Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 28.2.2022

Taitteessa-sarjan uusi kausi alkaa 28.2.2022

Taitteessa-sarjan uusimmalla kaudella sukelletaan jälleen kuuden Turun AMK:n opiskelijan arkeen. Sarjan 6. kausi käynnistyy ma 28.2. Instagramissa.

Tällä kaudella opiskelijaelämää esittelevät energia- ja ympäristötekniikan opiskelijat Ella ja Lotta, medianomiopiskelija Aatu, sairaanhoitajaopiskelija Julia, tanssinopettajaopiskelija Taru sekä toimintaterapeuttiopiskelija Lotta-Liina.

Tulevien viikkojen aikana kuullaan, miten opiskelijat päätyivät valitsemalleen alalle, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia heillä on ja millaista se opiskelijan arki käytännössä on. Taitteessa-sarjaa pääset seuraamaan Turun AMK:n Instagram-tilillä @turkuamk. Uudet jaksot julkaistaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. 

Taitteessawww20221.png
Kuvassa Taitteessa-sarjan päähenkilöt Julia, Ella ja Lotta. Artikkelin pääkuvassa päähenkilöt Lotta-Liina, Aatu ja Taru.

Taitteessa on myös podcast

Jäitkö janoamaan lisää? Täytä tiedonhimosi Taitteessa-podcastien parissa. Podcasteissa syvennytään sarjan päähenkilöiden opiskelijaelämään kolmen jakson verran. Fuksilaakson tarinoita ja opiskelijoiden salattuja unelmia pääset kuuntelemaan mm. Turun AMK:n Spotify-kanavalta.

Taitteessa on kokonaan opiskelijoiden tekemä

Vuodesta 2017 lähtien julkaistu Taitteessa-sarja on kokonaan opiskelijoidemme tuottama. Alkuperäinen idea on lähtöisin media-alan opiskelijoilta, ja joka vuosi sarjan taustalla toimii tuotannosta vastaava opiskelijatiimi. Tälläkin kaudella sarjan tuotannossa oli iso joukko media-alan opiskelijoita mahdollistamassa sarjan julkaisun. IG-sarjan editoivat Joni, Matleena, Sara ja Sirkku. Podcastin ovat tuottaneet Emilia, Jenniina ja Santeri. Ja koko sarjan tuotannosta, ilmeestä, markkinoinnista ja julkaisusta vastasivat Anton, Emma ja Lotta.

Katso sarjan traileri Instagramista: