Sivu päivitetty 31.8.2018
amk_master_school_678x300_tyonantajalle.jpg

Master on yrityksen asiantuntija ja uudistaja

On arvokasta kehittää yrityksen osaamispääomaa. Kun työnantaja tarjoaa henkilöstölle mahdollisuuden nostaa koulutustasoa, vahvistuu samalla talon oma johtamis- sekä asiantuntijaosaaminen.

Masterilla lisäarvoa yrityksen kehitykseen

Master-koulutus on suunniteltu työelämän tarpeisiin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Koulutus kytkeytyy tiiviisti työelämään. Opiskelija suorittaa opintoja työn ohella, mikä myös sitouttaa hänet paremmin yrityksen toimintojen uudistamiseen ja kehittämiseen. Opintojen aikana Master-opiskelija kasvattaa verkostoaan ja kansainvälistä osaamistaan. Osana opintoja ovat myös oppimistehtävät sekä opinnäytteenä toimiva kehittämishanke, jonka opiskelija voi tehdä työnantajalleen.

Master on oman alansa asiantuntija

Turun AMK:n Master Schoolissa opiskelija kehittää osaamistaan johtajuudessa ja esimiestaidoissa sekä asiantuntijuuttaan omalla alallaan. Opiskelijan valmistuttua Master Schoolista on hänellä laadukas, vaativiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin valmentava tutkinto, eli ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Ammattikorkeakoulussa suoritettu ylempi AMK- eli Master-tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, ja vastaa tasoltaan yliopistossa suoritettua maisteritutkintoa (asetus 120/2017). 

Mastereita neljältä eri koulutusalalta

Master-tutkinnon voi opiskella kulttuurin, liiketalouden, tekniikan tai sosiaali- ja terveysalalla.