Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 15.12.2016

Kiitos hyvästä yhteistyöstä

Turun ammattikorkeakoulun vauhdikas vuosi 2016 alkaa hiljalleen kääntyä lopuilleen. Haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme aktiivisesta kehittämisestä, mitä alueemme positiivisessa rakennemuutoksessa on todella tarvittu.

Me ammattikorkeakoulussa olemme tänä vuonna aktiivisesti rakentaneet tulevaisuuden teknillistä innovaatiokorkeakoulua sekä kehittäneet alueen ja sen asukkaiden hyvinvointia. Toimintamme ytimessä on innovaatiopedagogiikka, jonka avulla olemme tuoneet sekä opiskelijamme että henkilöstömme aiempaakin lähemmäs työelämää. Näemme yhdeksi rooleistamme toimia koko aluetta innostavana yhteisönä, joka pystyy jatkuvasti tukemaan käynnissä olevaa hyvää kasvua.

Turun ammattikorkeakoulu on olemassa Varsinais-Suomen työelämän, hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Se on työtä, jota ei tehdä tyhjiössä, vaan tuhansissa kohtaamisissa kumppaneidemme kanssa. Mitä paksumpaa vuorovaikutusverkostoa kudomme ympärillemme, sitä paremmin pystymme yhdessä vaikuttamaan alueemme tulevaan menestykseen. Siksi olenkin ilolla katsonut kumppanikantamme laajentumista ja yhteistyömme jatkuvaa syvenemistä.

Baltic sea Action Group

Toivotan kaikille yhteistyötahoillemme oikein rauhallista joulua ja sen jälkeen entistäkin vauhdikkaampaa kasvuvuotta 2017. Me 10000 ammattikorkeakouluyhteisön jäsentä haluamme tiivistää kumppanuutta kanssanne entisestään ja olla tekemässä Turusta pohjoisen Itämeren kiinnostavinta ja rohkeasti uudistuvaa korkeakoulu- ja kulttuurikaupunkia sekä Varsinais-Suomesta yhteistyön ja kumppanuuden maakuntaa, jossa elämisen laatu on parasta.

Tehdään yhdessä ensi vuodesta menestystarina, jota muistellaan vielä Suomen 200-vuotisjuhlissa.

 Rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila

P.S. Heitimme tänä vuonna joululahjat Itämereen. Osallistuimme perinteisten joulutervehdysten lähettämisen sijasta meille yhteisen Itämeren suojelemiseen.