkuvaa.

Turun AMK:n jatkuvan oppimisen koulutukset tarjoavat osaamista, jota tarvitset työelämässä.
Sivu päivitetty 27.2.2024

Koulutukset jatkuvaan oppimiseen

Turun AMK tarjoaa joustavia mahdollisuuksia asiantuntijuuttaan kehittäville ammattilaisille ja kaikille rohkeille uuden oppijoille. 

Voit valita tarjonnastamme avoimen AMK:n koulutuksia, korkeakouludiplomeita, erikoistumiskoulutuksia, täydennyskoulutuksia sekä tutkintokoulutuksia. Elämäntilanteet eivät aina mahdollista pitkiä, taloudellisesti ja ajallisesti vaativia poissaoloja työelämästä. Turun AMK:n jatkuvan oppimisen tuotteet suunnitellaan siten, että voit opiskella mahdollisimman joustavasti töiden ohella - tai vaihtoehtoisesti opiskeluun täysin keskittyen. 

Ota yhteyttä:

Katja Mäkinen
Erityisasiantuntija
+358 50 598 5617
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi
katja.makinen@turkuamk.fi

 

Jatkuvan oppimisen koulutusmahdollisuudet

Moni havahtuu lepattavaan tunteeseen oltuaan useamman vuoden työelämässä. Sitä alkaa kaivata jotakin uutta. Tunnetta voi olla hankala sanoittaa: muutoksen tarve, halu haastaa itsensä. Voisiko uuden oppiminen antaa vastauksen?

Aikuisena opiskelu ei ole aina helppoa ja se vaatii aikaa. Kuitenkin, se saa innostumaan ja vie syvemmälle. Se tuo uusia näkökulmia arkisiin työtehtäviin, uutta intoa ja itsevarmuutta. Se yhdistää ja luo ratkaisuja tulevaisuuden työelämään.

Videolla eritysasiantuntija Katja Mäkinen esittelee jatkuvan oppimisen koulutusmahdollisuuksia. 

Oppiminen. Onneksi se on jatkuvaa.
 

Tutustu koulutustarjontaan

Tilaa uutiskirje tai kysy neuvoa

Tilaa jatkuvan oppimisen uutiskirje

Valitse ensin, minkä alan koulutusvinkkejä haluat tilata:

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietojesi tallentamisen Turun AMK:n asiakastietojärjestelmään. Lisätietoja tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä.

Ohjausta ja neuvontaa

Mikä koulutus sopisi minulle parhaiten? Mitä eroa onkaan korkeakouludiplomilla ja erikoistumiskoulutuksella? Tavoitteenani on tutkinto, mistä lähteä liikkeelle? 

Näissä ja monissa muissa kysymyksissä sinua auttaa Jatkuvan oppimisen ohjaus- ja neuvontapalvelu. Oli kyse yksittäiseen koulutukseen liittyvistä lisätiedoista tai laajemmin oman tilanteen ja erilaisten koulutusvaihtoehtojen kartoittamisesta, ohjaamme ja neuvomme:

 

Yhteistyökumppaneille

Jatkuvan oppimisen koordinoinnista Turun AMK:ssa vastaa jatkuvan oppimisen erityisasiantuntija: 

Katja Mäkinen
Erityisasiantuntija
+358 50 598 5617
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi
katja.makinen@turkuamk.fi

 

Tutustu myös: Yrityksille ja yhteisöille suunnatut palvelut

Opiskelijatarinoita

Mikä jatkuva oppiminen?

Jatkuvalla oppimisella tarkoitetaan erityisesti työikäisten osaamisen kehittämistä ja heille tarkoitettua koulutustarjontaa. Tavoitteena on vastata työelämän muutoksen aiheuttamaan osaamistarpeeseen, ja varmistaa osaavan työvoiman saatavuus.

Jatkuvan oppimisen koulutustarjontaan kuuluvat erityisesti erikoistumiskoulutukset sekä erilaiset avoimen AMK:n koulutustuotteet, kuten korkeakouludiplomit, polkuopinnot, väyläopinnot ja yksittäiset opintojaksot. Lisäksi työelämässä jo oleville suunnattuun koulutustarjontaan kuuluu muun muassa erilaiset tutkintoon johtavat muuntokoulutukset, osaamista syventävät ylemmät AMK-tutkinnot, työvoimakoulutukset ja täydennyskoulutukset. 

Edellä oleville sivuille on koottu eri kohderyhmille jatkuvan oppimisen ja työelämässä oleville suunnattua koulutustarjontaa. Halutessasi voit myös tutustua tarjontaan koulutusmuodoittain tai yksiköittäin:

Tutkintoon johtava ja tähtäävä koulutus

AMK- ja YAMK-tutkintoon johtava koulutus, polkuopinnot (avoin AMK), erikoispolut sekä valmentava koulutus.

Avoimen AMK:n muu koulutustarjonta

Korkeakouludiplomit ja yksittäiset opintojaksot.

Täydennyskoulutukset

Yksittäiselle osallistujalle suunnatut erikoistumis-, työvoima- ja täydennyskoulutukset sekä työyhteisölle tilattavat koulutukset.