Siirry pääsisältöön Siirry hakuun
Sivu päivitetty 2.1.2023

Korkeakoulujen vuoden ensimmäinen yhteishaku käynnistyy

Vuoden ensimmäisessä yhteishaussa haetaan ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen vieraskielisiin koulutuksiin sekä Taideyliopiston koulutuksiin. Turun ammattikorkeakoulussa on tarjolla seitsemän hakukohdetta englanninkielisiin koulutuksiin. Haku on käynnissä 4.1.–18.1.2023 klo 15.00.

Turun ammattikorkeakoulun tarjonnassa on yhteensä 7 hakukohdetta. AMK-tutkintoon johtavia Bachelor-koulutuksia on neljä ja Master-tutkintoon johtavia kolme. Aloituspaikkoja koulutuksissa on yhteensä 165, AMK-tutkintoon johtavissa koulutuksissa 95 ja ylemmän tutkinnon koulutuspaikkoja 70. Kaikki nyt haussa olevat tutkintokoulutukset ovat englanninkielisiä.

Koulutuksista kolme suoritetaan pääsääntöisesti verkossa opiskellen verkko-opintoina. Nämä koulutukset ovat: Bachelor of Business Administration, International Business, Master of Culture and Arts, Creative Design Management ja Master of Engineering, Industrial Quality Management. Kaikki Turun ammattikorkeakoulun Master-tutkinnot voi suorittaa joustavasti työn ohessa.

Salossa toteutetaan Bachelor of Social Services, Early Childhood Education -koulutus. Varhaiskasvatuksen sosionomin tutkinto antaa opiskelijoille valmiudet työskennellä sosiaalialan ammattilaisina sosiaalipalveluissa ja varhaiskasvatuksessa sekä erilaisissa terveys- ja hyvinvointipalveluiden neuvonta-, suunnittelu- ja kehittämistehtävissä. Tutkinnon laajuus on 210 opintopistettä ja kesto 3,5 vuotta. 

Valinnat englanninkielisiin AMK-tutkintoon johtaviin koulutuksiin tehdään joko SAT-testin tulosten, todistusvalinnan tai kaksivaiheisen valintakokeen perusteella. YAMK-tutkintoon johtavissa koulutuksissa valinnat tehdään ennakkotehtävän ja valintahaastattelun, todistusvalinnan tai valintakokeen perusteella. Opinnot nyt haettavissa olevissa koulutuksissa alkavat syksyllä 2023.

Hae yhteishaussa 4.–18.1.

Turun AMK:lla on tarjolla vuoden ensimmäisessä yhteishaussa 7 hakukohdetta. Opinnot nyt haussa olevissa koulutuksissa alkavat syksyllä 2023.