Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 26.11.2019

ICT hyvin edustettuna RekryExpo -messuilla

RekryExpo -messut tarjosivat hyvän yleiskatsauksen rekrytoinnin ja ICT-osaamisen ajankohtaisiin asioihin ja alan toimijoihin.

Tänä syksynä ICT-teema oli messuilla vahvasti esillä. ICT-alan työelämää, työpaikkoja, ICT-osaamista, alan yrityksiä, koulutusta, ammattilaisia ja tuoretta tietoa nähtiin paljon saman katon alla Turun Messukeskuksessa.

Turun ammattikorkeakoulu oli messuilla mukana yhdessä Turun yliopiston kanssa esittelemässä DIGIKYVYKKYYS: Digikyvykkyyden päivitys verkostotalousyhteiskunnassa -hanketta. Hankkeen tarkoituksena on valmentaa nopeasti ammattitaitoista työvoimaa yritysten tarpeisiin sekä parantaa yritysten digitaitoja. Lisäksi messuilla olivat mukana Turun ammattikorkeakoulun työelämäpalvelut.

RekryExpon tavoitteena on koota Varsinais-Suomessa rekrytoivat yritykset ja potentiaaliset työntekijät yhteen, sekä tukea Varsinais-Suomessa vallitsevaa positiivista rakennemuutosta ja purkaa sen myötä syntynyttä työntekijäpulaa.

Messut onnistuivat jälleen kerran. Tilaisuudessa luotiin uusia kontakteja, ylläpidettiin asiakassuhteita, saatiin näkyvyyttä ja käytiin mielenkiintoisia keskusteluja.

Teksti ja kuva
Sinikka Leino