Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 3.7.2024
tradenomi

Nykyisille ja entisille opiskelijoille

Kaikki Turun AMK:n opiskelijoiden ohjeet ja materiaali löytyvät Turun AMK:n intranetistä Messistä.

Tällä sivulla kerrotaan niistä tilanteista, kun nykyisellä tai entisellä opiskelijalla ei ole enää voimassa olevia käyttäjätunnuksia, eikä hän pääse lukemaan ohjeistusta Messistä. Lisätietoa voi tarvittaessa kysyä opintotoimistosta

Lukuvuodelle ilmoittautuminen

Opiskelijana sinulla on velvollisuus ilmoittautua lukuvuosittain läsnäolevaksi tai poissaolevaksi. Jos laiminlyöt ilmoittautumisen, menetät opiskeluoikeutesi. Opiskeluoikeuden menettämisen myötä sinulta poistuu käyttöoikeus Turun ammattikorkeakoulun tietojärjestelmiin, etkä voi osallistua opetukseen tai harjoitteluun. Tieto opiskeluoikeuden menettämisestä menee myös KELA:n opintotukikeskukseen.

Lukuvuodelle ilmoittaudutaan läsnä-/poissaolevaksi 1.4. - 10.8. välisenä aikana Pepin kautta. Sinun tulee ilmoittautua läsnä-/poissaolevaksi koko lukuvuodeksi. Tarvittaessa voit muuttaa kevätlukukauden ilmoittautumisen 1.12. - 31.12. välisenä aikana. Huomioithan, että myös vaihto-opiskelun, työharjoittelun ja opinnäytetyön tekemisen ajaksi pitää ilmoittautua läsnäolevaksi.

Jos ilmoittautuminen Pepissä ei onnistu, ilmoittaudu viimeistään 10.8./31.12. läsnäolevaksi tai poissaolevaksi sähköpostilla opintotoimistoon: opintoasiat@turkuamk.fi. Toimita samalla mahdollinen todistus poissaolon syystä.

Jos olet menettänyt opiskeluoikeutesi, koska unohdit ilmoittautua ja haluat jatkaa opintojasi, toimi otsikon "Unohdit ilmoittautua ja haluat jatkaa opintojasi" ohjeen mukaisesti.


Poissaolevaksi ilmoittautuminen, opinnot aloitettu 1.8.2015 jälkeen

Syyt, joiden perusteella voit jatkavana opiskelijana ilmoittautua poissa olevaksi

 • suoritat asevelvollisuuslain, siviilipalveluslain tai naisten vapaaehtoisesta asepalveluksesta annetun lain mukaista palvelua (lakisääteinen poissaolon syy, toimita todistus opintotoimistoon)
 • tarvitset vapaata opinnoista lapsensa hoitamiseksi tämän syntymän tai adoption yhteydessä (lakisääteinen poissaolon syy, toimita todistus opintotoimistoon)
 • muu enintään kahden lukukauden pituinen poissaolo (ei tarvitse ilmoittaa syytä)


Edellä mainitut poissaolot eivät kuluta opiskeluaikaasi. Lakisääteiset syyt poissaololle (asevelvollisuuslain, siviilipalveluslain tai naisten vapaaehtoisesta asepalveluksesta annetun lain mukainen palvelu tai vapaa opinnoista lapsensa hoitamiseksi tämän syntymän tai adoption yhteydessä) eivät myöskään kuluta poissaolokausiasi. Poissaolon jälkeen sinun pitää muistaa ilmoittautua läsnä olevaksi.

AMK-tutkintoon johtavan monimuotokoulutuksen ja YAMK-koulutuksen opiskelijan tulee keskustella ohjaavan opettajan kanssa poissaolon vaikutuksesta opintojärjestelyihin.
 

Poissaolevaksi ilmoittautuminen, opinnot aloitettu ennen 1.8.2015

Voit ilmoittautua poissa olevaksi yhteensä kahdeksi lukuvuodeksi. Poissaoloon ei tarvitse toimittaa todistusta. Poissa olevaksi ilmoittautuminen tehdään opintotietojärjestelmä Pepin kautta 1.4.–10.8. sekä 1.12.–31.12. välisinä aikoina.

AMK-tutkintoon johtavan monimuotokoulutuksen ja YAMK-koulutuksen opiskelijan tulee keskustella ohjaavan opettajan kanssa poissaolon vaikutuksesta opintojärjestelyihin.

 

Poissaolevaksi ilmoittautuminen, lisäajalla olevat opiskelijat

Harkinnanvaraisella lisäajalla oleva opiskelija ei voi ilmoittautua poissaolevaksi. Läsnäolotieto merkitään opintotietojärjestelmään automaattisesti, kun lisäaika on myönnetty.

 

Poissaolon vaikutus opintoihin

Poissaolevaksi ilmoittautuneella opiskelijalla ei ole oikeutta suorittaa opintoja ammattikorkeakoulussa eikä opiskella ristiinopiskelijana esim. CampusOnlinen kautta tai joustavalla opinto-oikeudella. Poissaolevalla ei ole oikeutta opintotukeen, ateriatukeen, matka-alennuksiin eikä opiskelijakunnan jäsenyyteen liittyviin etuihin.

 

Läsnä- tai poissaolon muutos kesken lukukauden

Opiskelija voi perustellusta syystä muuttaa läsnäolo- tai poissaoloilmoitustaan lukuvuoden aikana. Läsnäolotietoa voi muuttaa kesken lukukauden vain yhden kerran. Läsnäolotietoa ei voi muuttaa läsnäolevasta poissaolevaksi kesken lukukauden, jos opiskelija on jo suorittanut lukukauden aikana opintoja. Läsnäolomuutosta ei voi tehdä takautuvasti.

Unohdit ilmoittautua tai olet eronnut ja haluat jatkaa opintojasi

Jos olet menettänyt opiskeluoikeutesi ilmoittautumisvelvollisuuden laiminlyönnin takia tai olet eronnut, voit hakea oikeutta päästä uudelleen opiskelijaksi ilman osallistumista opiskelijavalintaan (L325/2015, 32§). Opiskeluoikeus voidaan myöntää uudelleen samaan tai vastaavaan koulutukseen.

Jos opiskeluoikeusaikasi on alkanut ennen 1.8.2015 tai olet käyttänyt kaiken opiskeluoikeusaikasi ja mahdollisen lisäajan etkä ole saanut opintoja valmiiksi, toimi alla oleva otsikon ”Opiskeluoikeusaikasi on päättynyt ja haluat saattaa opintosi päätökseen” ohjeen mukaisesti. Tarvittaessa voit tarkistaa opintotoimistosta, onko sinulla opiskeluoikeusaikaa jäljellä.

Näin haet uudelleen myönnettävää opiskeluoikeutta, jos sinulla on opiskeluoikeusaikaa jäljellä:

 • Täytä sähköinen hakemus "Uudelleen myönnettävä opiskeluoikeus, jos opiskeluoikeusaikaa on jäljellä". Linkki on sivun oikeassa reunassa.
 • Uudelleen myönnettävän opiskeluoikeuden hakemuksen käsittelystä peritään 50 euron käsittelymaksu (asetus 1440/2014), joka maksetaan hakemuksen täyttämisen yhteydessä verkkopankkimaksuna. Varmistathan, että täytät oikean lomakkeen, käsittelymaksua ei palauteta. Tarvittaessa voit kysyä neuvoa opintotoimistosta.
 • Jos et voi käyttää verkkopankkimaksua, pyydä hakemuslomake opintotoimistosta palvelupisteeltä tai sähköpostitse opintoasiat@turkuamk.fi.

Olet ollut opintojen ensimmäisen vuoden poissa olevana

Jos olet ollut ensimmäisen vuoden poissa olevana, tulee ilmoittautuminen läsnä olevaksi tai poissa olevaksi tehdä seuraavalle lukukaudelle  opintotoimiston kautta. Ilmoittautumista ei pidä tehdä Pepin kautta. Opintotoimisto siirtää sinut ilmoittautumisen yhteydessä uuteen aloitusryhmään.

Opintotoimisto lähettää sinulle automaattisesti kyselyn opintojen aloituksesta 30.4. / 30.11. mennessä ilmoittamaasi henkilökohtaiseen sähköpostiisi. Vastaa kyselyyn ja ilmoita läsnäolo tai poissaolo tulevalle lukukaudelle. Voit tarvittaessa ottaa myös itse aikaisemmin yhteyttä opintotoimistoon. Mikäli et ilmoittaudu 10.8. / 10.1. mennessä läsnä tai poissa olevaksi, sinut erotetaan.

Kun olet saanut opintotoimistosta tiedon siitä, missä ryhmässä aloitat opintosi, löydät opiskelun aloittamisen ohjeet sekä ryhmäkohtaisen aloitusajankohdan osoitteesta https://www.turkuamk.fi/fi/tutkinnot-ja-opiskelu/uusille-opiskelijoille/aloitus/.

Opiskeluoikeusaikasi on päättynyt ja haluat saattaa opintosi päätökseen

Uudelleen myönnettävä opiskeluoikeus, kun opiskeluoikeutesi alkanut 1.8.2015 jälkeen ja puuttuvia opintoja on enintään 35 op

Jos opiskeluoikeutesi Turun AMK:ssa on alkanut 1.8.2015 jälkeen, mutta et ole suorittanut opintojasi loppuun opiskeluoikeusaikana/tai lisäajalla tai olet itse eronnut ammattikorkeakoulusta ja puuttuvia opintoja on enintään 35 op, voit hakea oikeutta päästä uudelleen opiskelijaksi (samaan tai vastaavaan koulutukseen, jossa olet opiskellut) ilman osallistumista opiskelijavalintaan (L325/2015 32§). Uudelleen myönnettävän opiskeluoikeuden saanut opiskelija ei voi ilmoittautua poissaolevaksi, vaan on läsnäoleva koko opiskeluoikeusajan.

Jos et tiedä kuinka paljon opintopisteitä sinulta puuttuu, voit tarkistaa omat tehdyt suoritukset oma opintopolku -palvelusta tai ottamalla yhteyttä opintotoimistoon.

Näin haet uudelleen myönnettävää opiskeluoikeutta, kun opiskeluoikeusaikaa ei ole jäljellä, opiskeluoikeutesi alkanut 1.8.2015 jälkeen ja puuttuvia opintoja on enintään 35 op:

 • Ota ensin yhteyttä opintotoimistoon tai opinto-ohjaajaan tarkistaaksesi, voitko hakea uudelleen myönnettävää opiskeluoikeutta.
 • Tee opinto-ohjaajan kanssa selvitys puuttuvista opinnoista sekä suunnitelma niiden suorittamiseksi.
 • Täytä sähköinen hakemus "Uudelleen myönnettävä opiskeluoikeus, kun opiskeluaikaa ei ole enää jäljellä". Linkki on sivun oikeassa reunassa. Liitä suunnitelma puuttuvien opintojen suorittamiseksi hakemukseen.
 • Uudelleen myönnettävän opiskeluoikeuden hakemuksen käsittelystä peritään 50 euron käsittelymaksu (asetus 1440/2014), joka maksetaan hakemuksen täyttämisen yhteydessä verkkopankkimaksuna. Varmistathan, että täytät oikean lomakkeen, käsittelymaksua ei palauteta. Tarvittaessa voit kysyä neuvoa opintotoimistosta.
 • Jos et voi käyttää verkkopankkimaksua, pyydä hakemuslomake opintotoimistosta palvelupisteeltä tai sähköpostitse opintoasiat@turkuamk.fi.

 

Uudelleen myönnettävä opiskeluoikeus, jos opiskeluoikeutesi alkanut ennen 1.8.2015 ja puuttuvia opintoja on enintään 35 op

Jos opiskeluoikeutesi on alkanut ennen 1.8.2015 ja olet menettänyt opiskeluoikeutesi lukuvuosi-ilmoittautumisen laiminlyömisen, opiskeluoikeusajan päättymisen tai eroamisen takia, ja puuttuvia opintoja on enintään 35 op, voit hakea opintojen loppuun saattamisen erillishaussa uutta opiskeluoikeutta.

Jos et tiedä kuinka paljon opintopisteitä sinulta puuttuu, voit tarkistaa omat tehdyt suoritukset oma opintopolku -palvelusta tai ottamalla yhteyttä opintotoimistoon.

 

Tutkinnosta puuttuu opintoja enemmän kuin 35 op

Jos tutkinnosta puuttuu opintoja enemmän kuin 35 op, voit hakea erillistä opinto-oikeutta ja suorittaa opintoja, kunnes puuttuvia opintoja on enintään 35 op. Erillinen opinto-oikeus on ajallisesti ja sisällöllisesti rajattu eikä siinä voi suorittaa tutkintoa. Erillisen opinto-oikeuden myöntäminen on aina ammattikorkeakoulun harkinnassa ja edellyttää mahdollisuutta ottaa opiskelija. Lisätietoa erillisestä opinto-oikeudesta voit lukea seuraavasta osiosta.

 

Toisen korkeakoulun entinen tutkinto-opiskelija

Jos olet opiskellut toisessa suomalaisessa AMK:ssa tutkintokoulutuksessa, mutta opinnot ovat jääneet kesken, voit hakea opintojen loppuun saattamisen erillishaussa opiskeluoikeutta Turun ammattikorkeakouluun opintojen loppuun saattamiseksi.

Erillinen opinto-oikeus

Jos olet menettänyt tutkintokoulutuksen opiskeluoikeuden ja sinulla on puuttuvia opintoja enemmän kuin 35 op, voit hakea erillistä opinto-oikeutta suorittaaksesi puuttuvia opintoja. Erillinen opinto-oikeus on ajallisesti ja sisällöllisesti rajattu eikä sillä voi suorittaa tutkintoa. Kun puuttuvia opintopisteitä on vähemmän kuin 35 op, voit hakea uudelleen myönnettävää opiskeluoikeutta.
 

Erillisellä opinto-oikeudella opiskelevilta peritään samanlainen maksu opinnoista kuin avoimen ammattikorkeakoulun opinto-oikeudella opiskelevilta. Maksun suuruus on 15 €/opintopiste. Maksu perustuu opon kanssa tehtyyn henkilökohtaiseen oppimissuunnitelmaan (HOPS) suoritettavista opintopisteistä.

Erillinen opinto-oikeus myönnetään HOPSissa sovittujen opintojen suorittamiseen eikä erilliselle opinto-oikeudelle myönnetä hyväksilukuja. Myönnetyllä opiskeluoikeusajalla mahdollisesti suorittamatta jääneille opinnoille tulee hakea uutta erillistä opinto-oikeutta.

Erillistä opinto-oikeutta haetaan täyttämällä sähköinen lomake, jonka linkki on sivun oikeassa laidassa. Ota yhteyttä opinto-ohjaajaan ennen hakemuksen täyttämistä. Hakemukseen tulee liitttää opinto-ohjaajan tai muun ohjaushenkilön kanssa laadittu henkilökohtainen oppimissuunnitelma (HOPS). 

Eroaminen ammattikorkeakoulusta

Jos opiskelija haluaa lopettaa opiskelunsa Turun ammattikorkeakoulussa, hänen tulee täyttää eroamisilmoitus. Linkki sähköiseen eroamisilmoitukseen on sivun oikeassa laidassa. Jos et voi täyttää sähköistä ilmoitusta, ota yhteyttä opintotoimistoon.

Kun eroamisilmoitus on käsitelty, opintotoimisto lähettää opiskelijalle sähköisen opintosuoritusotteen suomeksi ja englanniksi Peppi-opintotietojärjestelmässä olevaan henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen.

Tutkinto-opiskelija on velvollinen maksamaan YTHS:n lakisääteisen terveydenhoitomaksun Kelalle, jos on ollut läsnä yhdenkin päivän lukukaudesta. Mikäli eroat kesken lukukauden, olet oikeutettu käyttämään YTHS:n palveluita lukukauden loppuun saakka.

Avoimen AMK:n opinnoista eronnut voi pyytää erotodistusta tai opintosuoritusotetta sähköpostitse osoitteesta avoinamk@turkuamk.fi. Asiakirja lähetetään pyynnöstä sähköpostitse.

Todistuskopiopyynnöt

Turun AMK:lta voi pyytää kopion Turun ammattikorkeakoulu Oy:n 1.1.2014 jälkeen myöntämistä tutkintotodistuksista ja opintosuoritusotteista. Sähköisesti myönnetyt asiakirjat (esimerkiksi 2.5.2022 jälkeen myönnetyt tutkintotodistukset) ja sähköiset opintosuoritusotteet voit tilata sähköpostitse osoitteesta opintoasiat@turkuamk.fi . Muiden asiakirjojen osalta lue toimintaohjeet alla olevasta hinnastosta. Muualta saatavat asiakirjat on lueteltu omassa kohdassaan alempana. 

Hinnasto

Jäljennös Turun ammattikorkeakoulu Oy:n myöntämistä tutkintotodistuksista (1.1.2014-1.5.2022 laaditut paperiset tutkintotodistukset)

 • opintoneuvojan allekirjoitus
 • sisältää tutkintotodistuksen, Diploma Supplementin ja opintosuoritusotteen
 • hinta 30 € (sis. ALV ja mahdolliset postikulut kirjaamattomana lähetyksenä)
 • toimitus kirjepostilla tai nouto sopimuksen mukaan
 • riittävä esim. yliopistojen hakuihin

Opintosuoritusote (opiskeluaika päättynyt 1.1.2014 jälkeen)

 • Sähköisen opintosuoritusotteen voit tilata maksutta sähköpostitse osoitteesta opintoasiat@turkuamk.fi
 • Paperinen kopio arkistoidusta opintosuoritusotteesta on maksullinen henkilöille, joilla ei ole voimassaolevaa opiskeluoikeutta (tutkinnon suorittaneet ja muut joiden opinnot ovat päättyneet)
 • Paperisen kopion hinta 20 € (sis. ALV ja mahdolliset postikulut kirjaamattomana lähetyksenä)
 • Toimitus kirjepostilla tai nouto sopimuksen mukaan
 • Tutkinnon suorittaneilla hinta sisältää myös Diploma Supplementin kopion

Jäljennös Turun ammattikorkeakoulu Oy:n myöntämistä erikoistumiskoulutuksen todistuksista (1.1.2015 jälkeen laaditut paperiset todistukset)

 • opintoneuvojan allekirjoitus
 • sisältää todistuksen ja opintosuoritusotteen
 • hinta 30 € (sis. ALV ja mahdolliset postikulut kirjaamattomana lähetyksenä)
 • toimitus kirjepostilla tai nouto sopimuksen mukaan

Muu tutkintoon johtamaton koulutus (pitkät täydennyskoulutukset), 1.1.2014 jälkeen laaditut paperiset todistukset

 • Hinta 20 € (sis. ALV ja mahdolliset postikulut kirjaamattomana lähetyksenä)
 • Toimitus kirjepostilla tai nouto sopimuksen mukaan

Opetussuunnitelman opintojen kuvaukset (paperikopiot, tulosteet ja skannatut tiedostot)

 • Hinta 2,00 euroa /opintojakso (sis. ALV ja mahdolliset postikulut kirjaamattomana lähetyksenä)
 • Toimitus kirjepostilla tai nouto sopimuksen mukaan
 • Ota yhteyttä opintotoimistoon ennen tilausta, jotta voidaan varmistaa aineiston saatavuus.
 • Huomaathan, että voit tulostaa opintojen kuvaukset useimmiten myös itse. Syksyllä 2014 ja sen jälkeen alkaneiden koulutusten kuvaukset löytyvät nykyisestä Opinto-oppaasta.
 • Opetussuunnitelman opintojen kuvausten erilliset maksu- ja tilausohjeet saat opintotoimistosta sen jälkeen, kun aineiston saatavuus on varmistettu.

 

Kopioiden tilaus- ja maksuohjeet

Jos tarvitset paperisen kopion paperisesta todistuksesta, täytä sähköinen tilauslomake. Tilaus tulee maksaa tilauksen yhteydessä verkkopankkimaksuna. Sähköisesti myönnetyt todistukset ja sähköiset opintosuoritusotteet tilataan sähköpostitse. Opetussuunnitelman ja opintojen kuvausten tilaukseen ja maksuun saat erilliset ohjeet opintotoimistosta, kun aineistojen saatavuus on varmistettu.

HUOM! Turun ammattikorkeakoulusta ei voi tilata kopiota ennen vuotta 2014 annetuista paperisista asiakirjoista. Katso muualta tilattavat asiakirjat alempaa. Tarvittaessa ota yhteyttä opintotoimistoon ennen tilausta sähköpostitse osoitteella opintoasiat@turkuamk.fi.

Kopio on valmis 2-4 viikon kuluttua tilauksen tekemisestä. Jos noudat todistuskopion, ota mukaan henkilöllisyystodistus.
 

Veloituksettomat asiakirjat

Asiakirja on julkisuuslain (495/2005, § 34 1 mom) mukaan maksuton, kun: 1) asiakirjasta annetaan tietoja suullisesti; 2) asiakirja annetaan viranomaisen luona luettavaksi tai jäljennettäväksi, 3) julkinen sähköisesti talletettu asiakirja lähetetään tiedon pyytäjälle sähköpostitse; 4) sähköisesti talletettu asiakirja lähetetään asianosaiselle sähköpostitse, tai 5) pyydetyn asiakirjan antaminen kuuluu viranomaisen neuvonta-, kuulemis- tai tiedotusvelvoitteen piiriin.

Turun ammattikorkeakoulun tutkinto-opiskelijoille, avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoille, erillisen opinto-oikeuden opiskelijoille sekä korkeakoulujen välisen liikkuvuussopimuksen perusteella opintoja Turun ammattikorkeakoulussa suorittaville toimitettavat asiakirjat (opintosuoritusote, opiskelutodistus) ovat ilmaisia.
 

Rajaukset

Turun ammattikorkeakoulusta ei voi tilata kopiota ennen vuotta 2014 annetuista asiakirjoista. Muualta saatavat asiakirjat on lueteltu omassa kohdassaan. Turun ammattikorkeakoulu ei käännä tilattuja asiakirjoja muille kielille, vaan asiakas voi hyödyntää auktorisoidun kielenkääntäjän palveluita. Turun ammattikorkeakoulu ei todista oikeaksi asiakkaan tuomia omia asiakirjakopioita tai alkuperäiskappaleita. Näiden osalta asiakas voi kääntyä maistraatissa toimivan julkisen notaarin puoleen.
 

Muualta saatavat asiakirjat

Turun ammattikorkeakoulu 1997 – 2013: tutkintotodistukset, opintosuoritusotteet, ammatillisten erikoistumisopintojen todistukset, pitkät täydennyskoulutukset Turun kansallisarkisto, 1.8.1994 lukien Turun kaupunginarkisto
Turun va. ammattikorkeakoulu 1992 - 1997 (insinöörikoulutus): tutkintotodistukset Turun kansallisarkisto, 1.8.1994 lukien Turun kaupunginarkisto
Kaarinan sosiaalialan oppilaitos: tutkintotodistukset Kaarinan kaupunginarkisto
Loimaan ammatti-instituutti: tutkintotodistukset Ammatti-instituutti Novida vuodesta 1994. Instituutin edeltäjien (Loimaan kauppaoppilaitos, Loimaan koti- ja laitostalousoppilaitos ja Loimaan käsi- ja taideteollisuusoppilaitos) arkistot Loimaan kaupunginarkistossa, paitsi Loimaan maatalousoppilaitoksen arkisto, joka on Turun maakunta-arkistossa
Lounais-Suomen käsi- ja taideteollisuusoppilaitos: tutkintotodistukset Mynämäen kunnan keskusarkisto 1911 – 2009
Raision kauppaoppilaitos: tutkintotodistukset Raision kaupunginarkisto vuoteen 2005 asti, lähinnä oppilaskortit
Salon kauppaoppilaitos: tutkintotodistukset Salon kaupunginarkisto

Salon terveydenhuolto-oppilaitos: tutkintotodistukset

ja edeltävät oppilaitokset (Salon sairaanhoitokoulu 1963 - 1968,
Salon sairaanhoito-opisto 1968 - 1973, Salon sairaanhoito-oppilaitos 1973 - 1988)

Turun kansallisarkisto 1963-1993, Salon kaupunginarkisto alkaen 1994

 

Suomen kalatalous- ja ympäristöinstituutti: tutkintotodistukset Ammattiopisto Livia, Kalatalous- ja ympäristöopisto
Turun ammatti-instituutti: tutkintotodistukset Turun ammatti-instituutti
Turun kauppaoppilaitos: tutkintotodistukset Turun ammatti-instituutti
Turun konservatorio: tutkintotodistukset Turun konservatorio
Turun Piirustuskoulu: tutkintotodistukset Turun kansallisarkisto
Turun taiteen ja viestinnän oppilaitos: tutkintotodistukset Turun kansallisarkisto
Turun teknillinen oppilaitos (opistoinsinöörit, teknikot): tutkintotodistukset Turun kansallisarkisto 1.8.1994 saakka, Turun kaupunginarkisto 1.8.1994 lukien 
Turun terveydenhuolto-oppilaitos: tutkintotodistukset Turun ammatti-instituutti, Ruiskatu 8, odottavat siirtoa maakunta-arkistoon (1.8.1994 asti) ja kaupunginarkistoon (1.8.1994 ->)
Vakka-Suomen kauppaoppilaitos Ammatti-instituutti Novida

 

Lisäselvityspyynnöt

Jos tarvitset Turun ammattikorkeakoululta lisäselvityksen henkilökohtaisiin suorituksiisi liittyen, ota yhteyttä opintotoimistoon sähköpostitse opintoasiat@turkuamk.fi. Lisäselvitys on maksullinen. Opintotoimisto arvioi lisäselvityksen työmäärän ja antaa hinta-arvion. Tämän jälkeen tilaus tulee vahvistaa ja maksaa.

Toimitusaika on tyypillisesti 2 – 6 viikkoa riippuen työn määrästä ja siitä, ajoittuuko pyyntösi loma-aikoihin tai ruuhkahuippuihin (luku- ja kalenterivuoden alut ja loput).

Hinnasto

 1. Työmäärältään vähäinen (esim. opintojen painotetun keskiarvon laskeminen) 
  Hinta: 40 € (sis. ALV)
 2. Työmäärältään kohtalainen (valmistumisryhmäkohtaista selvitystyötä vaativa, esim. opetussuunnitelman etsiminen arkistosta) 
  Hinta: 70 € (sis. ALV)
 3. Työmäärältään vaativa (yksittäisten opintokokonaisuuksien ja opintojaksojen sisältöjen tarkkaa selvittämistä, tuntilaskentaa opintojen osalta)
  Hinta: 120 € (sis. ALV)

Tilaus- ja maksuohjeet

Pyydä ensin hinta-arvio opintotoimistosta sähköpostitse osoitteella opintoasiat@turkuamk.fi. Tämän jälkeen tilaus pitää vahvistaa ja maksaa. Maksu suoritetaan Turun ammattikorkeakoulun tilille FI31 5717 2020 0063 17 ja maksukuitti lähetetään tiedoksi opintotoimistoon. Maksutavaksi kelpaa ainoastaan tilisiirto, emme valitettavasti vastaanota käteistä.

Rajaukset

Opetussuunnitelma arkistoidaan tulosalueella tarpeen mukaan, joten jos on kyse yli 5 vuotta vanhasta opetussuunnitelmasta, kannattaa tarkistaa, onko siitä mahdollista saada lisäselvitystä. Sama takaraja koskee yksittäisiä opintokokonaisuuksia ja opintojaksojen tarkkoja sisältöjä.