Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 29.4.2016

Vuoden julkaisijat 2015 valittu

Turun ammattikorkeakoulun vuoden 2015 julkaisijaksi on valittu Raija Nurminen. Lisäksi Harri Jalonen sai kunniamaininnan tutkimustyön levittämisestä julkisuudessa.

Raija Nurminen on Publikaattoriin tallennettujen tietojen mukaan AMK:n vuoden 2015 tuotteliain julkaisija. Hän on julkaissut erityisesti hanketyön tuloksia esimerkiksi syöpäkuntoutuksesta ja YAMK-koulutuksen kehittämisestä. Nurminen on julkaissut etenkin AMK:n omissa sarjoissa sekä konferensseissa. 

– Kriteereihin kuuluu aktiivinen julkaisu, mutta minulla on sisäinen toive ja halu uskoa siihen, että myös julkaisujen laatu ja merkittävyys on nähty. Niillä on alueellista ja kansallista merkitystä. Samalla tuodaan näkyväksi myös sitä, että syöpää sairastavat ihmiset lukevat julkaisuja, Nurminen sanoo.

Kunniamaininnan tutkimustyön levittämisestä julkisuudessa saanut Harri Jalonen jakaa aktiivisesti tutkimustietoa ja asiantuntijuutta eri foorumeilla. Hän on myös aktiivinen vaikuttaja sosiaalisessa mediassa, erityisesti Twitterissä.

Lisäksi Jalonen on julkaissut vuonna 2015 monipuolisesti eri kanavissa: tieteellisissä, ammatillisissa ja yleistajuisissa julkaisuissa. Julkaisuissa hän on käsitellyt muun muassa negatiivisten tunteiden hyödyntämistä liiketoiminnassa sekä urheilujohtamista.

Vuoden julkaisija valittiin Turun ammattikorkeakoulussa nyt kahdeksatta kertaa. Nimityksellä halutaan korostaa julkaisemisen merkitystä osana AMK:n toimintaa sekä kannustaa työn tulosten monipuoliseen julkaisemiseen.

Palkinnot jaettiin 29. huhtikuuta Turun AMK:n henkilöstön sisäisessä tiedotustilaisuudessa.