Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 20.8.2021

Jatkuvaa oppimista ikuisesti uteliaalle uuden oppijalle – eli sinulle

Turun AMK tarjoaa joustavia mahdollisuuksia asiantuntijuuttaan kehittäville ammattilaisille ja kaikille rohkeille uuden oppijoille. 

Voit valita tarjonnastamme avoimen AMK:n koulutuksia, korkeakouludiplomeita, erikoistumiskoulutuksia, täydennyskoulutuksia sekä tutkintokoulutuksia. Työelämän muutos- tai murroskohtiin löydät alanvaihtajille tai työnetsijöille suunnattuja koulutusratkaisuja.

Joustavaa ja osaamisesi tunnistavaa

Elämäntilanteet eivät aina mahdollista pitkiä, taloudellisesti ja ajallisesti vaativia poissaoloja työelämästä. Turun AMK:n jatkuvan oppimisen tuotteet suunnitellaan siten, että voit opiskella mahdollisimman joustavasti töiden ohella - tai vaihtoehtoisesti opiskeluun täysin keskittyen. 

Mikä jatkuva oppiminen?

Jatkuvalla oppimisella tarkoitetaan erityisesti työikäisten osaamisen kehittämistä ja heille tarkoitettua koulutustarjontaa. Tavoitteena on vastata työelämän muutoksen aiheuttamaan osaamistarpeeseen, ja varmistaa osaavan työvoiman saatavuus.

Jatkuvan oppimisen koulutustarjontaan kuuluvat erityisesti erikoistumiskoulutukset sekä erilaiset avoimen AMK:n koulutustuotteet, kuten korkeakouludiplomit, polkuopinnot, väyläopinnot ja yksittäiset opintojaksot. Lisäksi työelämässä jo oleville suunnattuun koulutustarjontaan kuuluu muun muassa erilaiset tutkintoon johtavat muuntokoulutukset, osaamista syventävät ylemmät AMK-tutkinnot, työvoimakoulutukset ja täydennyskoulutukset. 

Edellä oleville sivuille on koottu eri kohderyhmille jatkuvan oppimisen ja työelämässä oleville suunnattua koulutustarjontaa. Halutessasi voit myös tutustua tarjontaan koulutusmuodoittain tai yksiköittäin:

Tutkintoon johtava ja tähtäävä koulutus

AMK- ja YAMK-tutkintoon johtava koulutus, polkuopinnot (avoin AMK), erikoispolut sekä valmentava koulutus.

Avoimen AMK:n muu koulutustarjonta

Korkeakouludiplomit ja yksittäiset opintojaksot.

Täydennyskoulutukset

Yksittäiselle osallistujalle suunnatut erikoistumis-, työvoima- ja täydennyskoulutukset sekä työyhteisölle tilattavat koulutukset.

Kysy lisää

Jatkuvan oppimisen kokonaisuus ja koordinointi

Katja Mäkinen
Erityisasiantuntija
+358 50 598 5617
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi
katja.makinen@turkuamk.fi

Tutkintoon johtavaa koulutus

  • Koulutuskohtaiset lisätietojen antajat löydät kunkin koulutuksen nettisivuilta

  • Hakemiseen liittyvät kysymykset:  Hakijapalvelut

Avoimen AMK:n opinnot (polkuopinnot, korkeakouludiplomit, erikoispolut, väyläopinnot ja yksittäiset opintojaksot)

  • Mahdolliset koulutuskohtaiset lisätietojen antajat löydät kunkin koulutuksen nettisivuilta

  • Muut kysymykset:  Avoin AMK

Erikoistumis-, työvoima- ja täydennyskoulutukset