Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 1.4.2016

Kansainvälisen viikon kärkiteemoina yrittäjyys ja terveys

Turussa Lemminkäisenkadulla, Joukahaisenkadulla sekä Ruiskadulla ja samanaikaisesti Salon kampuksella vietetään kansainvälistä viikkoa 4. - 8.4.2016. Turkuun saapuu tuolloin kymmeniä vieraita eurooppalaisista yhteistyökorkeakouluista.

Viikon aikana vierailijat pitävät asiantuntijaluentoja, tutustuvat tutkimusryhmien toimintaan, Turun AMK:n oppimisympäristöihin sekä Turun yrityksiin.

Tiedote. Julkaistu: 29.03.2016 klo 09:31

Luennot jakaantuvat toimipisteittäin alojen mukaan, jolloin aiheista kiinnostuneitten on helppoa löytää itseään kiinnostavat luennot:

- Sosiaali- ja terveysalan eri alojen asiantuntijaluentoja on mahdollista seurata Ruiskadulla tiistaista torstaihin. Esimerkiksi tiistaina on mielenkiintoinen Health Promotion and Social Inclusion -työpaja ja torstaina työpajan aiheena on Social and Health Care Services, kertoo KV-asioiden koordinaattori Hanna Peussa.

- Yrittäjyyteen ja digitaalisuuteen liittyviä luentoja on vastaavasti Lemminkäisenkadun ja Joukahaisenkadun toimipisteissä tiistaista torstaihin. Muun muassa tiistaina vieraille järjestetään Innopeda-työpaja, jossa tuodaan tutuksi Turun AMK:n toimintatapoja ja innovaatiopedagogiikkaa, jolla kasvatetaan tulevaisuuden osaajia ja pitkällä tähtäyksellä yritysten kilpailuetua, toteaa KV-asioiden suunnittelija Päivi Oliva.

Salon-päivänä keskiviikkona 6.4. on tarjolla niin terveysalan kuin yrittäjyyden luentoja. Luennot ovat yleisölle avoimia tilaisuuksia, ja paikkana ovat Ylhäistentien auditoriot. Samalla pääsee tutustumaan myös Salon toimipisteen innovatiivisiin oppimisympäristöihin kuten BisnesAkatemian tiloihin.

TERVETULOA KUULEMAAN JA TUTUSTUMAAN AVAJAISIIN

maanantaina 4.4. ICT-Cityssä, Joukahaisenkadulla klo 16.00 – 18.00
Ohjelmassa
Avaus, rehtori Vesa Taatila, Turun AMK
koulutusjohtaja Juha Kontio, Liiketalous, ICT ja kemiantekniikka
koulutusjohtaja Marjut Putkinen, Terveys ja hyvinvointi
Cocktail ja seurustelua

Viikko antaa erinomaisen mahdollisuuden suunnitella tulevaisuuden yhteistyötä, verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia ja parhaita käytäntöjä partnerikorkeakoulujemme henkilöstön kesken. Samalla myös Turun AMK:n tutkimusryhmät esittelevät toimintaansa ja ideoivat vieraiden kanssa uusia kehittämiskohteita.

Ohjelmassa on kaikille yhteisiä tapahtumia. Vieraat tutustuvat muun muassa suomalaiseen saunaan.