Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 17.5.2018

Oletko HR-johtaja tai -päällikkö? Osallistu tunneälytutkimukseen!

HR-johtaja tai -päällikkö! Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua uraauurtavaan suomalaiseen soveltavaan tutkimukseen ”TUNNEÄLY ESIMIESVALINNOISSA JA JOHTAJIEN ARVOT”. Kysely vie noin 10–15 minuuttia ajastasi ja se on auki 1.8.2018 saakka.

Henkilöstöjohdon ryhmä – HENRY Ry valitsi vuonna 2017 Turun ammattikorkeakoulun Niina Majaniemen tunneälyä käsittelevän MBA-opinnäytetyön Suomen kolmen parhaan HR-gradun joukkoon. Niina tutki suomalaisilta esimiehiltä lehti-ilmoituksissa vaadittavia tunneälyominaisuuksia. Ne olivat samoja kuin länsimaissa esimiehiltä yleensäkin edellytetään.

Silti joidenkin toisten opinnäytetöiden mukaan suomalaisilla työpaikoilla on vakaviakin esimies-alaissuhteisiin ja tunneälyyn liittyviä ongelmia. Mistä se johtuu ja mitä näille ongelmille voitaisiin tehdä, on nyt tehtävän kyselyn kohteena. Jotta asia tulisi ymmärrettävämmäksi ja jotta asialle voitaisiin tehdä jotakin, tarvitsemme ehdottomasti Sinun vastaustasi!

Kyselylomakkeen löydät tästä linkistä  

Tutkimuksen päätuloksista tulee kooste HENRY Ry:n sivuille vuoden 2018 loppuun mennessä. Kaikki tutkimustulokset käsitellään ja julkaistaan anonyymeinä  ilman tunnistetietoja vastaajiin tai heidän edustamiinsa organisaatioihin. Antamiasi tietoja ei myöskään jaeta kenellekään organisaatiosi jäsenille, koska kohdeorganisaatiosi nimeä ei edes kysytä  ja muutenkin kyselyn tietoja käytetään ainoastaan tieteelliseen tutkimukseen.

Tutkimukseen liittyviin kysymyksiin vastaan mielelläni:
KTT  Keijo Varis, Yliopettaja (Johtaminen)
Turun ammattikorkeakoulu, MBA-tutkinnot, ktvaris53@outlook.com
p. 050-5985 303
 
Kiitos ajastasi ja panoksestasi tutkimuksen onnistumiseen!