Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 1.9.2016
ICT-talo

Kutsuttu asiantuntija -järjestelmä ensimmäisenä ammattikorkeakouluna Suomessa

Turun ammattikorkeakoulun lukuvuosi 2016–17 avataan torstaina 8.9. kello 12 - 14. Torstaina on vauhdikas opiskelijoiden ja henkilöstön yhteinen tapahtuma ICT-Cityn ala-aulassa, jolloin esitellään myös uusi TUAS Fellow -järjestelmä.

Avajaispuheen pitää rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila. Opiskelijakunta TUOn hallituksen varapuheenjohtaja Tuomas Kiviranta tuo opiskelijoiden ja AMK:n hallituksen puheenjohtaja Niko Aaltonen tuo hallituksen terveiset tulevalle lukuvuodelle.

Lukuvuoden avajaisjuhlan teemana on yrittäjyys. Tilaisuudessa Varsinais-Suomen Yrittäjät palkitsevat ”Yrittäjyyden Uudistajan”. Samalla julkistetaan teos ”Ammattikorkeakoulu yritysten palveluksessa”.

Tilaisuudessa esitellään myös uusi AMK:n asiantuntijajärjestelmä TUAS Fellow. Fellow-järjestelmä on ensimmäinen laatuaan Suomen ammattikorkeakouluissa, ja mukaan kutsuttavat TUAS Fellow -asiantuntijat kerrotaan lukuvuoden avajaisissa.

Opiskelijat esittelevät osuuskuntiaan Droppi ja Tekym ja kertovat AMK-opinnoistaan. Samalla yleisö saa tutustua ammattikorkeakoulun toimintoihin eri toimintarasteilla, mm. korkeakoululiikuntaan, innovaatioihin, BisnesAkatemiaan ja myös uuden kampuksen suunnitteluun pääsee vaikuttamaan.

Tilaisuudessa jaetaan amkilaisille kunniamainintoja – opiskelijat ja henkilökunta ovat valinneet joukostaan vuoden aikana ansioituneita. Lisäksi Turun AMK palkitsee tunnetun turkulaisen Vuoden Alumninaan.