Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.5.2016

Hae opiskelemaan avoimen AMK:n erillishaussa 2.-16.5.2016!

Tiesitkö, että AMK- ja YAMK-tutkintoja opiskelemaan voi hakea myös avoimen AMK:n erillishaun eli ns. avoimen väylän kautta? Haku on käynnissä nyt!

Avoimen AMK:n erillishaussa on mukana yhteensä 47 eri koulutusta. Tutustu haussa oleviin koulutuksiin Opintopolussa. Opinnot alkavat syksyllä 2016.

Erillishaussa voit hakea, mikäli olet suorittanut riittävän määrän tutkintoon soveltuvia opintoja avoimessa AMK:ssa määräaikaan mennessä ja muut hakukelpoisuusvaatimukset täyttyvät.

Nyt haussa oleviin AMK-tutkintoihin hakukelpoisuuden antaa, jos hakija on suorittanut avoimessa AMK:ssa vähintään 35 opintopistettä haettavaan koulutukseen soveltuvia opintoja hakuajan päättymiseen 16.5. mennessä. Lisäksi hakijalla tulee olla merkittynä opintorekisteriin 55 opintopistettä 19.8. mennessä.

YAMK-tutkintoihin hakukelpoisuuden antaa, jos hakijalla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kolmen vuoden työkokemus ja hän on suorittanut avoimessa AMK:ssa 19.8. mennessä 10 tai 15 opintopistettä, tutkinnon laajuudesta riippuen.

Opinnot on voitu suorittaa missä tahansa avoimessa ammattikorkeakoulussa. Tutkintoon johtavassa koulutuksessa suoritut opinnot eivät kelpaa vaan opinnot tulee olla suoritettuna avoimen AMK:n kautta. Lue lisää hakukelpoisuudesta täällä turkuamk.fi/erillishaku ja muista myös tarkistaa haettavan koulutuksen pohjakoulutusvaatimukset ja valintaperusteet Opintopolusta.

Hakuaika päättyy 16.5.2016 kello 15.00, johon mennessä hakijan tulee täyttää hakulomake Opintopolussa ja toimittaa tarvittavat liitteet Turun AMK:n Hakijapalveluihin. Tarkemmat ohjeet hakemisesta löydät täältä: www.turkuamk.fi/erillishaku

Seuraava erillishaku sekä AMK-tutkintoihin on 1.-15.11.2016. YAMK-tutkintoihin on 1.9.2016 alkaen jatkuva haku.

Polkuopinnot: polku avoimesta AMK:sta tutkintoon

Turun AMK:ssa on mahdollisuus opiskella polkuopintoja eli tietyn alan ensimmäisen vuoden opinnot yhdessä tutkinto-opiskelijoiden kanssa. Polkuopintojen laajuus on noin 60 opintopistettä eli suoritettuasi polkuopinnot, voit hakea opiskelemaan avoimen AMK:n erillishaussa. 

Seuraavat polkuopinnot alkavat syksyllä 2016 ja ilmoittautuminen niihin alkaa 9.8.2016 klo 9.00. Lue lisää polkuopinnoista täällä.