Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 25.5.2021

Tehdas

Tehdas on Turun ammattikorkeakoulun konetekniikan moderni kehitys- ja oppimisympäristö, johon kuuluu muun muassa konepaja, automaatiolaboratorio ja hajautetun suunnittelun laboratorio. #tehtaalla koulutetaan teknologia-alan uusia asiantuntijoita yritysten kanssa toteuttavien kehitysprojektien avulla. Varsinais-Suomen teknologiayrityksiä Tehdas palvelee hyödyntäen uusimpia suunnittelujärjestelmiä ja valmistusmenetelmiä. Koneteknologiakeskus Turku Oy  toimii Tehtaan kanssa samoissa tiloissa Kupittaan kampuksella.

 

Käyntiosoite ja saapuminen

Käyntiosoite

 • Lemminkäisenkatu 28, Turku

Aukiolo

 • Tehtaan oikeanpuoleinen ulko-ovi on auki arkisin klo 7.50-16.00 välisenä aikana. Muut ulko-ovet ovat kiinni. Aulatilat ovat avoinna samaan aikaan. Muut tilat kuin aulatilat on lukittu ja käynti näihin on ainoastaan kulunvalvontatunnisteella.

Saapuminen

 • Tehdas sjaitsee Kupittaan rautatieaseman läheisyydessä.
   
 • Tehtaan lähelle kulkevat bussit numero 32A ja 60. Lyhyen kävelymatkan päähän tulee myös useita muita busseja. Katso tarkemmin: Reittiopas (Föli.fi)

Pysäköinti

Pysäköinti

 • Kampuksella on rajoitetusti parkkipaikkoja, joten käytäthän mahdollisuuksien mukaan muita liikenneyhteyksiä saapuessasi Kupittaalle. Kaikki alueen pysäköintivaihtoehdot ovat maksullisia.

 • Lisätietoa alueen pysäköintivaihtoehdoista
  Autoparkki
  Q-park
  Easypark

 

Palvelut kampuksella

Langaton verkko

Tehtaalla on käytössä  TUAS Guest vierailijaverkko.

Ravintolapalvelut

tehdas_leima_.jpg