Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.9.2016

Turun AMK:n koulutus- ja tutkimuspäällikkö Janne Roslöf Insinöörikoulutusjohtajat ry:n hallituksen puheenjohtajaksi

Insinöörikoulutusjohtajat ry on tekniikan alan koulutuksen vastuuhenkilöiden muodostama verkosto, jonka tehtävänä on mm. tukea tekniikan koulutuksen kehittämistä suomalaisissa korkeakouluissa. Kesäkuussa kokoontunut verkoston vuosikokous valitsi uudeksi puheenjohtajakseen Turun AMK:n koulutus- ja tutkimuspäällikkö Janne Roslöfin.

Samalla insinöörikoulutuksen parissa pitkään toiminut Turun AMK:n yliopettaja, emeritus Olli Mertanen, nimettiin verkoston kunniajäseneksi. Turun AMK onnittelee!

Turun ammattikorkeakoulu on yksi suurimmista tekniikan alan kouluttajista Suomessa. Koulutuksen kehittäminen on jatkuvaa, ja sitä suunnitellaan sekä toteutetaan useissa kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa.

- Yhtenä hyvänä yhteistyön esimerkkinä on Insinöörikoulutusjohtajat ry toimintaan osallistuminen. Yhdistyksen hallitus kokoontuu säännöllisesti ja toiminnan päätavoitteena on kerätä yhteen ammattikorkeakoulujen insinöörikoulutuksen vastuuhenkilöitä ympäri Suomen sekä tukea tekniikan koulutuksen kehittämistä suomalaisissa ammattikorkeakouluissa. Verkostossa on jäseniä kaikista insinöörejä kouluttavista ammattikorkeakouluista, toteaa hallituksen puheenjohtaja Janne Roslöf.

Valtakunnallisena yhdyssiteenä toimiva verkosto on näkyvillä esimerkiksi keväällä 2017 toteutettavassa Inssiforumissa Lahdessa.

- Insinöörikoulutusjohtajat ry on mukana tapahtuman järjestelyissä ja toivomme tapaavamme paikalla runsaasti toiminnastamme kiinnostunutta väkeä, kertoo Roslöf.

INSINÖÖRIKOULUTUSJOHTAJAT ry toimii ammattikorkeakoulujen tekniikan alojen vastuuhenkilöiden välisenä yhdyssiteenä. INSINÖÖRIKOULUTUSJOHTAJAT ry:n tarkoituksena on tukea valtakunnallisesti insinöörikoulutuksen ja eri tekniikan alojen koulutuksen kehittämistä, edistää jäsentensä ammattitaidon kehittymistä, lisätä heidän pedagogisia valmiuksiaan ja teknillis-tieteellistä kehitystään, kehittää heidän johtamistaitojaan sekä edistää suomalaisen insinöörikoulutuksen kansainvälistymistä.