Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 19.4.2018

Sote-alan esivalintakokeen tulokset

Sosiaali- ja terveysalan päivä- ja monimuotokoulutuksien opiskelijavalinnassa on käytössä esivalintakoe, jonka tuloksien perusteella osa hakijoista kutsutaan varsinaisiin valintakokeisiin. Kevään yhteishaussa mukana olleiden koulutuksien esivalintakoe järjestettiin 19.4.2018.

Esivalintakokeen oikeat vastaukset on julkaistu soteli.metropolia.fi -sivustolla. Ne löytyvät sivuston "Oikeat vastaukset" -välilehdeltä. 

Esivalintakokeen pisteet lähetetään hakijoille sähköpostitse 24.-27.4.2018 välisenä aikana.

Valintakoekutsut varsinaisiin valintakokeisiin lähetetään sähköpostitse toukokuussa, kun todistusvalinnan tulokset ovat selvillä. Valintakoekutsut lähetetään aikaisintaan 9.5.2018 ja Turun AMK:n nettisivuilla tiedotetaan, kun kaikki kutsut on lähetetty.

Alimmat esivalintakokeen pisterajat, joilla valintakokeeseen on saanut kutsun, tiedetään ja julkaistaan kun valintakoekutsut on lähetetty ja todistusvalinnan tulokset ovat selvillä, eli toukokuun lopulla. 

Varsinaiset valintakokeet järjestetään kesäkuun alussa. Koulutuksen valintakoepäivän ja valintakokeen ennakkomateriaalit löydät kunkin koulutuksen omalta sivulta: Tutkinnot ja opiskelu.