Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 7.3.2016
Taatila ja Weber

Boostia yrittäjyyteen

Turun ammattikorkeakoulu ja Boost Turku ry virallistivat suhteensa allekirjoittamalla yhteistyösopimuksen. Tarkoituksena on entistäkin tehokkaammin yhdessä edistää opiskelijoiden yrittäjyyttä Turussa.

Turun AMK:n opiskelijoita on runsaasti Boostin toiminnassa mukana. Boost haluaa olla mukana rakentamassa Turkuun yhtenäistä ekosysteemiä korkeakouluista, yrityksistä ja järjestötoimijoista sekä tukea turkulaista yrittäjyyttä niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

– Jo ennen sopimusta on ammattikorkeakoulusta tullut hyviä tekijöitä ja menestystarinoita Boostiin. Nyt tehdyllä sopimuksella yhteistoiminnalle luodaan jatkuvuutta ja varmuutta sanoo Boostin Konsta Weber

Boost toimii tarpeen mukaan asiantuntijana Turun AMK:n yrittäjyyden opinnoissa ja tiedottaa opiskelijoille Turun yrittäjyyden tukipalveluista sekä tuo opiskelijoita SparkUp -palveluiden pariin. Boost on mukana kouluttamassa erilaisia yrittäjyyden taitoja, kuten liikeidean kehittämistä ja toteuttamista, pitchaamista ja rahoitusta.

Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa toiminnalle soveltuvia tiloja, laitteita ja oman henkilökuntansa työpanosta. Sopimusosapuolet tekevät jatkossa myös viestintäyhteistyötä yrittäjyyteen liittyvissä kursseissa ja tapahtumissa.