Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 10.3.2022

ICT Showroom 2022 voitto Turun yliopistolle

ICT Showroom on vuosittain toistuva tapahtuma, jonka järjestävät yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulu, Turun yliopisto ja Åbo Akademi.

Vuoden 2022 ICT Showroom voittaja on Ice Riderzz Turun yliopistolta. He kehittivät ratkaisun, jossa pystytään tunnistamaan äänen avulla, minkälaisella alustalla auto liikkuu. Idea voi toimia erityisesti itseohjautuvissa autoissa. Voittajatiimiin kuuluvat Atte Rehnbäck, Jan Böhmeje, Jonas Sandeli, Marius Gurgu, Pietari Pelto-Piri, Niina Alén ja Debom Ghosh

Turun korkeakoulujen yhteinen kisa

ICT Showroomissa Turun ammattikorkeakoulun, Turun yliopiston ja Åbo Akademin opiskelijat esittelevät ICT-alan osaamistaan ja kilpailevat parhaan projektin palkinnosta. Aiempina vuosina töitä on esitelty Kupittaan kampuksella ICT-Cityn käytävillä ja viime vuonna kisa käytiin virtuaalisesti. Tänä vuonna kilpailu striimattiin Youtubeen ja tiimien pitsaukset tapahtuivat EduCityn kampuksella. 

Yleisön äänet keräsi VRGP. Se voitti yleisöäänestyksen sekä parhaasta esitystavasta että parhaasta teknisestä sisällöstä. Tiimi kehitteli ohjelmistoa, joka auttaa autonomisia aluksia navigoinnissa. 

Neljän parhaan joukkoon kilpailussa ylsivät KPG (Åbo Akademi), Storedash (Åbo Akademi), Raise your tribe (Turun ammattikorkeakoulu) ja Ice Riderzzz (Turun yliopisto).  

Voittajajoukkue sai palkinnoksi VR-headsetin. Yhteensä ICT Showroomissa kilpaili 39 joukkuetta. 

Tuomariston erityismaininnat saivat:
Best Team effort: Arts of Sorcery (Turku AMK) 
Best Game: Race Your Tribe (Turun AMK)
Best Technical Implementation: Ice Riderzzz (Turun yliopisto)
Widest Social Impact: KPG (Åbo Akademi)
Most Mature Business Potential: Storedash (Åbo Akademi)
Best Global Potential: VRGP (Åbo Akademi)

 

Lue lisää:  Nakkikioskille sijoittuva taistelupeli Snagari voitti ICT Showroomin

Lue lisää: