Sivu päivitetty 17.5.2017

Korjausrakentamisen viimeisimmät trendit ja energiatehokkaat ratkaisut

Nykyinen rakennuskanta kuluttaa 40 % Suomessa käytetystä energiasta ja aiheuttaa noin kolmanneksen hiilidioksidipäästöistä. Uudisrakentamisen vaikutus koko rakennuskannan energiankulutukseen ja päästöihin on hidas

Siksi energiatehokkuutta olisikin parannettava korjausrakennushankkeiden yhteydessä aina, kun se on teknisesti ja taloudellisesti järkevää. Korjausrakentamisen merkitys onkin suuri ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.

Turun AMK järjestää seminaarin, jossa pääset kuuntelemaan kokemuksia korjausrakentamisen uusista suuntauksista. Samalla tuuletat ajatuksiasi energiatehokkaan korjausrakentamisen alan liiketoimintamahdollisuuksista ja saat tuoretta tutkimustietoa nollaenergiatason saavuttamisesta perusparannuksissa.

TIISTAINA 30.5.2017 KLO 9.00 – 14.00
ICT-CITY, JOUKAHAISENKATU 3, TURKU, tilassa B1041 Omega
Tilaisuus on osallistujille maksuton ja se sisältää aamukahvin, mutta vaatii ilmoittautumisen
Tutustu ohjelmaan: https://www.turkuamk.fi/fi/tyoelamapalvelut/koulutushaku/korjausrakentamisen-viimeisimmat-trendit/

Tilaisuudessa kuullaan mm. kiinteistöosakeyhtiön isännöitsijä-toimitusjohtajan kokemuksia allianssimenetelmästä, joka isännöinnin ja taloyhtiön näkökulmasta tarkoittaa mm. sitä, että hinta on kiinteä ja että kahdenkeskisten sopimusten sijaan sitoudutaan koko projektin tavoitteisiin.

Entä miten perusparantamalla on mahdollista saada aikaan nollaenergiarakennus? Oletko kuullut talotekniikan asettamisesta rakennuksen ulkopuolelle?

– Seminaari on tarkoitettu kaikille rakennusalan yrittäjille ja eri toimijoille, isännöitsijöille sekä kaikille korjaus- ja energiatehokkaan rakentamisen liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille, toteaa lehtori Markku Rajala Turun AMK:sta.

Seminaari on osa Euroopan komission ERASMUS+-ohjelman rahoittamaa Greenpreneurs-hanketta.

Lisätietoja:
Markku Rajala, lehtori, Turun AMK, p. 040 355 0154

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulu-tamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction