Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 17.4.2024

Lahjoita Turun ammattikorkeakoululle

Sijoita inhimilliseen pääomaan

Lahjoitus ammattikorkeakoululle on sijoitus inhimilliseen pääomaan. Koulutusta tukemalla varmistamme, että Varsinais-Suomessa riittää käytännön huippuosaajia. 

Ota yhteyttä ja keskustellaan teille parhaiten sopivasta lahjoitusmuodosta.

Vesa Taatila
Rehtori-toimitusjohtaja
+358 50 598 5761
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi

Miksi lahjoittaa Turun AMK:lle?

Opiskelijoita tapahtumassa

 

Sijoitat käytännön huippuosaajiin 

Meiltä valmistuneista 78 prosenttia on koulutustaan vastaavassa työssä. 67 prosenttia meillä opiskelleista työskentelee Varsinais-Suomessa vielä 5 vuotta valmistumisensa jälkeenkin. (Uraseurantakysely 2023.)

Sijoitat innovatiiviseen työelämän kehittämiseen

Ammattikorkeakoulussa oppiminen, tutkiminen ja työelämän kehittäminen tapahtuu käytännönläheisesti, monialaisesti ja opiskelijan innovaatiovalmiuksia korostaen.

Sijoitat käytännönläheiseen TKI-toimintaan

Yhdistämme opetuksen ja työelämän kehittämisen. Parhaillaan käynnissä on yli 120 tutkimus-, kehitys- ja innovaatioprojektia.

 

portaat-9655.jpg

Lahjoittajat

Lukuisat varsinaissuomalaiset yritykset, yhteisöt ja yksityiset henkilöt tekivät lahjoituksia Turun AMK:lle aiemman lahoituskampanjan aikana. Listauksen lahjoituksen tehneistä löydät täältä .

Kiitämme lämpimästi kaikkia lahjoittajia.

Lahjoittaminen

Tutustu korkeakoululle lahjoittamiseen

Pienikin lahjoitus on arvokas. Yli 850 euron lahjoituksen voi vähentää verotuksessa eli tehdä ns. lahjoitusvähennyksen. Lue lisää lahjoitusvähennyksestä verohallinnon ohjeistuksesta: Kun teet lahjoituksen yliopistolle tai korkeakoululle

Rahankeräyslupa RA/2020/542

Ammattikorkeakoululaissa (932/2014) tarkoitetulla ammattikorkeakoululla on oikeus toimeenpanna rahankeräyksiä varojen hankkimiseksi mainitun lain 4 §:ssa tarkoitetuista tehtävistä huolehtimiseen sekä vuosina 2017-2019 ammattikorkeakoulun pääomittamiseen. 

(24.3.2017/166). Kerätyt varat käytetään ammattikorkeakoululain (932/2014) 4 §:ssa tarkoitettuihin tehtäviin. Lisäksi kerättyjä varoja voidaan käyttää ammattikorkeakoulun pääomittamiseen.